inşallah sonumuz öyle olur diyelim tam terside mümkündü? azman bir zenci cıbıl bir şekilde bizim nur yüzlüyü kovalıyorda olabilirdi )İnsanın rüyası kendisini yansıtır o sen olmayasın.
inşallah sonumuz öyle olur diyelim tam terside mümkündü? azman bir zenci cıbıl bir şekilde bizim nur yüzlüyü kovalıyorda olabilirdi )İnsanın rüyası kendisini yansıtır o sen olmayasın.
Zencilerden korkacaksın büyük sıkıntıinşallah sonumuz öyle olur diyelim tam terside mümkündü? azman bir zenci cıbıl bir şekilde bizim nur yüzlüyü kovalıyorda olabilirdi )
Çok iyi espri yapmış@DarkLeqenD e kaç kez dedim şu kötü esprilerinin marka tescilini bir an önce yap dedim ama beni dinlemedi şimdi esprileri beleşe kullanıyor millet )
kazanda toto kaynarken öyle çokda düşünecek zaman bulamayabiliriz o açıdan burdayken daha geniş geniş o taraftaki hurilerin getirisini düşünmekte fayda var )
hiç kimse yoğurdum kara demez zatenÇok iyi espri yapmış
MayısKralı bu esprileri sık sık yapar tabi bu akımın öncüsü olmak gurur verici ama bu gurur hepimizin değil sadece benimhiç kimse yoğurdum kara demez zaten