Yıldızlar Yarışıyor All-Star | 4.Hafta Oylama Başladı

Yarışmaya 8.Haftada Elenen Yarışmacılardan Biri Geri Dönsün Mü?

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Oylama 1 gün sürmüyor 40 dakikada izler oylarsınız o kadar bile değil :D Zaten @Çiğdem- ve @Aserat Çarşamba Perşembe açıklayacaklar :F
Neyse akşam açıklanması şu açıdan iyi çok oy gelince senin matematik error veriyor. :F

İnşallah kullandırabilirsin yeterince kişiye. :D

Neyse akşam açıklanması şu açıdan iyi çok oy gelince senin matematik error veriyor. :F

İnşallah kullandırabilirsin yeterince kişiye. :D

Matematiğimle ne alakası var mobilden hesaplarken bazı oyları görmemişim :F :F Kullandırırım ben merak etme -15 alacaklar :D

Hiç olmazsa yarışmacıların birkaç defa uzun sahne paylaşma hakkı olsa daha iyi olurdu.çünkü sahne aradığımızda baya zor oluyor.paylaşılan sahne hem kısa hemde iyi bir sahne bulmak kolay olmuyor.tamam hak veriyorum oylama yapılınca uzun sahne izlemek zor oluyor ama herkesin sahnesi uzun olmadıktan sonra bir yada iki yarışmacının sahnesi birkaç dakika uzun olmasında sorun olmamalıdır.çünkü sadece birkaç dakika fazla izliyor olacağız:) bu açıdan bence her hafta olmamak şartıyla tüm yarışmacıların hiç olmazsa yarışma boyunca belli sahnelerde bu sahne uzunluğuna müsaade olmalıdır.tabi son karar sizlerindir:)

Öyle yapıyordum zaten ama çok itiraz geldi tek @Çiğdem- de değil itiraz eden 30-40 saniye fazlaya bir şey demem ama 5.5-6 dakika olanlara müsaade yok artık :D neyse oyunu bekliyorum :D

Matematiğimle ne alakası var mobilden hesaplarken bazı oyları görmemişim :F :F Kullandırırım ben merak etme -15 alacaklar :D

Öyle yapıyordum zaten ama çok itiraz geldi tek @Çiğdem- de değil itiraz eden 30-40 saniye fazlaya bir şey demem ama 5.5-6 dakika olanlara müsaade yok artık :D neyse oyunu bekliyorum :D
Tamam oy kullanayım:) bu karar tabiki senin ama bence yarışmacılar sahne aradığında baya zorluk çekecek:) bakalım artık:)

çıkarsız günahını bile vermezsin başkasına:) bu kadar kötü bir insan olmayı nasıl başardın? sonradanmı böyle oldu ? yoksa doğuştan kaynaklı bir kusurmu :))
Sonradan olan bir şey bence. Hayatta iki türlü insan var kazanan ve kaybeden. Ve hep kaybettikte ne oldu şimdi de kazanalım :A

Sonradan olan bir şey bence. Hayatta iki türlü insan var kazanan ve kaybeden. Ve hep kaybettikte ne oldu şimdi de kazanalım :A
ama şimdi bu tarafta çok kazık yiyen öteki dünyada feci şekilde ödüllendiriliyormuş :) işin o tarafına hiç bakmıyorsun? belki kazıklananların bile bir çıkarı var! bilerek kazık yiyorlarki öteki dünyada hürilerden bir düzine kapsınlar diye :))

Hitler ölmedi mi nasıl alacaksın :A
Saçma sapan espri yapacağına oyları at hemen. :D

ama şimdi bu tarafta çok kazık yiyen öteki dünyada feci şekilde ödüllendiriliyormuş :) işin o tarafına hiç bakmıyorsun? belki kazıklananların bile bir çıkarı var! bilerek kazık yiyorlarki öteki dünyada hürilerden bir düzine kapsınlar diye :))
Kazık yiyen yesin ben kazık atan kişi olmayı seviyorum. :A Onu öte tarafa gidince düşünürüz. :D

Hitler ölmedi mi nasıl alacaksın :A
@DarkLeqenD e kaç kez dedim şu kötü esprilerinin marka tescilini bir an önce yap dedim :) ama beni dinlemedi şimdi esprileri beleşe kullanıyor millet :))

Saçma sapan espri yapacağına oyları at hemen. :D

Kazık yiyen yesin ben kazık atan kişi olmayı seviyorum. :A Onu öte tarafa gidince düşünürüz. :D
kazanda toto kaynarken öyle çokda düşünecek zaman bulamayabiliriz:) o açıdan burdayken daha geniş geniş o taraftaki hurilerin getirisini düşünmekte fayda var :))

@DarkLeqenD e kaç kez dedim şu kötü esprilerinin marka tescilini bir an önce yap dedim :) ama beni dinlemedi şimdi esprileri beleşe kullanıyor millet :))

kazanda toto kaynarken öyle çokda düşünecek zaman bulamayabiliriz:) o açıdan burdayken daha geniş geniş o taraftaki hurilerin getirisini düşünmekte fayda var :))
Cehennemde kazan olduğunu nereden biliyon :A