Neyse akşam açıklanması şu açıdan iyi çok oy gelince senin matematik error veriyor.
İnşallah kullandırabilirsin yeterince kişiye.
Hiç olmazsa yarışmacıların birkaç defa uzun sahne paylaşma hakkı olsa daha iyi olurdu.çünkü sahne aradığımızda baya zor oluyor.paylaşılan sahne hem kısa hemde iyi bir sahne bulmak kolay olmuyor.tamam hak veriyorum oylama yapılınca uzun sahne izlemek zor oluyor ama herkesin sahnesi uzun olmadıktan sonra bir yada iki yarışmacının sahnesi birkaç dakika uzun olmasında sorun olmamalıdır.çünkü sadece birkaç dakika fazla izliyor olacağız bu açıdan bence her hafta olmamak şartıyla tüm yarışmacıların hiç olmazsa yarışma boyunca belli sahnelerde bu sahne uzunluğuna müsaade olmalıdır.tabi son karar sizlerindir
Tamam oy kullanayım bu karar tabiki senin ama bence yarışmacılar sahne aradığında baya zorluk çekecek bakalım artıkMatematiğimle ne alakası var mobilden hesaplarken bazı oyları görmemişim Kullandırırım ben merak etme -15 alacaklar
Öyle yapıyordum zaten ama çok itiraz geldi tek @Çiğdem- de değil itiraz eden 30-40 saniye fazlaya bir şey demem ama 5.5-6 dakika olanlara müsaade yok artık neyse oyunu bekliyorum
Bence oylarını 22:00'a kadar göndersinler kısa olur öylesi. 22:15 gibi de oyları açıklamaya başlarsın.Oylarını göndermeyenler: @eskici @EFE UYSAL @turkuazz @Ice_Cool_23 @ozgur2113 @xemrexxx @destere @Billy Kane @emree-29 @halukerogluFOX @S.G.A.T.
Son 1 saat 40 dakika! Göndermeyen -15 alacak!
Bence oylarını 22:00'a kadar göndersinler kısa olur öylesi. 22:15 gibi de oyları açıklamaya başlarsın.
Açıklarım niye açıklamayayım. At bana oyları 22:30 gibi başlatırım ben.O saatte olamıcam, ama sen açıklarsan olur
Yarın Çiğdem sonuçları açıklamadan önce açıkla bence, eksik de çok gibi görünüyor bir zevki çıkmayacak bugün.O saatte olamıcam, ama sen açıklarsan olur
Açıklarım niye açıklamayayım. At bana oyları 22:30 gibi başlatırım ben.
Açarım konuyu ben hitleri almadıktan sonra ben niye açıklayayım.Konuyu ben açayım mı sen mi açarsın Atıyorum oyları
çıkarsız günahını bile vermezsin başkasına bu kadar kötü bir insan olmayı nasıl başardın? sonradanmı böyle oldu ? yoksa doğuştan kaynaklı bir kusurmu )Açarım konuyu ben hitleri almadıktan sonra ben niye açıklayayım.
Sonradan olan bir şey bence. Hayatta iki türlü insan var kazanan ve kaybeden. Ve hep kaybettikte ne oldu şimdi de kazanalımçıkarsız günahını bile vermezsin başkasına bu kadar kötü bir insan olmayı nasıl başardın? sonradanmı böyle oldu ? yoksa doğuştan kaynaklı bir kusurmu )
Açarım konuyu ben hitleri almadıktan sonra ben niye açıklayayım.
ama şimdi bu tarafta çok kazık yiyen öteki dünyada feci şekilde ödüllendiriliyormuş işin o tarafına hiç bakmıyorsun? belki kazıklananların bile bir çıkarı var! bilerek kazık yiyorlarki öteki dünyada hürilerden bir düzine kapsınlar diye )Sonradan olan bir şey bence. Hayatta iki türlü insan var kazanan ve kaybeden. Ve hep kaybettikte ne oldu şimdi de kazanalım
Saçma sapan espri yapacağına oyları at hemen.Hitler ölmedi mi nasıl alacaksın
Kazık yiyen yesin ben kazık atan kişi olmayı seviyorum. Onu öte tarafa gidince düşünürüz.ama şimdi bu tarafta çok kazık yiyen öteki dünyada feci şekilde ödüllendiriliyormuş işin o tarafına hiç bakmıyorsun? belki kazıklananların bile bir çıkarı var! bilerek kazık yiyorlarki öteki dünyada hürilerden bir düzine kapsınlar diye )
@DarkLeqenD e kaç kez dedim şu kötü esprilerinin marka tescilini bir an önce yap dedim ama beni dinlemedi şimdi esprileri beleşe kullanıyor millet )Hitler ölmedi mi nasıl alacaksın
kazanda toto kaynarken öyle çokda düşünecek zaman bulamayabiliriz o açıdan burdayken daha geniş geniş o taraftaki hurilerin getirisini düşünmekte fayda var )Saçma sapan espri yapacağına oyları at hemen.
Kazık yiyen yesin ben kazık atan kişi olmayı seviyorum. Onu öte tarafa gidince düşünürüz.
Cehennemde kazan olduğunu nereden biliyon@DarkLeqenD e kaç kez dedim şu kötü esprilerinin marka tescilini bir an önce yap dedim ama beni dinlemedi şimdi esprileri beleşe kullanıyor millet )
kazanda toto kaynarken öyle çokda düşünecek zaman bulamayabiliriz o açıdan burdayken daha geniş geniş o taraftaki hurilerin getirisini düşünmekte fayda var )
bir ara pencereden kafayı uzatıp öteki tarafa bir bakmışlığım vardır nur yüzlü bir dede cıbıl bir şekilde 18 lik bir kızı kovalıyorduCehennemde kazan olduğunu nereden biliyon
İnsanın rüyası kendisini yansıtır o sen olmayasın.bir ara pencereden kafayı uzatıp öteki tarafa bir bakmışlığım vardır nur yüzlü bir dede cıbıl bir şekilde 18 lik bir kızı kovalıyordu