Kafanızı kırarım sizin kimse bana -15 veremez evde değilim ne yapayım. Sahnemi seçmiş zaten kullanın.
Kafanızı kırarım sizin kimse bana -15 veremez evde değilim ne yapayım. Sahnemi seçmiş zaten kullanın.
Ya bişey sorcam şimdi göndermeyen var demişsin onları bekliyim mi (beklersem oylamayı unuturum) yoksa oylayayım mı göndermeyene de ceza olur Azcık disiplin lütfenOylama an itibari ile tekrardan başladı, tek değişiklik Aslı Enver'de oldu. @vadikızı @Çiğdem- @Aserat tekrar izleyip bana bildirirsiniz değişiklik olup olmadığını..
Diğerleri içinde tekrar hatırlatma son süre yarın 20.00 oyunu vaktinde göndermeyen -15 alacak, Zeynep Çamcı, Hazar Motan ve Aslı Enver -5 ile başlayacaklardır
-15 vermiyoruz -5 veriyoruz ama 4 gün geçti zaten itirazda haklılar.
@Bully @Aserat @Mr.At @ozgur2113 @Tzira @Çiğdem- @Billy Kane @eskici @denizz19 @Ice_Cool_23 @turkuazz @EFE UYSAL @vadikızı @emree-29 @halukerogluFOX @Forumdash @xemrexxx @MEnes @destere @Felon @S.G.A.T.
Oylama an itibari ile tekrardan başladı, tek değişiklik Aslı Enver'de oldu. @vadikızı@Çiğdem- @Aserat tekrar izleyip bana bildirirsiniz değişiklik olup olmadığını..
Diğerleri içinde tekrar hatırlatma son süre yarın 20.00 oyunu vaktinde göndermeyen -15 alacak, Zeynep Çamcı, Hazar Motan ve Aslı Enver -5 ile başlayacaklardır
Tüm yarışmalar aynı güne geliyor ne yapalım yani unutuyoruz özelden hatırlat biraz eksi 5 te çok 3olsunOylama an itibari ile tekrardan başladı, tek değişiklik Aslı Enver'de oldu. @vadikızı @Çiğdem- @Aserat tekrar izleyip bana bildirirsiniz değişiklik olup olmadığını..
-15 vermiyoruz -5 veriyoruz ama 4 gün geçti zaten itirazda haklılar.
@Bully @Aserat @Mr.At @ozgur2113 @Tzira @Çiğdem- @Billy Kane @eskici @denizz19 @Ice_Cool_23 @turkuazz @EFE UYSAL @vadikızı @emree-29 @halukerogluFOX @Forumdash @xemrexxx @MEnes @destere @Felon @S.G.A.T.
Oylama an itibari ile tekrardan başladı, tek değişiklik Aslı Enver'de oldu. @vadikızı@Çiğdem- @Aserat tekrar izleyip bana bildirirsiniz değişiklik olup olmadığını..
Ya bişey sorcam şimdi göndermeyen var demişsin onları bekliyim mi (beklersem oylamayı unuturum) yoksa oylayayım mı göndermeyene de ceza olur Azcık disiplin lütfen
Tek sen almıcaksın zaten -5i Bu haftalık böyle oldu haftaya özelden mesaj bu konudan etiketler yağdıracam hepinizeTüm yarışmalar aynı güne geliyor ne yapalım yani unutuyoruz özelden hatırlat biraz eksi 5 te çok 3olsun
@MayısKralı şu ana kadar all Star'da sanırım gecikme sorunu olmadı bu hafta dışında benim fikrim bu hafta için Kimseye eksi puan kullanma.bazı durumlarda belliki aksilik olmuş.bazan ufak gecikme olabiliyor.bu defa için bence kimse eksi almasın.bu benim fikrim tabi yarışma sorumlusu olarak son karar sana ait
Bak kendin söylüyon bu haftalık böyle oldu diye demek ki - puan vermene gerek yok hayır zaten -5 bana koymaz ben her türlü zirveyi alırım da gerek yokSahneler tamam oylarını göndermeyen yarışmacılar -15 alacak seninle bi alakası yok yani şimdi kullan
Tek sen almıcaksın zaten -5i Bu haftalık böyle oldu haftaya özelden mesaj bu konudan etiketler yağdıracam hepinize
Bak kendin söylüyon bu haftalık böyle oldu diye demek ki - puan vermene gerek yok hayır zaten -5 bana koymaz ben her türlü zirveyi alırım da gerek yok
Ayy senin neyine hak vericem neyse sıkıntı yokYani sende hak ver bana bu hafta vermicez o hafta vermicez kural kalmıcak ortada
Ayy senin neyine hak vericem neyse sıkıntı yok
Kırgın Çiçekler'in her sahnesi güzel.Sahne güzel ama dimi
aslının bu sahnesindede iş yok yukarıya koyduklarım sıralamada aslıdan daha iyiler oyüzden sıralamamda değişiklik yapmıyorum aynen yolladığım gibiTabi ki yarışmacı fikirlerine saygı duyuyorum ama bu konuda bi itiraz oldu ve haklı buldum benim bu konudaki düşüncem en başta kimseye -5 vermediğim için bu haftada vermemekti ama haklı itirazlar büyüyünce -5 vermek zorunda kaldım yani tüm yarışmalarda böyle kaldı ki 2 gün uzattık yarışmayı bu hafta
@Çiğdem- kız @vadikızı ve @Aserat hallettiler işini sende aslıyı izleyip son durumu haber et bana
@Çiğdem- recabi bolersem bi anlami olmaz napiyim sahne nin akisi bozulur
La oylama dün akşam başlamadı mı, bu kadar sahneyi oylamak için 1 gün kısa bir süre benceOyunu göndermeyenler: @xemrexxx @denizz19 @destere @S.G.A.T. @emree-29 @halukerogluFOX @Ice_Cool_23 @ozgur2113 @Bully @EFE UYSAL @eskici @Billy Kane @Felon @turkuazz @Tzira bugün 20.00 son süredir. Sahneler konudadır..
Hiç olmazsa yarışmacıların birkaç defa uzun sahne paylaşma hakkı olsa daha iyi olurdu.çünkü sahne aradığımızda baya zor oluyor.paylaşılan sahne hem kısa hemde iyi bir sahne bulmak kolay olmuyor.tamam hak veriyorum oylama yapılınca uzun sahne izlemek zor oluyor ama herkesin sahnesi uzun olmadıktan sonra bir yada iki yarışmacının sahnesi birkaç dakika uzun olmasında sorun olmamalıdır.çünkü sadece birkaç dakika fazla izliyor olacağız bu açıdan bence her hafta olmamak şartıyla tüm yarışmacıların hiç olmazsa yarışma boyunca belli sahnelerde bu sahne uzunluğuna müsaade olmalıdır.tabi son karar sizlerindirHaftaya almam artık sen ve @ozgur2113 sondunuz.