- Reaksiyon puanı
- 11,796
- Puanı
- 710
Benim sahnemin recap yeri 2:48'den sonrası oluyor, yanlış olmasın. @MayısKralı
Sanırım sen düzenleme yapmışsın zaten düzeltmeme gerek yok
Benim sahnemin recap yeri 2:48'den sonrası oluyor, yanlış olmasın. @MayısKralı
Kaç haftadır aynı 2 hafta önce sahnesi 10 dk olan vardıbu ceren morayın racap süresi ne öyle 6 dakıka @MayısKralı bu süre konularında bu haftadan itibaren artık disiplin sağlamanı bekliyorum 3 dakıkamı diyorsun 3 olsun 4 dakıkamı diyorsun 4 olsun hadi 20-30 saniye bazen hoşgörülü olunurda 6 dakıka nedir ayol
onlar süresiz şekilde racap bildirdirmeden uzun süreli oluyorduda bu sefer racapta bildirirlmiş bildiğin 6 dakıka racap seçilmiş bilinçli şekilde haftadan itibaren 4 dakıkadan aşırı uzun olanları sadece 4 dakıkalarını değerlendiricem kural herkese bir olmalıKaç haftadır aynı 2 hafta önce sahnesi 10 dk olan vardı
Kimse ciddiye almıyor bence bu yarışmayı güzel sahne ile gelen çok az Adalet şartonlar süresiz şekilde racap bildirdirmeden uzun süreli oluyorduda bu sefer racapta bildirirlmiş bildiğin 6 dakıka racap seçilmiş bilinçli şekilde haftadan itibaren 4 dakıkadan aşırı uzun olanları sadece 4 dakıkalarını değerlendiricem kural herkese bir olmalı
belirli 5 -6 kişi hariç düşük sahneler seçiliyor gerçektende ama daha iyi noyan öyle öyle tur atlar işte bu haftakı sahneside çok iyiKimse ciddiye almıyor bence bu yarışmayı güzel sahne ile gelen çok az Adalet şart
4. haftaya kadar geldik ne güzel ısrarla 1 verenlere rağmenbelirli 5 -6 kişi hariç düşük sahneler seçiliyor gerçektende ama daha iyi noyan öyle öyle tur atlar işte bu haftakı sahneside çok iyi
belirli 5 -6 kişi hariç düşük sahneler seçiliyor gerçektende ama daha iyi noyan öyle öyle tur atlar işte bu haftakı sahneside çok iyi
bu haftayıda rahat geçer şöyle bir bakıyorumda rahat geçeceğin 6-7 kişi daha var ama sonrasını bilmem4. haftaya kadar geldik ne güzel ısrarla 1 verenlere rağmen
ilk 5 im hariç gerisi son 2 haftadır düşük diğerlerini kötünün iyisi diye ayarlıyorumkız kimler düşük sahne gönderiyormuş bakımm bugüne kadar
gelen sahnelerin hepsi iyiydi
Daha sahnelerim var hakettiği değeri görmüyor ama olsun elenmemekte iyidirbu haftayıda rahat geçer şöyle bir bakıyorumda rahat geçeceğin 6-7 kişi daha var ama sonrasını bilmem
ilk 5 im hariç gerisi son 2 haftadır düşük diğerlerini kötünün iyisi diye ayarlıyorum
bu haftayıda rahat geçer şöyle bir bakıyorumda rahat geçeceğin 6-7 kişi daha var ama sonrasını bilmem
ilk 5 im hariç gerisi son 2 haftadır düşük diğerlerini kötünün iyisi diye ayarlıyorum
oyumuda söyliyim istersenkim varmış ilk beşte kıvanç var mı kız
oyumuda söyliyim istersen
var cnm son haftalarda iyi sahneler seçiyorsun ama iddalı sahneler harcıyorsunSana oyunumu söyle dedim yahu ilk 5 için içide kıvanç varmı diye
sordum allah allah yani😳
var cnm son haftalarda iyi sahneler seçiyorsun ama iddalı sahneler harcıyorsun
ceren moryda 6 dakıka rcap seçilmiş zaten artık bir kural dahilinde disiplin sağlanmalı@MayısKralı Aslı Enver'in sahnesi daha önce kullanılmıştı 2.haftaydı sanırım. Gitmiş seçe seçe aynı sahneyi seçmiş. ss