Aynen bazı sahnelere denk geldim vasattı başlamanı tavsiye etmemsen baktınmı ki kötü diye yorumluyon
BeklersinZiynet'in de sevilmeyecek inşallah.
Aynen bazı sahnelere denk geldim vasattı başlamanı tavsiye etmemsen baktınmı ki kötü diye yorumluyon
BeklersinZiynet'in de sevilmeyecek inşallah.
Aynen bazı sahnelere denk geldim vasattı başlamanı tavsiye etmem
Beklersin
Bana iyi malzeme cikti bu dizidenbu dizi adı iyi oldu hee bol esprisi çıkıyor valla
Bana iyi malzeme cikti bu diziden
Yok be ne izleyecen Kırgın Çiçekler gibi kalite abidesi varvalla ben çağatayı severim izlim diyorumm
İzle sen abla boşver o kot kafayı İçerde'yi kıskanıyor ve ona izleyici kazandırmak istemiyor tabii Kırgınlar'da parlak yok bi şey yok İçerde'de Çağatay ve Aras var daha nolsunvalla ben çağatayı severim izlim diyorumm
Ama benim esprilerimi begenmiyorlar ablaaynen bu sayede bende eğleniyorum burda banada iyi geliyor bu ara
acayip morale ihtiyacım var
İlk 24 dk'yi izledim senin yarışma yüzünden yarıda kaldı bu gece tamamlayacağım inşallah
Yok be ne izleyecen Kırgın Çiçekler gibi kalite abidesi var
@xemrexxx in oylarıyla ilk etabı kapatıyoruz ve ilk puan durumu az sonra
Tolga Sarıtaş 7
Haluk Bilginer 6
Özgü Namal 5
İpek Karapınar 4
Çetin Tekindor 3
Burak Özçivit 2
Gökçe Bahadır 1
Tolga my de mi oynadi@xemrexxx bana ne kadar gıcık kapsan da my'ye karşı koyamıyorsun dimi itiraf et
Sen o höt höt kuşuna bakma saçma saçma konuşyorbunun şakasını bile kabul etmem emre asla taraflı olmam ben zevkim neyse
ona oy veriyorum @denizz19 zevklerimiz uyuyor onu tanımadan önce ben sılayı
dinlerdim ziyneti dinlerdim zaten denize değer veriyorum diye zevkimi unutacak
değilim lütfen bana bunun şakasını bile yapma
Kiz ben size demedim orada iki ayri cümle var biri senle @Tzira 1 vermisiniz2.si başka biri icin @Çiğdem- kim kovulmuştu tarafli diye teee1 yil once bilirbunun şakasını bile kabul etmem emre asla taraflı olmam ben zevkim neyse
ona oy veriyorum @denizz19 zevklerimiz uyuyor onu tanımadan önce ben sılayı
dinlerdim ziyneti dinlerdim zaten denize değer veriyorum diye zevkimi unutacak
değilim lütfen bana bunun şakasını bile yapma