Kırgınları Tv'den içerdeyide netten bakcanımcım netten takip ederim kırgınları bırakmam![]()
Kırgınları Tv'den içerdeyide netten bakcanımcım netten takip ederim kırgınları bırakmam![]()
İzle sen abla boşver o kot kafayı İçerde'yi kıskanıyor ve ona izleyici kazandırmak istemiyor tabii Kırgınlar'da parlak yok bi şey yok İçerde'de Çağatay ve Aras var daha nolsun![]()
Şehzade Cihangir, benim adamım Şehzade Mustafa'nın kardeşiydi bu haftaki sahnemi de my'den seçmiştim.Tolga my de mi oynadi![]()
Ne kastettiğini kendin anladın mı acaba
Kırgınları Tv'den içerdeyide netten bak![]()
İçerdeyi bende tam bakamadım daha Çarşamba bakacağım![]()
Sen de Kırgınlar'ı bıraksan garibim Deniz de tek başına kalacak zaten konuda.içerde ye bakcam ama kırgınları da bırakmam içerde netten inşallah![]()
Hee simdi hatirladim dogru oynamistiŞehzade Cihangir, benim adamım Şehzade Mustafa'nın kardeşiydi bu haftaki sahnemi de my'den seçmiştim.![]()
Evet abla yayın akışına göre 23:30'da olması gerekiyor.öyle yapacam zaten içerde netten takip edeceğim babam ve ailesi nide netten
bu gece tekrarı var sanırım ya demi @Bully kaancım![]()
İnsallah kemalin taciz eder seni.ss
Puanlar niye bu kadar düsük
@denizz19 düşünsün bana ne İpek'e vereceğin güzel puandan mahrum kaldı.Hee simdi hatirladim dogru oynamistio zaman oy kullanmamam senin icin olmus gercektende 1 verebilirdim
![]()
Oy verenlere söyle ben iyi verdimİnsallah kemalin taciz eder seni.ss
Evet abla yayın akışına göre 23:30'da olması gerekiyor.![]()
En yüksek puan jürilerde 8 yarışmacılarda 7 ne bekliyon 8 oy açıklandıPuanlar niye bu kadar düsük![]()
Şimdi kullandırırım zor mu@denizz19 düşünsün bana ne İpek'e vereceğin güzel puandan mahrum kaldı.![]()
İnsallah kemalin taciz eder seni.ss