Kırgınları Tv'den içerdeyide netten bakcanımcım netten takip ederim kırgınları bırakmam
Kırgınları Tv'den içerdeyide netten bakcanımcım netten takip ederim kırgınları bırakmam
İzle sen abla boşver o kot kafayı İçerde'yi kıskanıyor ve ona izleyici kazandırmak istemiyor tabii Kırgınlar'da parlak yok bi şey yok İçerde'de Çağatay ve Aras var daha nolsun
Şehzade Cihangir, benim adamım Şehzade Mustafa'nın kardeşiydi bu haftaki sahnemi de my'den seçmiştim.Tolga my de mi oynadi
Ne kastettiğini kendin anladın mı acaba
Kırgınları Tv'den içerdeyide netten bak
İçerdeyi bende tam bakamadım daha Çarşamba bakacağım
Sen de Kırgınlar'ı bıraksan garibim Deniz de tek başına kalacak zaten konuda.içerde ye bakcam ama kırgınları da bırakmam içerde netten inşallah
Hee simdi hatirladim dogru oynamisti o zaman oy kullanmamam senin icin olmus gercektende 1 verebilirdimŞehzade Cihangir, benim adamım Şehzade Mustafa'nın kardeşiydi bu haftaki sahnemi de my'den seçmiştim.
Evet abla yayın akışına göre 23:30'da olması gerekiyor.öyle yapacam zaten içerde netten takip edeceğim babam ve ailesi nide netten
bu gece tekrarı var sanırım ya demi @Bully kaancım
İnsallah kemalin taciz eder seni.ss
Puanlar niye bu kadar düsük
@denizz19 düşünsün bana ne İpek'e vereceğin güzel puandan mahrum kaldı.Hee simdi hatirladim dogru oynamisti o zaman oy kullanmamam senin icin olmus gercektende 1 verebilirdim
Oy verenlere söyle ben iyi verdimİnsallah kemalin taciz eder seni.ss
Evet abla yayın akışına göre 23:30'da olması gerekiyor.
En yüksek puan jürilerde 8 yarışmacılarda 7 ne bekliyon 8 oy açıklandıPuanlar niye bu kadar düsük
Şimdi kullandırırım zor mu@denizz19 düşünsün bana ne İpek'e vereceğin güzel puandan mahrum kaldı.
İnsallah kemalin taciz eder seni.ss