Çok fena kazık attı bu hafta söyle ona Kot Kafalar'a 1 ay mesaj yazmıyorum. ss Şimdi diyecek sanki önceden yazıyordun
Çok fena kazık attı bu hafta söyle ona Kot Kafalar'a 1 ay mesaj yazmıyorum. ss Şimdi diyecek sanki önceden yazıyordun
İpek'te bu güzellik oldukca her hafta yaparimŞu anki düşüncelerini haftaya yaparsın sıkıntı mı bize
İnternet gitti sonra tekrar geldi
Aynen ömer dedik döner çıktı bu lafıma kızacağına eminim ama gül geçÇok fena kazık attı bu hafta söyle ona Kot Kafalar'a 1 ay mesaj yazmıyorum. ss Şimdi diyecek sanki önceden yazıyordun
Yani.Çok fena kazık attı bu hafta söyle ona Kot Kafalar'a 1 ay mesaj yazmıyorum. ss Şimdi diyecek sanki önceden yazıyordun
Bunu yazdım bir kenara.Aynen ömer dedik döner çıktı bu lafıma kızacağına eminim ama gül geç
Gönlünü almak için neler yapabilirimYani.
Bunu yazdım bir kenara.
Konuya sonradan geldim baştan yakalasaydım daha fazla olurduAynen ömer dedik döner çıktı bu lafıma kızacağına eminim ama gül geç
Konuya en çok mesaj yazanlar
@denizz19 - 59
@vadikızı - 44
@Bully - 39
@eskici - 32
@turkuazz - 11
@Yiğitt - 10
@xemrexxx - 4
@sokak sanati - 3
@Yakamoz-Asi - 1
Kırılan gönül olsun fark etmez.@Yakamoz-Asi Medcezir'i ikinci kez bitirmişsin gördüm tebrik ederim seni ama gönlümü alman zaman alacak.
Klip olabilir. Şarkı söyleyebilirsin Sıla'dan.Gönlünü almak için neler yapabilirim
Geç kalmış sayılmazsın devam et 300 mesajı görmeliyizKonuya sonradan geldim baştan yakalasaydım daha fazla olurdu
Görürüz bence bakalımGeç kalmış sayılmazsın devam et 300 mesajı görmeliyiz
Vadikızını neden Çiğdem ile kıyaslıyorsun anlamıyorum onu da niye bu kadar abartıyorsunuz onu hiç anlamıyorum.
Vadikızını neden Çiğdem ile kıyaslıyorsun anlamıyorum onu da niye bu kadar abartıyorsunuz onu hiç anlamıyorum.
İstediğin klip olsun sana whatsapptan söylerimKırılan gönül olsun fark etmez.
Klip olabilir. Şarkı söyleyebilirsin Sıla'dan.
Çiğdem için söylüyorum fazla övüyorlar nedense.çiğdemin konularına bağ evinde yakalanıyorum yazamıyordum ne yapım
emre bey
bu laf bana mıydı çiğdeme mi
Günümü kurtardı bu mesaj eyvallah. Bekliyoruz.İstediğin klip olsun sana whatsapptan söylerim
Çiğdem için söylüyorum fazla övüyorlar nedense.
İstediğin klip olsun sana whatsapptan söylerim
Çiğdem için söylüyorum fazla övüyorlar nedense.
Yoo ben düşünce mi söyledim. Sen niye karıştın. vadikizi ile konuşacaktım ben iznin olursa.
Sadece müdahale ettim vadikızı üzülmesin diye.Yoo ben düşünce mi söyledim. Sen niye karıştın. vadikizi ile konuşacaktım ben iznin olursa.
Çiğdem'e kötü diyen yok ki zaten niye bu kadar abartılıyor dedim hayır seni çiğdemle kıyasladığı için söyledim zatenneden çiğdem iyi kız ya hala deniz bana aşık yorumunu bulamadım
sildi galba sana göstercektim
buyrun vadikızı burda sizi dinliyo umut beycim
Sadece müdahale ettim vadikızı üzülmesin diye.