1.kim olacak senceİzle abla ben de yetişebilirsem geçecem TV'ye birazdan, yoksa netten artık en ufak bir kısım kaçırsam bile en baştan izlemem lazım benim.
1.kim olacak senceİzle abla ben de yetişebilirsem geçecem TV'ye birazdan, yoksa netten artık en ufak bir kısım kaçırsam bile en baştan izlemem lazım benim.
Seni böyle çirkefleşirken görmek ne güzel devamını da bekleriz.@Bully tolgayla haftaya elenirsin umarım
Sen ya da ben1.kim olacak sence
Herkes bir gün çirkefleşecekSeni böyle çirkefleşirken görmek ne güzel devamını da bekleriz.
Sen ya da ben
Yok bu kadar yeterli aslındaSeni böyle çirkefleşirken görmek ne güzel devamını da bekleriz.
Sen ya da ben
Görmek istediğimiz hareketler bunlar @turkuazz hep ciddiyet hep ciddiyet nereye kadarHerkes bir gün çirkefleşecek
Kandırmıyon dimi beni tuvalete gitmek için bahane mi yoksaLanet olasi internet
Hadi inşallahay bitse de elensem.ss
Helalsin beİpek 1.olacak tabii ki de
kaknem şey seni .ssKandırmıyon dimi beni tuvalete gitmek için bahane mi yoksa
Hadi inşallah
Helalsin be
Sen çok yorum yaparsan elemem seni elensen dekaknem şey seni .ss
işin gücün reyting pis macun.ssSen çok yorum yaparsan elemem seni elensen de
Farkımız reytingimiz olmalı 8 yarışmacıyla güzel reytingler alıyoruz şişirme değilişin gücün reyting pis macun.ss
20 dk de 1 oy açıklarsan tabi reytingin yüksek olurFarkımız reytingimiz olmalı 8 yarışmacıyla güzel reytingler alıyoruz şişirme değil
Hayir ya internet az önce tamamen gitti de simdi geldi sanirimKandırmıyon dimi beni tuvalete gitmek için bahane mi yoksa
Hadi inşallah
Helalsin be
Bitti bitti az kaldı20 dk de 1 oy açıklarsan tabi reytingin yüksek olur