Billy Kane candır@Billy Kane harikasınBu arada sana satıcı diyen bu hadsiz sunucuya haftaya gereğini yapacağını umuyorum.
Ettim eklememi de çok beğeneceksin.![]()
Son olarak @gözlemci nin süper oyları...ayy elendim galiba gergedan ayfer olarak silindir gibi ezip geçicem sırayla @denizz19 marulu, @vadikızı evde kalmışı, @eskici trolüşü, @mrt-06 totali, @Çiğdem- cadolozu, pissss @Forumdash , hain @ozgur2113 .ss
![]()
ayy elendim galiba gergedan ayfer olarak silindir gibi ezip geçicem sırayla @denizz19 marulu, @vadikızı evde kalmışı, @eskici trolüşü, @mrt-06 totali, @Çiğdem- cadolozu, pissss @Forumdash , hain @ozgur2113 .ss
![]()
Hayatta her şey mümkün hazır mısınızbende elenmiş olabilirim emree![]()
la sonuçları ekle daha küfür edicem sanaHayatta her şey mümkün hazır mısınız![]()
Hayatta her şey mümkün hazır mısınız![]()
Elenmene üzüldümayy elendim galiba gergedan ayfer olarak silindir gibi ezip geçicem sırayla @denizz19 marulu, @vadikızı evde kalmışı, @eskici trolüşü, @mrt-06 totali, @Çiğdem- cadolozu, pissss @Forumdash , hain @ozgur2113 .ss
![]()
Ben yanci degilim sadece İpekciyim o kadarAy sana ne be Deniz'in pis yancısı. ss
Kin tutmayi birak artik@gözlemci Enis'im çok teşekkür ederim ama Gökhan'a verdiğin 1 puan hala aklımda. ss
O zaman bu hafta Ziynet'e düşük ver de bu dediğini kanıtlaElenmene üzüldüm
Ben yanci degilim sadece İpekciyim o kadar![]()
Elimde değil huyum kurusun çok kinciyimdir ben.Kin tutmayi birak artik![]()
O huyundan vazgeçemezKin tutmayi birak artik![]()
Ziynetimi kıskanmaO zaman bu hafta Ziynet'e düşük ver de bu dediğini kanıtla![]()
Sarkiyi begenmezsem veririm ama ilk 2 haftaki sarkilari muhtesemdi bizde torpil olmazO zaman bu hafta Ziynet'e düşük ver de bu dediğini kanıtla![]()
Kıskanmayalım canım biz ağırlıklı sohbet ediyoruz. .ssBana zamanında kaplumbağa diyenler nerdeee.2.5 saat olmuş hala devam ediyor.😱
Hak ettikte olduk aç sahneleri izle. Öyle boş beleş konuşma. 😉Yarışmanın sunucusu 1. olmuş.
İyi geceler herkese.![]()