Yıldızlar Yarışıyor 5.Sezon | 6.Hafta Sonuçları

ayy elendim galiba gergedan ayfer olarak silindir gibi ezip geçicem sırayla @denizz19 marulu, @vadikızı evde kalmışı, @eskici trolüşü, @mrt-06 totali, @Çiğdem- cadolozu, pissss @Forumdash , hain @ozgur2113 .ss
maxresdefault.jpg
ayyy düzeltiyorum hepiniz cansınız :bhr: @mrt-06 @denizz19 @Çiğdem- @vadikızı @Forumdash @ozgur2113 @eskici

ııyyy hatta sen de cansın @Aserat :bhr: @Bully i de katayım haftaya puanlarınızı beklerim:A

58 puan iyidir puan verenlere tşk ederim
@turkuazz cım üzüldüm cnm burağı seviyordum ben

herkese iyi geceler içerde izlicem görüşürüz

Yarismanin sunucusu en kaliteli yarismaci ile yaristigi icin cok normal bir sonuc :A

İpek iyidir ama orada Çetin Tekindor, Gökçe Bahadır, Özgü Namal gibiler varken biraz zayıf kalır bence o isim. İpek her role girebilecek bir isim değil.

Hee Özgü Namalı kim yönetiyorsa Hanımın Çiftliği ağırlıklı ilerlesin.:bhr:

İpek'le birlikte zirvede yer almışım sevindim dersem yalan olur tek başına birinci olmalıydım. ss Neyse destekleyenlere teşekkürler. :A

@Yiğitt ay sen elendin mi la çok üzüldüm :A :Z @turkuazz sana zaten hiç üzülmedim zaten Gökhan'a da düşük veriyorsun. Neyse iyi geldiniz yine buralara kadar :A

İpek iyidir ama orada Çetin Tekindor, Gökçe Bahadır, Özgü Namal gibiler varken biraz zayıf kalır bence o isim. İpek her role girebilecek bir isim değil.

Sen öyle zannet İpek'in Kırgın Çiçeklerdeki hallerini görsen bakalım öyle söyler miydin :A Vadikızı yönetiyor :A

İpek'e laf söyletmem :F
El birliğiyle savunacağız sokak sanatı gibi jumbolara boyun eğmek yok :A

İpek birtanedir her role girer :A

Total espri değil evet.:A
Onu espriden sayan bir AB kafası varsa varsın anlamayayım :F

İpek'le birlikte zirvede yer almışım sevindim dersem yalan olur tek başına birinci olmalıydım. ss Neyse destekleyenlere teşekkürler. :A

@Yiğitt ay sen elendin mi la çok üzüldüm :A :Z @turkuazz sana zaten hiç üzülmedim zaten Gökhan'a da düşük veriyorsun. Neyse iyi geldiniz yine buralara kadar :A
Ben de memnun değilim zaten ne tesadüf doluya koydum boşa koydum olmadı :F

İpek birtanedir her role girer :A
Konuşuyor boş boş :A

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961