ayol sunucu FAVCÖ üyesi diyorum tutuklayın plizz .ssBu yarışmaya da kayyum atanacak diye bir duyum aldım.![]()
ayol sunucu FAVCÖ üyesi diyorum tutuklayın plizz .ssBu yarışmaya da kayyum atanacak diye bir duyum aldım.![]()
Uzun iyidirHadi be amma uzadı. ss
Sen gelir miydin buraya sarı pişikBu yarışmaya da kayyum atanacak diye bir duyum aldım.![]()
Yok internet bela oldu basimaKandırmıyon dimi beni tuvalete gitmek için bahane mi yoksa
Hadi inşallah
Helalsin be![]()
ayol sunucu FAVCÖ üyesi diyorum tutuklayın plizz .ss
Pis sapık.Uzun iyidir
Sen gelir miydin buraya sarı pişik![]()
Ondan önce sen tutuklanacaksın birde kamufile olmaya çalışıyor yılan.ayol sunucu FAVCÖ üyesi diyorum tutuklayın plizz .ss
Sana hit olsun dedim.Uzun iyidir
Sen gelir miydin buraya sarı pişik![]()
Ayy ne dedim şimdiPis sapık.![]()
Devam et o zaman yılanlığını konuşturOndan önce sen tutuklanacaksın birde kamufile olmaya çalışıyor yılan.
Sana hit olsun dedim.![]()
kız sen koptur git zaten 1 vermişsin hiç utanmıyon da .ssplizz koptummmm
biz derin forumuz zor tutuklarsınOndan önce sen tutuklanacaksın birde kamufile olmaya çalışıyor yılan.
Sana hit olsun dedim.![]()
kız sen koptur git zaten 1 vermişsin hiç utanmıyon da .ss
biz derin forumuz zor tutuklarsın![]()
Baslarida sensinayol sunucu FAVCÖ üyesi diyorum tutuklayın plizz .ss
sen bir şey yapma @Çiğdem- gel bakayım bir yumruk at şuna neticede kadına şiddete karşıyım kdını kadın dövmeli bencebeğenmedim ne yapım yahuu
la ben kim milleti kandırmak kimBaslarida sensin![]()
sen bir şey yapma @Çiğdem- gel bakayım bir yumruk at şuna neticede kadına şiddete karşıyım kdını kadın dövmeli bence
la ben kim milleti kandırmak kim![]()
Melek, Çiğdem'i yolar atar bir keresen bir şey yapma @Çiğdem- gel bakayım bir yumruk at şuna neticede kadına şiddete karşıyım kdını kadın dövmeli bence
Her gün troll yapiyorsun daha ne olsunsen bir şey yapma @Çiğdem- gel bakayım bir yumruk at şuna neticede kadına şiddete karşıyım kdını kadın dövmeli bence
Ettim eklememi de çok beğeneceksin.@Bully teşekkür etsene![]()