ayol sunucu FAVCÖ üyesi diyorum tutuklayın plizz .ssBu yarışmaya da kayyum atanacak diye bir duyum aldım.
ayol sunucu FAVCÖ üyesi diyorum tutuklayın plizz .ssBu yarışmaya da kayyum atanacak diye bir duyum aldım.
Uzun iyidirHadi be amma uzadı. ss
Sen gelir miydin buraya sarı pişikBu yarışmaya da kayyum atanacak diye bir duyum aldım.
Yok internet bela oldu basimaKandırmıyon dimi beni tuvalete gitmek için bahane mi yoksa
Hadi inşallah
Helalsin be
ayol sunucu FAVCÖ üyesi diyorum tutuklayın plizz .ss
Pis sapık.Uzun iyidir
Sen gelir miydin buraya sarı pişik
Ondan önce sen tutuklanacaksın birde kamufile olmaya çalışıyor yılan.ayol sunucu FAVCÖ üyesi diyorum tutuklayın plizz .ss
Sana hit olsun dedim.Uzun iyidir
Sen gelir miydin buraya sarı pişik
Ayy ne dedim şimdiPis sapık.
Devam et o zaman yılanlığını konuşturOndan önce sen tutuklanacaksın birde kamufile olmaya çalışıyor yılan.
Sana hit olsun dedim.
kız sen koptur git zaten 1 vermişsin hiç utanmıyon da .ssplizz koptummmm
biz derin forumuz zor tutuklarsınOndan önce sen tutuklanacaksın birde kamufile olmaya çalışıyor yılan.
Sana hit olsun dedim.
kız sen koptur git zaten 1 vermişsin hiç utanmıyon da .ss
biz derin forumuz zor tutuklarsın
Baslarida sensinayol sunucu FAVCÖ üyesi diyorum tutuklayın plizz .ss
sen bir şey yapma @Çiğdem- gel bakayım bir yumruk at şuna neticede kadına şiddete karşıyım kdını kadın dövmeli bencebeğenmedim ne yapım yahuu
la ben kim milleti kandırmak kimBaslarida sensin
sen bir şey yapma @Çiğdem- gel bakayım bir yumruk at şuna neticede kadına şiddete karşıyım kdını kadın dövmeli bence
la ben kim milleti kandırmak kim
Melek, Çiğdem'i yolar atar bir keresen bir şey yapma @Çiğdem- gel bakayım bir yumruk at şuna neticede kadına şiddete karşıyım kdını kadın dövmeli bence
Her gün troll yapiyorsun daha ne olsunsen bir şey yapma @Çiğdem- gel bakayım bir yumruk at şuna neticede kadına şiddete karşıyım kdını kadın dövmeli bence
Ettim eklememi de çok beğeneceksin.@Bully teşekkür etsene