1.kim olacak senceİzle abla ben de yetişebilirsem geçecem TV'ye birazdan, yoksa netten artık en ufak bir kısım kaçırsam bile en baştan izlemem lazım benim.![]()
1.kim olacak senceİzle abla ben de yetişebilirsem geçecem TV'ye birazdan, yoksa netten artık en ufak bir kısım kaçırsam bile en baştan izlemem lazım benim.![]()
Seni böyle çirkefleşirken görmek ne güzel devamını da bekleriz.@Bully tolgayla haftaya elenirsin umarım![]()
Sen ya da ben1.kim olacak sence![]()
Herkes bir gün çirkefleşecekSeni böyle çirkefleşirken görmek ne güzel devamını da bekleriz.
Sen ya da ben![]()
Yok bu kadar yeterli aslındaSeni böyle çirkefleşirken görmek ne güzel devamını da bekleriz.
Sen ya da ben![]()
Görmek istediğimiz hareketler bunlar @turkuazz hep ciddiyet hep ciddiyet nereye kadarHerkes bir gün çirkefleşecek![]()
Kandırmıyon dimi beni tuvalete gitmek için bahane mi yoksaLanet olasi internet![]()
Hadi inşallahay bitse de elensem.ss
Helalsin beİpek 1.olacak tabii ki de![]()
kaknem şey seni .ssKandırmıyon dimi beni tuvalete gitmek için bahane mi yoksa
Hadi inşallah
Helalsin be![]()
Sen çok yorum yaparsan elemem seni elensen dekaknem şey seni .ss
işin gücün reyting pis macun.ssSen çok yorum yaparsan elemem seni elensen de![]()
Farkımız reytingimiz olmalı 8 yarışmacıyla güzel reytingler alıyoruz şişirme değilişin gücün reyting pis macun.ss
20 dk de 1 oy açıklarsan tabi reytingin yüksek olurFarkımız reytingimiz olmalı 8 yarışmacıyla güzel reytingler alıyoruz şişirme değil![]()
Hayir ya internet az önce tamamen gitti de simdi geldi sanirimKandırmıyon dimi beni tuvalete gitmek için bahane mi yoksa
Hadi inşallah
Helalsin be![]()
Bitti bitti az kaldı20 dk de 1 oy açıklarsan tabi reytingin yüksek olur![]()