Şu anki düşüncelerini haftaya yaparsın sıkıntı mı bizeİpek 'e tam verecektim
Şu anki düşüncelerini haftaya yaparsın sıkıntı mı bizeİpek 'e tam verecektim
O zaman çekilirim yarışmandan ben de.En yüksek puan jürilerde 8 yarışmacılarda 7 ne bekliyon 8 oy açıklandı
Şimdi kullandırırım zor mu
Emre'yi çok taciz etmiş biraz da bana yolluyorkemal tacizmi etsinn abuu denizzz
Ben daha fazla aciklandi diye düsünüyordumEn yüksek puan jürilerde 8 yarışmacılarda 7 ne bekliyon 8 oy açıklandı
Şimdi kullandırırım zor mu
Bana yalancı mı diyorsun şimdi sen abla küstüm valla. ss23 30 mu ben 00:30 diye okumuştum forumda
Bu bir tehdit miO zaman çekilirim yarışmandan ben de.
Yok yok daha az oy daha çok sohbetBen daha fazla aciklandi diye düsünüyordum
Bana yalancı mı diyorsun şimdi sen abla küstüm valla. ss
Yok be ne çekilecem hadi devam et açıklamayaBu bir tehdit mi
Yok yok daha az oy daha çok sohbet
Yumucuk mu😱 aa ne yalancısı beee aşk olsun sana yalancı dermiyim ben yumucuğum ya
ben yanlış görmüş olabilirim karıştırıyorda olabilirim malum kafam yerinde değil
pek sana asla yalancı demem paşam
200 yoruma geldiğinde yeni oy açıklanacakYok be ne çekilecem hadi devam et açıklamaya
O alışık idmanlı ablasıabooo @xemrexxx iyi laf soktu deniz sana yaaa
Yumucuk mu
Gören de yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyor sanacakhe yumucuk kaan gülünce yüzü yumucuk oluyor böyle çok seviyorum
o halini o yüzden yumucuğum diyorum
Şaka yaptım zaten ablacım üzülmene gerek yok 15 dakika sonra İçerde'nin tekrarı var izleyebilirsin😱 aa ne yalancısı beee aşk olsun sana yalancı dermiyim ben yumucuğum ya
ben yanlış görmüş olabilirim karıştırıyorda olabilirim malum kafam yerinde değil
pek sana asla yalancı demem paşam
200 yoruma geldiğinde yeni oy açıklanacak
O alışık idmanlı ablası
Şaka yaptım zaten ablacım üzülmene gerek yok 15 dakika sonra İçerde'nin tekrarı var izleyebilirsin
Olabilir. beğeneceksin diye kural yok. Gelecek sefer 1 veririm belki bakalım.@Yakamoz-Asi beğenmedim.
Önce üz sonra şaka de tarih bunu da unutmazŞaka yaptım zaten ablacım üzülmene gerek yok 15 dakika sonra İçerde'nin tekrarı var izleyebilirsin
Gören de yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyor sanacak
Kaan bunun da dili uzamış kessek miOlabilir. beğeneceksin diye kural yok. Gelecek sefer 1 veririm belki bakalım.
Çok iddialıbirbirimize uzak olabilir ama kalbimiz bir bizim demi @Bully yumucuğumm