Meral güzel kız hayret senin gibi cacık gönüllü biri beğenmesi lazımdıŞarkıyı ve Linet'i severim diziyi ve Meral'i hiç sevmem bu da demek oluyor ki hiç beğenmedim
Meral güzel kız hayret senin gibi cacık gönüllü biri beğenmesi lazımdıŞarkıyı ve Linet'i severim diziyi ve Meral'i hiç sevmem bu da demek oluyor ki hiç beğenmedim
Ay sen seversin tabii pis parlakçı. ss
İlk bölümde çok itici gelmişti gözüme inşallah ölmüştür.Meral güzel kız hayret senin gibi cacık gönüllü biri beğenmesi lazımdı
Yok lan sonraki bölümler çok şıkıdım bir tip oldu.İlk bölümde çok itici gelmişti gözüme inşallah ölmüştür.
Ben Burak düşmanı değilim aslında aksine fena bir oyuncu değil ama sen bazen iyi sahneler seçiyorsun bazen de çok zayıf, Aras'ı da öyle harcamıştın.Bully ile Aserat burak düşmanı ama ben adaletli kullanıyorum oylarımı bu arada birşeyi kaçırmışım onuda sonuçlar açıklandıktan sonra söylerim
Gökhan Türkmen'in profiline yakıştığını söylemiş miydim Bu herifi çok tarz buluyorum çok yakışıyorBen Burak düşmanı değilim aslında aksine fena bir oyuncu değil ama sen bazen iyi sahneler seçiyorsun bazen de çok zayıf, Aras'ı da öyle harcamıştın.
Hee sonraki bölümleri bilemem zaten bana ne neyse ki bir bölüm izleyip kurtardım kendimi o dizidenYok lan sonraki bölümler çok şıkıdım bir tip oldu.
Al o zamanHee sonraki bölümleri bilemem zaten bana ne neyse ki bir bölüm izleyip kurtardım kendimi o diziden
Saol canım İpek de sana yakışmış keşke elensenGökhan Türkmen'in profiline yakıştığını söylemiş miydim Bu herifi çok tarz buluyorum çok yakışıyor
Bu sahneyi nasıl sevmedin anlamıyorum sahne tamda iyi sahne çaresizliğin sahnesi ama yapacak birşey yok sevmedin işteBen Burak düşmanı değilim aslında aksine fena bir oyuncu değil ama sen bazen iyi sahneler seçiyorsun bazen de çok zayıf, Aras'ı da öyle harcamıştın.
İpeğim muah çok tatlı bu hafta da muhteşem bir sahne çıktı banaSaol canım İpek de sana yakışmış keşke elensen
Mıy mıy ağlıyordu öyle ya neyini sevecem bana bağırış çağırış sahnelerle gelBu sahneyi nasıl sevmedin anlamıyorum sahne tamda iyi sahne çaresizliğin sahnesi ama yapacak birşey yok sevmedin işte
Olmaz öyle seninde ona kiyman lazim hayat kiyinca güzelkıysın ne yapalım canı sağolsıun
İpek elenmesin ama Tolga elenebilirSaol canım İpek de sana yakışmış keşke elensen
Olmaz öyle seninde ona kiyman lazim hayat kiyinca güzelkıysın ne yapalım canı sağolsıun
İpek elenmesin ama Tolga elenebilirSaol canım İpek de sana yakışmış keşke elensen
Olmaz öyle seninde ona kiyman lazim hayat kiyinca güzel
İpek elenmesin ama Tolga elenebilir
Bazen bir bakış her şeyi anlatır. Ona bakarsan Çetin Tekindorda da bir şey yoktu bu hafta boş boş kavga etti sadeceMıy mıy ağlıyordu öyle ya neyini sevecem bana bağırış çağırış sahnelerle gel