Sadece ağlamıyordu orada artık çaresiz kalınca öyle bir durumda kaldı artık pes etti bir türlü istediğini başaramayınca pes etti sahne özeti buydu ama belliki diziyi izlememişsin Yada az izlemişsinMıy mıy ağlıyordu öyle ya neyini sevecem bana bağırış çağırış sahnelerle gel
Burası reklam yeri değil sadece ben pazarlarım istediklerimi@Tzira teşekkürler bu arada Gökhan Türkmen'e de desteklerini bekliyorum favorilerinden olduğunu söylemiştin ama henüz bir icraatını göremedik. ss
Burak da kimmiş Çetin'in yanında İçerde'de de döktürmüş diyorlar çatla.Bazen bir bakış her şeyi anlatır. Ona bakarsan Çetin Tekindorda da bir şey yoktu bu hafta boş boş kavga etti sadece
Ben reklam yapabilir miyimBurası reklam yeri değil sadece ben pazarlarım istediklerimi
Ay gıcık mıdır nedir banlarım ha seni konudan. ssOlmaz öyle seninde ona kiyman lazim hayat kiyinca güzel
İpek elenmesin ama Tolga elenebilir
Olmaz öyle seninde ona kiyman lazim hayat kiyinca güzel
İpek elenmesin ama Tolga elenebilir
Çetin Tekindor kötü demedim zaten ama bu hafta bir şey yoktu İçerde de saçları berbattıBurak da kimmiş Çetin'in yanında İçerde'de de döktürmüş diyorlar çatla.
Burak kim diyorsun ama başarıları ortada bu kadar iyi olmasaydı bu kadar dizileri olmazdıBurak da kimmiş Çetin'in yanında İçerde'de de döktürmüş diyorlar çatla.
Bu hafta geçeceğim seni forum hareketli şarkı sevmiyorBurası reklam yeri değil sadece ben pazarlarım istediklerimi
Yok disarda döktrümüsBurak da kimmiş Çetin'in yanında İçerde'de de döktürmüş diyorlar çatla.
Gökhan'ın hareketlileri sevilmiyordur belkiBu hafta geçeceğim seni forum hareketli şarkı sevmiyor
Yok disarda döktrümüs
Konuyu costuruyoruz idare et biraz sende yaAy gıcık mıdır nedir banlarım ha seni konudan. ss
Dizi başlı başına kötü zatenbu dizi adı iyi oldu hee bol esprisi çıkıyor valla
Açıklama yapmak zorunda mısın sen saldırKonuyu costuruyoruz idare et biraz sende ya
Konuyu costuruyoruz idare et biraz sende yaAy gıcık mıdır nedir banlarım ha seni konudan. ss
Çetin gibi bir ustanın yanında kim diyorum yoksa Burak da iyi çocuktur severim.Burak kim diyorsun ama başarıları ortada bu kadar iyi olmasaydı bu kadar dizileri olmazdı
Dizi başlı başına kötü zaten
Açıklama yapmak zorunda mısın sen saldır
Ziynet'in de sevilmeyecek inşallah.Gökhan'ın hareketlileri sevilmiyordur belki
Bu sahneye göre farklıdır aslında çetinin müthiş sahneleri bulunuyor lafım yok ama Burak'ta çok iyi sahneleri bulunuyor kıyaslama bence yanlış olurÇetin gibi bir ustanın yanında kim diyorum yoksa Burak da iyi çocuktur severim.