sana da böyle ana lazımkızın belini kırdı galiba 😱😱😱
Rambo Berk'le yarışsaydın tam puan alabilirdin belki.
Bir dakika lan doğruBu haftaki sahnemiz. (2:26 - 5:22 arasını izleyebilirsiniz.)
@turkuazz @Mr.At @DarkLeqenD @pompy @MEnes @MasacRE- @Forumdash @eskici @Bully @denizz19 @vadikızı @xemrexxx @batuhankaralar @Billy Kane @emree-29 @ozgur2113 @Aserat @Tzira @Çiğdem- @Yiğitt @Ice_Cool_23
Rambo Berk'le yarışsaydın tam puan alabilirdin belki.
Bu sahneyi ben de Dizi Savaşlarında kullanacam Ayfer döktürüyorbu haftaki sahnem 47:52-51:32
ayferi bu güçle önce @Çiğdem- @Yiğitt @vadikızı nın sonra @denizz19 @Forumdash @Aserat ın üstüne salıcam@cookies @OzaN @masacre @Doğu @DarkLeqenD @Maskeli Fedai @turkuazz @ozgur2113 @pompy @Harunnn60 @yigit_00 @Ice_Cool_23 @batuhankaralar @eskici @Mr.At
gerçek anlamda döktürmüş duvar nasıl döküldüBu sahneyi ben de Dizi Savaşlarında kullanacam Ayfer döktürüyor
Selim'in bakışı çok komikgerçek anlamda döktürmüş duvar nasıl döküldü
tükenmişlik sendromu bir bahane değildir .ssYarışmayı ilk sahibi @xemrexxx e geri verdimSenaryo'ya yöneleceğim artık, @xemrexxx isterse kendi yapsın isterse başka birine devretsinTatilde kalan bir aylık vaktimin yarışmaya gitmesini istemiyorum
@Bully @denizz19 @Çiğdem- @emree-29 @Mr.At @Yiğitt @eskici @turkuazz @Tzira @batuhankaralar @Billy Kane @Aserat @ozgur2113 @vadikızı
Yok artık, ikinci haftadan böyle bırakacağını bilseydim hiç başlamazdım.Yarışmayı ilk sahibi @xemrexxx e geri verdimSenaryo'ya yöneleceğim artık, @xemrexxx isterse kendi yapsın isterse başka birine devretsinTatilde kalan bir aylık vaktimin yarışmaya gitmesini istemiyorum
@Bully @denizz19 @Çiğdem- @emree-29 @Mr.At @Yiğitt @eskici @turkuazz @Tzira @batuhankaralar @Billy Kane @Aserat @ozgur2113 @vadikızı
Yahu madem beceremeyeceksin niye başlatıyorsun Emre ne anlarYarışmayı ilk sahibi @xemrexxx e geri verdimSenaryo'ya yöneleceğim artık, @xemrexxx isterse kendi yapsın isterse başka birine devretsinTatilde kalan bir aylık vaktimin yarışmaya gitmesini istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?