bilmiyordum 10 sahne kalmış ya..ayrıca bu haftadamı 2 li eleme olacak ondanda haberim yok..değiştirme mümkünmü?
bilmiyordum 10 sahne kalmış ya..ayrıca bu haftadamı 2 li eleme olacak ondanda haberim yok..değiştirme mümkünmü?
normalde okurum ama sanırım gözden kaçmış ya ayrıca ilk haftada dahi haberim yoktu ikili elemeden kuralları aslında okuyorum ama sanırım gözden kaçırmışım şimdi değiştiriyorum liste başlatılmadanKonuyu okuyun oradaki hatırlatmaları boşuna koymuyorum normalde sahnelere karışmazdım ama kaç sezondur aynı hatayı yapıyorsun, yarışmacının performansıyla başarılı sahneleri varken gidip salt romantik konuşma sahnelerini seçiyorsun mesela bu sahne romantik değil belki ama verebileceğim max puan 3
Değiştirebilirsin ayrıca @turkuazz
Umarım iyi puan verirler sanaBu hafta Şeref Meselesi'nden çok etkileyici bir sahneyle geliyoruz, bana öneren @denizz19'a da bir kez daha teşekkür ederim. Puan verirken istediğiniz kadar cömert davranabilirsiniz.
@MayısKralı @batuhankaralar @Billy Kane @Bully @Çiğdem- @denizz19 @emree-29 @eskici @Mr.At @ozgur2113 @turkuazz @Tzira @vadikızı @xemrexxx @Yiğitt @destere @Forumdash @MasacRE- @MEnes @pompy @yigit_00
Bu sahneye de versinler bir zahmet.Umarım iyi puan verirler sana
Şeref Meselesinde bayağı iddialı sahneleri var Burcunun bir bak derim.Bu sahneye de versinler bir zahmet.
Ben de bakacağım; ama sen de 1-2 tane bakarsın hatrım için, olur mu?Şeref Meselesinde bayağı iddialı sahneleri var Burcunun bir bak derim.
Hatrın yok kiBen de bakacağım; ama sen de 1-2 tane bakarsın hatrım için, olur mu?
Bunu "evet" olarak kabul ettiğim için şimdiden teşekkürler.Hatrın yok ki
Bu arada sahneyi değiştim bakıp yorumunu bekliyorum..fırsatını bulunca bakKonuyu okuyun oradaki hatırlatmaları boşuna koymuyorum normalde sahnelere karışmazdım ama kaç sezondur aynı hatayı yapıyorsun, yarışmacının performansıyla başarılı sahneleri varken gidip salt romantik konuşma sahnelerini seçiyorsun mesela bu sahne romantik değil belki ama verebileceğim max puan 3
Değiştirebilirsin ayrıca @turkuazz
Bu sıralar Turkiye'mize moral olsun diye seçtiğim sahnede bir kahramana TÜRK POLİSLERİMİZDEN saygı duruşu....Hayırlı Olsun
@pompy @MEnes @MasacRE- @vadikızı @Çiğdem- @Forumdash @ozgur2113 @eskici @Harunnn60
@Mr.At @Ice_Cool_23 @turkuazz @batuhankaralar
hahaha ohaa ayy binayı yıkacakbu haftaki sahnem 47:52-51:32
ayferi bu güçle önce @Çiğdem- @Yiğitt @vadikızı nın sonra @denizz19 @Forumdash @Aserat ın üstüne salıcam @cookies @OzaN @masacre @Doğu @DarkLeqenD @Maskeli Fedai @turkuazz @ozgur2113 @pompy @Harunnn60 @yigit_00 @Ice_Cool_23 @batuhankaralar @eskici @Mr.At