Yıldızlar Yarışıyor 5.Sezon | 2.Hafta

O başlatmadı mı zaten yarışmayı (b)
Emre'nin sunuculuğu iyi değildi zaten onda bir yarışma sunacak hava da yok :F Yarışma dışında her şeyle uğraşır o forumda. Ayrıca yarışıyor yani bırakması güzel olmaz.

Senin de daha 2.haftadan böyle bir harekette bulunman hoş olmadı. Hepimizi yarı yolda bırakıyorsun. İnşallah kararından dönersin, dönmezsen de çekilirim ben çocuk oyuncağı değil bu iş.

Yarışmayı ilk sahibi @xemrexxx e geri verdim :D Senaryo'ya yöneleceğim artık, @xemrexxx isterse kendi yapsın isterse başka birine devretsin :D Tatilde kalan bir aylık vaktimin yarışmaya gitmesini istemiyorum :(

@Bully @denizz19 @Çiğdem- @emree-29 @Mr.At @Yiğitt @eskici @turkuazz @Tzira @batuhankaralar @Billy Kane @Aserat @ozgur2113 @vadikızı
hiç titizlikle önem vermedin zaten sezon bitmeden yeni sezon konusu açıyorsun ve yeni sezona geçmek için elindeki sezonu aler acele götürüp üyeler yarıştığından bile anlamıyor yinede biz senin hatrına sesimizi çıkarmıyoruz destek amaçlı yeni sezona yinede yarışmacı oluyoruz ma bu seferde 2.haftadan gidiyorsun kusura bakma ama benden bukadar bundan sonr senin sunduğun hiçbir yarışmada yarışmam yıldızlar yarısıyoruda başkasu sunucaksa devam edecem eğer sen devame tme kararı alırsan çekilicem çünkü senin sunuculuğundakı yarışmalarda ben artık yokum aa juri olurum bu sezonada devam edip etmemeyi yeni birisinin alıp almıcağına göre karar vericem devam ediyorum dersen çekilicem 🙂

hiç titizlikle önem vermedin zaten sezon bitmeden yeni sezon konusu açıyorsun ve yeni sezona geçmek için elindeki sezonu aler acele götürüp üyeler yarıştığından bile anlamıyor yinede biz senin hatrına sesimizi çıkarmıyoruz destek amaçlı yeni sezona yinede yarışmacı oluyoruz ma bu seferde 2.haftadan gidiyorsun kusura bakma ama benden bukadar bundan sonr senin sunduğun hiçbir yarışmada yarışmam yıldızlar yarısıyoruda başkasu sunucaksa devam edecem eğer sen devame tme kararı alırsan çekilicem çünkü senin sunuculuğundakı yarışmalarda ben artık yokum aa juri olurum bu sezonada devam edip etmemeyi yeni birisinin alıp almıcağına göre karar vericem devam ediyorum dersen çekilicem 🙂

Kararımı verdim zaten devam etme falan yok. :)