billy kane le falan engelliyim ben nasıl olacakSen sun işte, kısa sürede bitirelim halledelim.
billy kane le falan engelliyim ben nasıl olacakSen sun işte, kısa sürede bitirelim halledelim.
Billy Kane falan puanlarını bana yollar, ben de sana yollarım? Sahneleri zaten bu başlıkta paylaşıyoruz, puanlar var sadece.billy kane le falan engelliyim ben nasıl olacak
efe melunu da varBilly Kane falan puanlarını bana yollar, ben de sana yollarım? Sahneleri zaten bu başlıkta paylaşıyoruz, puanlar var sadece.
Ay nolacak kocaman insanlarsınız, karşıt görüşlü olabiliriz bir şey olmaz. Biraz tutun kendinizi.efe melunu da var
okucam tabi biliyciğim küfür müfür gelir anında müdahele şart
Evet Aydıncımİki yarışmayı idare edip can çekişmemi istiyorsun galiba.
@MayısKralı yarışmayı 2.haftadan bırakacaksan neden başlattın sorabilir miyim? Ne senaryosu yazıyorsun sen Allah aşkına yazdıklarını da gördük. Ya deli etme beni o zaman bitirelim yarışmayı olsun bitsin
Bir lafımla neler olabileceğini tahmin bile edemezsin Yarışmacıların hepsini tetiklerim hiçbiri de okumaz yemin ederim yapabileceklerimin sınırı yoktur @Bully bilirÇoook güzel bir senaryoyla dönüyorum
Bu kararı reytingler yüzünden verdiysen aldanma, sonuçta yükseldiği gibi düşebilir de.Çoook güzel bir senaryoyla dönüyorum
kız kim yönetecek şimdi @GunesinOglu geri gel
Bari bu haftayı bitir, öyle bırakırsın.Aynen @GunesinOglu nun geri gelme vakti geldi artık
@xemrexxx gitmeden önce sana bi iyilik yapıp oylamayı başlatabilirim
Bir lafımla neler olabileceğini tahmin bile edemezsin Yarışmacıların hepsini tetiklerim hiçbiri de okumaz yemin ederim yapabileceklerimin sınırı yoktur @Bully bilir
O zaman kim sunacak, yani koca yarışma da ortada bırakılmaz ki. Olmadı, her hafta dönüşümlü olarak biri sunsun.Hiç bir şekilde devam ettirmeyeceğim yarışmayı Ama bu haftayı bitirebilirim