billy kane le falan engelliyim ben nasıl olacakSen sun işte, kısa sürede bitirelim halledelim.![]()
billy kane le falan engelliyim ben nasıl olacakSen sun işte, kısa sürede bitirelim halledelim.![]()
Billy Kane falan puanlarını bana yollar, ben de sana yollarım?billy kane le falan engelliyim ben nasıl olacak![]()
efe melunu da varBilly Kane falan puanlarını bana yollar, ben de sana yollarım?Sahneleri zaten bu başlıkta paylaşıyoruz, puanlar var sadece.
![]()
Ay nolacak kocaman insanlarsınız, karşıt görüşlü olabiliriz bir şey olmaz.efe melunu da var
okucam tabi biliyciğim küfür müfür gelir anında müdahele şart![]()
Evet Aydıncımİki yarışmayı idare edip can çekişmemi istiyorsun galiba.![]()
@MayısKralı yarışmayı 2.haftadan bırakacaksan neden başlattın sorabilir miyim? Ne senaryosu yazıyorsun sen Allah aşkına yazdıklarını da gördük.Ya deli etme beni o zaman bitirelim yarışmayı olsun bitsin
![]()
Bir lafımla neler olabileceğini tahmin bile edemezsinÇoook güzel bir senaryoyla dönüyorum![]()
Bu kararı reytingler yüzünden verdiysen aldanma, sonuçta yükseldiği gibi düşebilir de.Çoook güzel bir senaryoyla dönüyorum![]()
kız kim yönetecek şimdi @GunesinOglu geri gel![]()
Bari bu haftayı bitir, öyle bırakırsın.Aynen @GunesinOglu nun geri gelme vakti geldi artık
@xemrexxx gitmeden önce sana bi iyilik yapıp oylamayı başlatabilirim![]()
Bir lafımla neler olabileceğini tahmin bile edemezsinYarışmacıların hepsini tetiklerim hiçbiri de okumaz yemin ederim yapabileceklerimin sınırı yoktur @Bully bilir
![]()
O zaman kim sunacak, yani koca yarışma da ortada bırakılmaz ki. Olmadı, her hafta dönüşümlü olarak biri sunsun.Hiç bir şekilde devam ettirmeyeceğim yarışmayıAma bu haftayı bitirebilirim
![]()