- Reaksiyon puanı
- 11,893
- Puanı
- 710
O zaman kim sunacak, yani koca yarışma da ortada bırakılmaz ki. Olmadı, her hafta dönüşümlü olarak biri sunsun.![]()
@xemrexxx sunmayacak mıydı
O zaman kim sunacak, yani koca yarışma da ortada bırakılmaz ki. Olmadı, her hafta dönüşümlü olarak biri sunsun.![]()
Yok yok geçende böyle oldu sonra olaylar filan.@xemrexxx yarışmayı @Harunnn60 a ver bence yarışmacı değildi sanırım şu yarışmayı alda ortada kalmayalım harun sen başarırsın![]()
bu sefer başka mayıs kıralı tamamen bıraktı yarışma ortada kaldı ayoll okadar hazırlandık senden baska adayda yok şuan al yarışmayı bence şu sezonu bitirelim sonra bu yarışma dinlenmeye çekilsinYok yok geçende böyle oldu sonra olaylar filan.![]()
Yok stajım var istesem de yapamam.bu sefer başka mayıs kıralı tamamen bıraktı yarışma ortada kaldı ayoll okadar hazırlandık senden baska adayda yok şuan al yarışmayı bence şu sezonu bitirelim sonra bu yarışma dinlenmeye çekilsin![]()
ben yarışmacıyımYok stajım var istesem de yapamam.Bence sen al yarışmayı.
![]()
Eylülde Anliyamicaksın Sihirli Annem Takipteyi AnlayamayacaksınYok stajım var istesem de yapamam.Bence sen al yarışmayı.
![]()
![]()
Herkese yeni haftadan merhabalar, geçen hafta Cansu Fırıncı (@DarkLeqenD) ve Ahu Sungur (@Ice_Cool_23) elenmişti. Bakalım bu hafta neler olacak?
İşte Haftanın Sunucuları: Cem Belevi, Can Yaman ve Eda Ece!
![]()
![]()
![]()
Bazı Hatırlatmalar:
1) Bu haftada ikili eleme vardır
2) İlk 7 final puanı alacaktır.
3) @Yiğitt @Çiğdem- @denizz19 @Bully @eskici @xemrexxx @ozgur2113 @Aserat dilediğiniz takdirde final puanlarınızı hafta sonuçlarına ekleyebilirsiniz. (Ancak sonuçlardan önce bildirmeniz gerekir.)
Final Puanları:
1) Gökçe Bahadır 8
2) Çetin Tekindor 6
3) İpek Karapınar 5
4) Tolga Sarıtaş 4
5) Bülent Çolak 3
6) Esin Gündoğdu 2
7) Sedef Avcı 1
7) Burcu Biricik 1
Yarışmacılar
Gökçe Bahadır | Yiğitt
Çetin Tekindor | Çiğdem-
İpek Karapınar | denizz19
Tolga Sarıtaş | Bully
Bülent Çolak | eskici
Esin Gündoğdu | xemrexxx
Sedef Avcı | ozgur2113
Burcu Biricik | Aserat
Mehmet Ali Alabora | Mr.At
Özgü Namal | vadikızı
Haluk Bilginer | Tzira
Necati Şaşmaz | emree-29
Deniz Çakır | batuhankaralar
Berrak Tüzünataç | Billy Kane
Burak Özçivit | turkuazz
Jüriler:
@pompy
@MEnes
@MasacRE-
@Forumdash
@yigit_00
@destere
Son sahne göndermesi 12 Ağustos Cuma 20.00'dır.. Vaktinde görmeyen -15 alır.
Max sahne süresi 3.00 dakikadır
şu şerbet meselesini bir türlü izleyemedim yoksa burcu biriciği severim yaniBu hafta Şeref Meselesi'nden çok etkileyici bir sahneyle geliyoruz, bana öneren @denizz19'a da bir kez daha teşekkür ederim. Puan verirken istediğiniz kadar cömert davranabilirsiniz.
@MayısKralı @batuhankaralar @Billy Kane @Bully @Çiğdem- @denizz19 @emree-29 @eskici @Mr.At @ozgur2113 @turkuazz @Tzira @vadikızı @xemrexxx @Yiğitt @destere @Forumdash @MasacRE- @MEnes @pompy @yigit_00
hazar motandan sonra ferideye dalmışsın?? nerdeyse attan inip eşeğe binmişsin diyecektimde sonra ferideye bir daha alıcı gözle bakınca kıza eşek demeye kıyamadım
yaşlı amcalarla kafayı bozmuşsunben yarışmacıyım![]()
![]()
![]()
@destere @Çiğdem- Tekrar Halkın polisindesiniz budefa Selim Tehlikede hedef sensin Çiğdemin Düğününü bozma diye o evleneceği kişi Dizide teròr örgütü Patronu @destereoylamayı gün farkıyla kaçırmışım
sedef avcı
özgü namal
berrak tüzünataç
deniz çakır
gökçe bahadır favorilerim
onlardan biri almasa bari yaşlı moruk amcalar alsın yani çetin tekindor ve haluk bilginer kazansada hak yerini bulmuş olur
şu şerbet meselesini bir türlü izleyemedim yoksa burcu biriciği severim yani
hazar motandan sonra ferideye dalmışsın?? nerdeyse attan inip eşeğe binmişsin diyecektimde sonra ferideye bir daha alıcı gözle bakınca kıza eşek demeye kıyamadımingiliz tayından inip arap tayına binmişsin diye düzeltip durumu kurtarayım en iyisi
![]()
ayferin öteki tekini bulursan yanyana getiririz çifte koşarız yarmagülübu haftaki sahnem 47:52-51:32
ayferi bu güçle önce @Çiğdem- @Yiğitt @vadikızı nın sonra @denizz19 @Forumdash @Aserat ın üstüne salıcam@cookies @OzaN @masacre @Doğu @DarkLeqenD @Maskeli Fedai @turkuazz @ozgur2113 @pompy @Harunnn60 @yigit_00 @Ice_Cool_23 @batuhankaralar @eskici @Mr.At
Ben senden Yorum bekliyorumayferin öteki tekini bulursan yanyana getiririz çifte koşarız yarmagülü![]()
mayıs kralı yarışmayı bırakıp gitti ayoll dahada onun olduğu yere yaklaşmıcazoylamayı gün farkıyla kaçırmışım
sedef avcı
özgü namal
berrak tüzünataç
deniz çakır
gökçe bahadır favorilerim
onlardan biri almasa bari yaşlı moruk amcalar alsın yani çetin tekindor ve haluk bilginer kazansada hak yerini bulmuş olur
şu şerbet meselesini bir türlü izleyemedim yoksa burcu biriciği severim yani
hazar motandan sonra ferideye dalmışsın?? nerdeyse attan inip eşeğe binmişsin diyecektimde sonra ferideye bir daha alıcı gözle bakınca kıza eşek demeye kıyamadımingiliz tayından inip arap tayına binmişsin diye düzeltip durumu kurtarayım en iyisi
yaşlı amcalarla kafayı bozmuşsunparlaklardan hiç bulamadınmıda gidip ihtiyar tekindoru seçtin
![]()
Oylamayı yıl bitmeden başlatmayı düşünüyor musun? 2. hafta bittikten sonra istediğin gibi bırak, ama @GunesinOglu'nun gelmesini bekleyemeyiz.@MayısKralı
Yarışmayı ona vermeyi düşünüyordun ya.![]()
Bu ne olacak peki, ortada mı kalacak? Hem yarışma, hem de diziyi yürütürsün yani.Yoo öyle bir şey demedim hiç
Gelsin kendi yarışmasını yapsın önce![]()