Yıldızlar Yarışıyor 5.Sezon | 2.Hafta

Son düzenleme:
Düşününce @Aserat ında dediği gibi bu haftayı sonlandırıp bırakmak daha mantıklı geldi, belki elenenlerden biri yarışmayı devam ettirmek isteyebilir. :D

Sizde Çarşamba 19.30'a kadar oylarınızı bana gönderebilirsiniz, sahneler konuda. :)

@xemrexxx @Çiğdem- @denizz19 @Bully @Aserat @Yiğitt @Tzira @emree-29 @Billy Kane @Mr.At @eskici @ozgur2113 @turkuazz @batuhankaralar @vadikızı @pompy @MasacRE- @MEnes @Ice_Cool_23

@destere @yigit_00
Sende forumu bırak çek git :ss

Düşününce @Aserat ında dediği gibi bu haftayı sonlandırıp bırakmak daha mantıklı geldi, belki elenenlerden biri yarışmayı devam ettirmek isteyebilir. :D

Sizde Çarşamba 19.30'a kadar oylarınızı bana gönderebilirsiniz, sahneler konuda. :)

@xemrexxx @Çiğdem- @denizz19 @Bully @Aserat @Yiğitt @Tzira @emree-29 @Billy Kane @Mr.At @eskici @ozgur2113 @turkuazz @batuhankaralar @vadikızı @pompy @MasacRE- @MEnes @Ice_Cool_23

@destere @yigit_00
İyi, bir hafta daha yarışma heyecanı yaşayalım bare .ss

Ayda yılda bir yarışmalarda yarışam dedim. MusicSurvivor olmadı, bu da iptal gibi bir şey oldu. :F

@destere @yigit_00
iyice çocuk oyuncağına çevirdiniz ayoll senin sunduğun hiçbirşeyde ben daha yer almam bu haftayı sunucaksan sahnemi göndermedim say oyda vermiyorum çekiliyorum :F

İyi, bir hafta daha yarışma heyecanı yaşayalım bare .ss

Ayda yılda bir yarışmalarda yarışam dedim. MusicSurvivor olmadı, bu da iptal gibi bir şey oldu. :F

Cengo dönecek inşallah gelcem diyo ama gelmiyo :F

iyice çocuk oyuncağına çevirdiniz ayoll senin sunduğun hiçbirşeyde ben daha yer almam bu haftayı sunucaksan sahnemi göndermedim say oyda vermiyorum çekiliyorum :F

Diyorum ki bu hafta bitsin yarışmaya devam etmiyorum :F

@destere @yigit_00
Biri sevabına alsın şu yarışmayı hjsajhasjh

Bu saatten sonra ben yarışmam artık. :D

Çoğu kişi yarışmayacak bu belli zaten ama sadece dönecğeini biliyorum yarışmayı başlatmaz herhalde :F

Ben de çekiliyorum yarışmadan @Bully @turkuazz @eskici @ozgur2113 @batuhankaralar ve diğer kişileri de tepkiye davet ediyorum.

Sonuçları @xemrexxx açıklayabilir yani çokta umrumda değil ,bu yarışma bu saatten sonra sadece emreden ses çıkmayınca hafta yarım kalmasın en azından dedim.

Son düzenleme:
Çoğu kişi yarışmayacak bu belli zaten ama sadece dönecğeini biliyorum yarışmayı başlatmaz herhalde :F

Sonuçları @xemrexxx açıklayabilir yani çokta umrumda değil bu yarışma bu saatten sonra sadece emreden ses çıkmayınca hafta yarım kalmasın en azından dedim.
Yaptığın şeyin saygısızlık olduğunun farkında mısın sen? Sonra da diyorlar Deniz kızıyor. Senin umrunda değilse bizim hiç değil. Bu Nasıl bir üslup ya. O kadar kişiyi yarışma için başvuru yaptırıyorsun sonra umrumda değil diyorsun.

Sonuçları @xemrexxx açıklayabilir yani çokta umrumda değil bu yarışma bu saatten sonra sadece emreden ses çıkmayınca hafta yarım kalmasın en azından dedim.
Halkın Polisi Arka sokaklara Bak

Ben alırdım iki dizim olduğu için almıyorum

Yaptığın şeyin saygısızlık olduğunun farkında mısın sen? Sonra da diyorlar Deniz kızıyor. Senin umrunda değilse bizim hiç değil. Bu Nasıl bir üslup ya. O kadar kişiyi yarışma için başvuru yaptırıyorsun sonra umrumda değil diyorsun.

Farkındaysan "bu saatten sonra" ve onu senin dediğin lafa ithafen dedim. Yarışmacı arkadaşlar için dediğim bir şey yok, tepkilerde haklılar ama 3 gün önce bir şey yok iken tepkiye davet ediyorsun milleti. Yarışmayı bırakacağımı açıkladım, bu haftayıda bitirip emreye vereceğimi söyledim.

Farkındaysan "bu saatten sonra" dedim ve onu senin dediğin lafa ithafen söyledim. Yarışmayı bırakacağımı açıkladım, bu haftayıda bitirip emreye vereceğimi söyledim.
Bir de güç gösterisi yapıyorsun haksızsın işte zeytinyağı gibi üste çıkma. Yarışma başlayalı daha 1 bölüm oldu sadece. O zaman daha geç başlatsaydın ya da hiç başlatmasaydın. Harcadığımız vakitlere üzüldüm şu an. Ben de o kadar sahne belirlemiştim kafamda izleyerek hangisi uygundur diye. Neyse

@MayısKralı bana kalsa yarışmayı sürdür bu yarışmayı iyi sunuyordun bence..senaryo yazdığından böyle bir karar aldıysan tabiki senin kararındır ama bence bu yarışmaya sunucu olarak yakışıyordun:)