sana da böyle ana lazımkızın belini kırdı galiba 😱😱😱
Rambo Berk'le yarışsaydın tam puan alabilirdin belki.
Bir dakika lan doğruBu haftaki sahnemiz. (2:26 - 5:22 arasını izleyebilirsiniz.)
@turkuazz @Mr.At @DarkLeqenD @pompy @MEnes @MasacRE- @Forumdash @eskici @Bully @denizz19 @vadikızı @xemrexxx @batuhankaralar @Billy Kane @emree-29 @ozgur2113 @Aserat @Tzira @Çiğdem- @Yiğitt @Ice_Cool_23
Rambo Berk'le yarışsaydın tam puan alabilirdin belki.![]()
Bu sahneyi ben de Dizi Savaşlarında kullanacam Ayfer döktürüyorbu haftaki sahnem 47:52-51:32
ayferi bu güçle önce @Çiğdem- @Yiğitt @vadikızı nın sonra @denizz19 @Forumdash @Aserat ın üstüne salıcam@cookies @OzaN @masacre @Doğu @DarkLeqenD @Maskeli Fedai @turkuazz @ozgur2113 @pompy @Harunnn60 @yigit_00 @Ice_Cool_23 @batuhankaralar @eskici @Mr.At
gerçek anlamda döktürmüş duvar nasıl döküldüBu sahneyi ben de Dizi Savaşlarında kullanacam Ayfer döktürüyor![]()
Selim'in bakışı çok komikgerçek anlamda döktürmüş duvar nasıl döküldü![]()
tükenmişlik sendromu bir bahane değildir .ssYarışmayı ilk sahibi @xemrexxx e geri verdimSenaryo'ya yöneleceğim artık, @xemrexxx isterse kendi yapsın isterse başka birine devretsin
Tatilde kalan bir aylık vaktimin yarışmaya gitmesini istemiyorum
@Bully @denizz19 @Çiğdem- @emree-29 @Mr.At @Yiğitt @eskici @turkuazz @Tzira @batuhankaralar @Billy Kane @Aserat @ozgur2113 @vadikızı
Yok artık, ikinci haftadan böyle bırakacağını bilseydim hiç başlamazdım.Yarışmayı ilk sahibi @xemrexxx e geri verdimSenaryo'ya yöneleceğim artık, @xemrexxx isterse kendi yapsın isterse başka birine devretsin
@Bully @denizz19 @Çiğdem- @emree-29 @Mr.At @Yiğitt @eskici @turkuazz @Tzira @batuhankaralar @Billy Kane @Aserat @ozgur2113 @vadikızı
Yahu madem beceremeyeceksin niye başlatıyorsun Emre ne anlarYarışmayı ilk sahibi @xemrexxx e geri verdimSenaryo'ya yöneleceğim artık, @xemrexxx isterse kendi yapsın isterse başka birine devretsin