Zaten yeni sezonu gelene kadar her türlü unutursun yaşadıklarımızı. @mrt-06Konuda kendini Yılan olarak tanıtmışsın ama
Eklentiyi bozan eklenti her zaman vardır.
Zaten yeni sezonu gelene kadar her türlü unutursun yaşadıklarımızı. @mrt-06Konuda kendini Yılan olarak tanıtmışsın ama
Eklentiyi bozan eklenti her zaman vardır.
Ozanı Asayiş Başkanı yap @mrt-06 güzel olmuşBenim öyle takıntılarım yok. Yazabildirdin, neyse yeni sezonda yazarsın artık. Biz @sokak sanati ile rahat cool takılıyorduk işte böyle şeylerin bizim aramızda problem olmayacağının farkındaydık işte.
Ay şu an çok sevindim. Bir elimde sokak bir elimde Ozan umurumda mı dünya?
O 200 bölümdür işe yaramadı.Ozanı Asayiş Başkanı yap @mrt-06 güzel olmuş
Ama öyle kanke zaman o kadar hızlı geçiyor ki baksana daha dün gibi sen dönmüştün foruma "oha Esra" diye sevinmiştim üzerinden aylar geçti. .ss
Doğru diyorsun zaman çok hızlı geçiyor zaten sınav maratonu başlayacağı için ben hiçbir şey anlamam herhalde zamanın nasıl geçtiğinden...O 200 bölümdür işe yaramadı.
Ama öyle kanke zaman o kadar hızlı geçiyor ki baksana daha dün gibi sen dönmüştün foruma "oha Esra" diye sevinmiştim üzerinden aylar geçti. .ss
Gelecek yaz yine burada buluşuruz inşallah o zaman bak geçmişte kaldı deriz bu olanlara.Doğru diyorsun zaman çok hızlı geçiyor zaten sınav maratonu başlayacağı için ben hiçbir şey anlamam herhalde zamanın nasıl geçtiğinden...
Sürekli yeni bir fikir düşünüyorum ama sorununa çözüm bulamadım.Bilsem geldiği gün dondu üstelik nete bakmıyordum kapatıyordum ki dondu laptop
Sürekli yeni bir fikir düşünüyorum ama sorununa çözüm bulamadım.
Bakıyorum hemen.Sağol cnm özele baksana bi laptoblarımızın markası aynımı
Üniversiteden dolayı şarjım bitmişti. Eve gidince haledicem
Teşekkürler. Hangi konuda benzemiş diziyi izliyordum ama son sezonunu izlemedim, bayağıdır da izlemediğim için unuttum desem yalan olmaz.Eline sağlık, güzel bitmiş sezon.
The 100'dan bayağı bir esinlenmişsin, öyle gözüküyor.
Eeeeee.Üniversiteden dolayı şarjım bitmişti. Eve gidince haledicem
Teşekkürler. Eeeee vurucu darbe benden gelmeliydi.Muhteşem bir sezon finali olmuş, eline sağlık Atacan'ım @mrt-06
@dizi kolik olayıyla güzel ters köşe oldum aklıma gelmemişti. Ne yılanlıklar yapmış meğer
Bu arada asıl yılanı unutmayayım maşallah forumu çökertmişsin, Ozan'ı resmen sırtından bıçaklamışsın @mrt-06
Ozan'ın ikizi olayı da baya iyiydi.
Dediğim gibi çok güzel bir sezon finali olmuş ama verdiğin ara çok uzun
Ankette tabiki 2.sezon dedim
tamamTeşekkürler. Hangi konuda benzemiş diziyi izliyordum ama son sezonunu izlemedim, bayağıdır da izlemediğim için unuttum desem yalan olmaz.
Eeeeee.
Teşekkürler. Eeeee vurucu darbe benden gelmeliydi.
@XanTier iki bölümün birikti.
laptopa geldim bende kendi dizimi @Çiğdem- online olduğu saatte yayınlıcam sabah bakmak işkence oluyor cuma yayınlanıcakŞarjın akşamları oluyor zaten.