Sezon finalini nasıl buldun peki?laptopa geldim bende kendi dizimi @Çiğdem- online olduğu saatte yayınlıcam sabah bakmak işkence oluyor cuma yayınlanıcak
Sezon finalini nasıl buldun peki?laptopa geldim bende kendi dizimi @Çiğdem- online olduğu saatte yayınlıcam sabah bakmak işkence oluyor cuma yayınlanıcak
benim sezon finaline 10 bölüm yada final sınavlarına yaklaşıyor diye yılbaşı özel bölümü yaparım kasımda yılbaşı özel bölümüYine beceremedin galiba. Olmamış.
Senin dizi bi 300 bölüm daha devam eder zaten.benim sezon finaline 10 bölüm yada final sınavlarına yaklaşıyor diye yılbaşı özel bölümü yaparım kasımda yılbaşı özel bölümü
diğer dizim fantastik olanSenin dizi bi 300 bölüm daha devam eder zaten.
çevirmen lazım ama onu bulamıyorum bir tanesi boykot ediyor bir tanesi tramvaya girdiOnu daha çok seviyorum.
Bir ara ben çeviriyordum ama sonradan bıraktım.çevirmen lazım ama onu bulamıyorum bir tanesi boykot ediyor bir tanesi tramvaya girdi
ben şansızım demi aşk tramvasına yakalandıBir ara ben çeviriyordum ama sonradan bıraktım.
Yayınlayabilirsin cnmlaptopa geldim bende kendi dizimi @Çiğdem- online olduğu saatte yayınlıcam sabah bakmak işkence oluyor cuma yayınlanıcak
çok geç geliyorsun diye beklirim dedimYayınlayabilirsin cnm
yayınlayabilirsin cnm birazda halsizim bu günlerde kusura bakmaçok geç geliyorsun diye beklirim dedim
Teşekkürler gardaşım.Maşallah GoT gibi bir bir rahmetli olmuş karakterler.
Güzel bir sezondu gardaşım, ellerine sağlık.
Zaten sen aşk adamısın pompy.ben şansızım demi aşk tramvasına yakalandı
bende bu konuda şansızım ne zaman bir kızla başbaşa otursam üniversitenin başına bela örüyorumTeşekkürler gardaşım.
Zaten sen aşk adamısın pompy.
aa ayıp ayıp en çok ben destek oldum bu diziye bee
3. Sezonda çiplenmişti ya bunlar sonra Clarke kurtarmıştı sezon finalinde.Teşekkürler. Hangi konuda benzemiş diziyi izliyordum ama son sezonunu izlemedim, bayağıdır da izlemediğim için unuttum desem yalan olmaz.
Eeeeee.
Teşekkürler. Eeeee vurucu darbe benden gelmeliydi.
@XanTier iki bölümün birikti.
hahha bununda derdi başka @mrt-06 seni dizide güzel işliyor gerçektenİşte gör mrt-06'nın gerçek yüzünü artık.