Şaka yapıyoruz be...aa ayıp ayıp en çok ben destek oldum bu diziye bee
Evet şimdi benzerlik kurdum ama tek çipleyen dizi de o değil sonuçta.3. Sezonda çiplenmişti ya bunlar sonra Clarke kurtarmıştı sezon finalinde.
Şaka yapıyoruz be...
Evet şimdi benzerlik kurdum ama tek çipleyen dizi de o değil sonuçta.
@Tolstoyevski @Thequeer @turkuazz normalde etiketlemeyecektim ama gitmeden yorumlarınızı görmek isterim o yüzden erken okursanız iyi olur.
Tamamdır. Yakında öğrenirsin.En geç pazara kadar son iki bölümü okuyacağız da, gitmeden derken nereye ve ne kadarlığına gidiyorsun ki?
Bir türlü fırsat bulamadım gün içinde okuyacağım ne gitmesiŞaka yapıyoruz be...
Evet şimdi benzerlik kurdum ama tek çipleyen dizi de o değil sonuçta.
@Tolstoyevski @Thequeer @turkuazz normalde etiketlemeyecektim ama gitmeden yorumlarınızı görmek isterim o yüzden erken okursanız iyi olur.
Teşekkürler beybi. Uzun bulmadın mı gerçekten hatta ben biraz kırpmayı düşünmüştüm. Evet o konuda eleştiri aldım Özgür-yatutarsa kısmı biraz daha detaylı olabilirdi.Bebişim ellerine sağlık, ancak okuyabildim. Çok güzel bir sezon finali olmuş özellikle sonunda sayarken aşırı heyecanlandım Ama sürekli Ozan'ın olayı üzerinden gidilmiş. Yani sezon finali ise biraz daha uzun olsaydı ama yatutarsa-özgür olayı biraz daha detaylarıyla anlatılsaydı keşke. Uzun olacak demiştin ama gayet normaldi bence
Ellerine sağlık Aşkım, yeni sezonu merakla bekliyoruz @mrt-06
Yok bebişim ya hemen bitti. Bu arada ben 2. Sezonu daha çok beğendimTeşekkürler beybi. Uzun bulmadın mı gerçekten hatta ben biraz kırpmayı düşünmüştüm. Evet o konuda eleştiri aldım Özgür-yatutarsa kısmı biraz daha detaylı olabilirdi.
1. sezon fark atar diyordum (ben de 2. sezonu beğeniyorum) ama 2. sezon fark attı, şaşırdım.Yok bebişim ya hemen bitti. Bu arada ben 2. Sezonu daha çok beğendim
Teşekkürler. Kötülükte sokak sanati’nı solladın valla.harika bir sezon finali olmuş ayrıca oldukça başarılı diyaloglar olmuş.ortada bir ikiz olması sürpriz oldu.bölüm sonunda hepiniz benim oyuncağımsınız diyalogu jigsaw oyunculuğunu çip diyaloğuda the100 deki alie ile clark arasındaki diyalogları hatırlattı.bu bakımdan oldukça iyi bir bölüm olmuş.ayrıca turkuazzda çok insafsızmış dizikolikte planlı olarak iş yapmış bu açıdan dizikolikte çok insafsızmış
bölüm sonunda yatutarsa ile özgür kapışması olmuş.Ozanın da sihirli cümlesi bölümü noktalamış,emeğine sağlık @mrt-06 oldukça iyi bir bölüm olmuş
Ölmeye ne meraklısın. Gelecek sezon görecektin. Bence harikalık bir bölümdü ama sağlık olsun teşekkürler.Ismimi göremedim bana ne olduğu belirsiz oyüzden beğeni verdim beni öldürmeyip
yaşatmıştın hayal kırıklığı yaşamıştım ve hala öldürmemişsin
Neyse boş bir zamanımda okurum kalan 2 bölümü.
şuan göz gezdirdim sadece.
Yorum katkımıda yapmış oldum
Eline sağlık @mrt-06
Bir sonraki sezona çok varmış. Bukadar ara iyi değil sevilen bir dizi
1.SEZON (1 - 10 Bölüm) dedim
Öldüğün sezonu işaretledin demek.1.SEZON (1 - 10 Bölüm) dedim
Umut fakirin ekmeğiÖldüğün sezonu işaretledin demek.
Ben galiba 7 bölüm gerideyim. Ama akşam ya da yarın yatağıma uzanarak okurum telden.
Sözümü tutmadığım için özür dilerim. Bu gece inşallah