Senden yana hiç öyle bir düşüncem olmadı ama forum şimdi abartabilirdi.Benim öyle takıntılarım yok. Yazabildirdin, neyse yeni sezonda yazarsın artık. Biz @sokak sanati ile rahat cool takılıyorduk işte böyle şeylerin bizim aramızda problem olmayacağının farkındaydık işte.
Ay şu an çok sevindim. Bir elimde sokak bir elimde Ozan umurumda mı dünya?
Benim öyle takıntılarım yok. Yazabildirdin, neyse yeni sezonda yazarsın artık. Biz @sokak sanati ile rahat cool takılıyorduk işte böyle şeylerin bizim aramızda problem olmayacağının farkındaydık işte.
Ay şu an çok sevindim. Bir elimde sokak bir elimde Ozan umurumda mı dünya?
Zaten eTV'ye giden bozuyor kanalda bir uğursuzluk var, kim gittiyse kavgalıyım. @AseratYorum harika bile atmaz
Zaten eTV'ye giden bozuyor kanalda bir uğursuzluk var, kim gittiyse kavgalıyım. @Aserat
Ay canım merak etme senin yerin ayrı Ozan'ın yeri ayrı.Aynen bizim gibi Alfa çifti bozdun git şimdi Kezban tıpkı çift ol Ozan ile. Ben Alfa biriyim sıkıntı yok.
Ay hep sansürcülük sanki yazılan şeyler gerçek.Senden yana hiç öyle bir düşüncem olmadı ama forum şimdi abartabilirdi.
Ozan da parlaktır canlı yayınını izlediysen görmüşsündür.
Nerden buluyon böyle kaoslu yorumları.O kanal bi karanlık. Atv'nin sisteminde ucuzbbi görüntü var o kanalda
Bize MS ve BA yeter sıkıntı yok.Ben yokken o diziyi de kaparsın.
Televizyonlarda "lan" bile sansürleniyor artık yine burası daha özgür bir platform.Ay canım merak etme senin yerin ayrı Ozan'ın yeri ayrı.
Ay hep sansürcülük sanki yazılan şeyler gerçek.
MS'yi anladım da BA neydi.Bize MS ve BA yeter sıkıntı yok.
Ay canım merak etme senin yerin ayrı Ozan'ın yeri ayrı.
Ay hep sansürcülük sanki yazılan şeyler gerçek.
Nerden buluyon böyle kaoslu yorumları.
Düşün bul bakalım.Televizyonlarda "lan" bile sansürleniyor artık yine burası daha özgür bir platform.
MS'yi anladım da BA neydi.
Burcum gereği yapamıyorum etrafa sevgi saçıyorum.Senin yerin bende boş artık.
Sevmeyince oluyor sende sevme.
Cidden aklıma gelmedi. Dizilerinden biridir muhtemelen.Düşün bul bakalım.
Ay daha olanlardan haberin bile yok. Asıl şu an senin düşünmen gereken nasıl kurtulacağınız ordan.Senin yerin bende boş artık.
Sevmeyince oluyor sende sevme.
Benim Albümüm.Burcum gereği yapamıyorum etrafa sevgi saçıyorum.
Cidden aklıma gelmedi. Dizilerinden biridir muhtemelen.
Burcum gereği yapamıyorum etrafa sevgi saçıyorum.
Cidden aklıma gelmedi. Dizilerinden biridir muhtemelen.
Ay daha olanlardan haberin bile yok. Asıl şu an senin düşünmen gereken nasıl kurtulacağınız ordan.
İnan ki aklımın ucundan geçmedi dizilerinden biri sandım.Benim Albümüm.
"Bu dizideki kişi ve kurumlar hayal ürünüdür"Konuda kendini Yılan olarak tanıtmışsın ama
Eklentiyi bozan eklenti her zaman vardır.