TVen Yürüyen Ölüler 20. Bölüm (FİNAL)

Hangi sezonu daha çok beğendiniz?

• Kullanılan toplam oy
    16
Güzel bir bölüm olmuş kankee kalemine sağlık. Moralim bozuktu ama diziyi ve yorumları okumak gerçekten biraz olsun dağıttı kafamı. :X

Ben yine herkese ters köşe yapmışım. @sokak sanati ile olan lezzetimiz başkaydı ama yapacak bir şey yok, bir canavarla bir ömür geçmezdi bana da hak verin. @Çiğdem- @Aserat :F

Güzel bir bölüm olmuş kankee kalemine sağlık. Moralim bozuktu ama diziyi ve yorumları okumak gerçekten biraz olsun dağıttı kafamı. :X

Ben yine herkese ters köşe yapmışım. @sokak sanati ile olan lezzetimiz başkaydı ama yapacak bir şey yok, bir canavarla bir ömür geçmezdi bana da hak verin. @Çiğdem- @Aserat :F
Teşekkürler kankem, ne mutlu bana. :bhr:

O kişinin Ozan olmadığını yani diğer Ozan olmadığını söylemiştim. :A

3. Sezon ozan ile savaşımda ilk seni yiyeceğim bak gör.:A

Hiç de bile öyle bir şey demedin, atma eskaşkım. :A

Son 3-4 bölümde anlamıştım bu kız bana da yan çizer diye yazdım @mrt-06 'ya. Sende hiç korumuyorsun tokat yiyorum tribün yapmıştın.:A

aa bekliyorum :A

neyse ben kaçayım cnm ara ara yüreğim hopluyor en iyisi güzel bir uyku yarında nane limon içerim :A
Bak yarın kontrol edecem içtin mi içmedin mi diye, iyi geceler. :bhr:

Son 3-4 bölümde anlamıştım bu kız bana da yan çizer diye yazdım @mrt-06 'ya. Sende hiç korumuyorsun tokat yiyorum tribün yapmıştın.:A
Zaten destere ile aşırı cilveleşmesinden belli değil miydi fırıldak biri olduğu @dizi kolik'in. :A

Bana olan aşkını bir kenara mı atacaksın? İnsan geri kazanmak için bir şeyler yapar be? 2.Ozan ile savaş işte benim için aşk savaşı başlasın. :J

Ay çıkartma şimdi yorumları, biz ikimiz hep @Çiğdem-'e yükleniyorduk. Biribirimizi bu ana kadar hep savunduk yani. :X

O @Çiğdem-'i sinir etmek içindi kankee ay sende kızıştırma ortamı. :F
Olsun canım oyunun da bir sınırı var, o ne öyle sürekli öpmeler şey etmeler. :A Elimde olsa kelepçeli bir sahne düşünmüştüm cesur sahne istediğinden dolayı ama yazamadım şimdi forumda yayınlanıyor sonuçta. :A

Bana olan aşkını bir kenara mı atacaksın? İnsan geri kazanmak için bir şeyler yapar be? 2.Ozan ile savaş işte benim için aşk savaşı başlasın. :J

Ay çıkartma şimdi yorumları, biz ikimiz hep @Çiğdem-'e yükleniyorduk. Biribirimizi bu ana kadar hep savunduk yani. :X

Sana Ozan'ın saçlarından ve etinden yapılmış saçlı yahni yedireceğim. Bu ihanetinin bedeli ağır olacak.:A @mrt-06

Olsun canım oyunun da bir sınırı var, o ne öyle sürekli öpmeler şey etmeler. :A Elimde olsa kelepçeli bir sahne düşünmüştüm cesur sahne istediğinden dolayı ama yazamadım şimdi forumda yayınlanıyor sonuçta. :A
Benim öyle takıntılarım yok. Yazabildirdin, neyse yeni sezonda yazarsın artık. Biz @sokak sanati ile rahat cool takılıyorduk işte böyle şeylerin bizim aramızda problem olmayacağının farkındaydık işte. :F

Sana Ozan'ın saçlarından ve etinden yapılmış saçlı yahni yedireceğim. Bu ihanetinin bedeli ağır olacak.:A @mrt-06
Aaaa evet bu işin hesap sorması da var ama daha bilmiyorsunuz ki @dizi kolik'in hain olduğunu sen kızın alnına buse kondurup orada bıraktın sanıyorsun. :F
Ay şu an çok sevindim. Bir elimde sokak bir elimde Ozan umurumda mı dünya? :F