O hepimizin yerine yazar. Gelince eltimle hasret gideririz.atacanın vasiyeti derim oda gelecek kaan yok atacan yok sürgnüm yok
Bir vasiyetim daha var onu giderayak diyeceğim.
O hepimizin yerine yazar. Gelince eltimle hasret gideririz.atacanın vasiyeti derim oda gelecek kaan yok atacan yok sürgnüm yok
Keşke Ozan yerine bu ikiz sen olsaydın adam konuya bile bakmadı 20 bölüm birde ikiz yaptım, saflığıma doyma.
Gelecek sezon işiniz zor valla manyak bir eklenti bu.
Ama senin ikizin olsa foruma nasıl bu kadar sızacaktı ki hikayenin gerçekçiliği açısından mecburen biraz da Ozan oldu.Bence de boşa oynadın sen. Ozan'dan hayır yok. Anca MSde yarışır.
Hiç de bile öyle bir şey demedin, atma eskaşkım.Bende biliyordum böyle bir hainlik içinde olduğunu. Yılan şirret karı. @dizi kolik
Teşekkürler kankem, ne mutlu bana.Güzel bir bölüm olmuş kankee kalemine sağlık. Moralim bozuktu ama diziyi ve yorumları okumak gerçekten biraz olsun dağıttı kafamı.
Ben yine herkese ters köşe yapmışım. @sokak sanati ile olan lezzetimiz başkaydı ama yapacak bir şey yok, bir canavarla bir ömür geçmezdi bana da hak verin. @Çiğdem- @Aserat
aa bekliyorumO hepimizin yerine yazar. Gelince eltimle hasret gideririz.
Bir vasiyetim daha var onu giderayak diyeceğim.
Güzel bir bölüm olmuş kankee kalemine sağlık. Moralim bozuktu ama diziyi ve yorumları okumak gerçekten biraz olsun dağıttı kafamı.
Ben yine herkese ters köşe yapmışım. @sokak sanati ile olan lezzetimiz başkaydı ama yapacak bir şey yok, bir canavarla bir ömür geçmezdi bana da hak verin. @Çiğdem- @Aserat
Hiç de bile öyle bir şey demedin, atma eskaşkım.
Evet kankee, o konuda beni mazur gör. Bilemezdim böyle olacağını.Teşekkürler kankem, ne mutlu bana.
O kişinin Ozan olmadığını yani diğer Ozan olmadığını söylemiştim.
Bak yarın kontrol edecem içtin mi içmedin mi diye, iyi geceler.aa bekliyorum
neyse ben kaçayım cnm ara ara yüreğim hopluyor en iyisi güzel bir uyku yarında nane limon içerim
Zaten destere ile aşırı cilveleşmesinden belli değil miydi fırıldak biri olduğu @dizi kolik'in.3. Sezon ozan ile savaşımda ilk seni yiyeceğim bak gör.
Son 3-4 bölümde anlamıştım bu kız bana da yan çizer diye yazdım @mrt-06 'ya. Sende hiç korumuyorsun tokat yiyorum tribün yapmıştın.
Bana olan aşkını bir kenara mı atacaksın? İnsan geri kazanmak için bir şeyler yapar be? 2.Ozan ile savaş işte benim için aşk savaşı başlasın.3. Sezon ozan ile savaşımda ilk seni yiyeceğim bak gör.
Son 3-4 bölümde anlamıştım bu kız bana da yan çizer diye yazdım @mrt-06 'ya. Sende hiç korumuyorsun tokat yiyorum tribün yapmıştın.
O @Çiğdem-'i sinir etmek içindi kankee ay sende kızıştırma ortamı.Bak yarın kontrol edecem içtin mi içmedin mi diye, iyi geceler.
Zaten destere ile aşırı cilveleşmesinden belli değil miydi fırıldak biri olduğu @dizi kolik'in.
Bak yarın kontrol edecem içtin mi içmedin mi diye, iyi geceler.
Zaten destere ile aşırı cilveleşmesinden belli değil miydi fırıldak biri olduğu @dizi kolik'in.
Olsun canım oyunun da bir sınırı var, o ne öyle sürekli öpmeler şey etmeler. Elimde olsa kelepçeli bir sahne düşünmüştüm cesur sahne istediğinden dolayı ama yazamadım şimdi forumda yayınlanıyor sonuçta.O @Çiğdem-'i sinir etmek içindi kankee ay sende kızıştırma ortamı.
Bana olan aşkını bir kenara mı atacaksın? İnsan geri kazanmak için bir şeyler yapar be? 2.Ozan ile savaş işte benim için aşk savaşı başlasın.
Ay çıkartma şimdi yorumları, biz ikimiz hep @Çiğdem-'e yükleniyorduk. Biribirimizi bu ana kadar hep savunduk yani.
Aaaa evet bu işin hesap sorması da var ama daha bilmiyorsunuz ki @dizi kolik'in hain olduğunu sen kızın alnına buse kondurup orada bıraktın sanıyorsun.Sana Ozan'ın saçlarından ve etinden yapılmış saçlı yahni yedireceğim. Bu ihanetinin bedeli ağır olacak. @mrt-06
Aaaa evet bu işin hesap sorması da var ama daha bilmiyorsunuz ki @dizi kolik'in hain olduğunu sen kızın alnına buse kondurup orada bıraktın sanıyorsun.
Göriciz. Ozan'ı konuya nasıl çekebilirim acaba @pompy'den mi öneri alsam o bu işlerin piri.Hala oyuna devam etmez. Zaten ne olacağı belli değil. Çakma ozan bunu da yem eder
Benim öyle takıntılarım yok. Yazabildirdin, neyse yeni sezonda yazarsın artık. Biz @sokak sanati ile rahat cool takılıyorduk işte böyle şeylerin bizim aramızda problem olmayacağının farkındaydık işte.Olsun canım oyunun da bir sınırı var, o ne öyle sürekli öpmeler şey etmeler. Elimde olsa kelepçeli bir sahne düşünmüştüm cesur sahne istediğinden dolayı ama yazamadım şimdi forumda yayınlanıyor sonuçta.
Sana Ozan'ın saçlarından ve etinden yapılmış saçlı yahni yedireceğim. Bu ihanetinin bedeli ağır olacak. @mrt-06
Ay şu an çok sevindim. Bir elimde sokak bir elimde Ozan umurumda mı dünya?Aaaa evet bu işin hesap sorması da var ama daha bilmiyorsunuz ki @dizi kolik'in hain olduğunu sen kızın alnına buse kondurup orada bıraktın sanıyorsun.