Senden yana hiç öyle bir düşüncem olmadı ama forum şimdi abartabilirdi.Benim öyle takıntılarım yok. Yazabildirdin, neyse yeni sezonda yazarsın artık. Biz @sokak sanati ile rahat cool takılıyorduk işte böyle şeylerin bizim aramızda problem olmayacağının farkındaydık işte.
Ay şu an çok sevindim. Bir elimde sokak bir elimde Ozan umurumda mı dünya?![]()
Benim öyle takıntılarım yok. Yazabildirdin, neyse yeni sezonda yazarsın artık. Biz @sokak sanati ile rahat cool takılıyorduk işte böyle şeylerin bizim aramızda problem olmayacağının farkındaydık işte.
Ay şu an çok sevindim. Bir elimde sokak bir elimde Ozan umurumda mı dünya?![]()
Zaten eTV'ye giden bozuyor kanalda bir uğursuzluk var, kim gittiyse kavgalıyım.Yorum harika bile atmaz![]()
Zaten eTV'ye giden bozuyor kanalda bir uğursuzluk var, kim gittiyse kavgalıyım.@Aserat
Ay canım merak etme senin yerin ayrı Ozan'ın yeri ayrı.Aynen bizim gibi Alfa çifti bozdun git şimdi Kezban tıpkı çift ol Ozan ile. Ben Alfa biriyim sıkıntı yok.![]()
Ay hep sansürcülük sanki yazılan şeyler gerçek.Senden yana hiç öyle bir düşüncem olmadı ama forum şimdi abartabilirdi.
Ozan da parlaktır canlı yayınını izlediysen görmüşsündür.![]()
Nerden buluyon böyle kaoslu yorumları.O kanal bi karanlık. Atv'nin sisteminde ucuzbbi görüntü var o kanalda![]()
Bize MS ve BA yeter sıkıntı yok.Ben yokken o diziyi de kaparsın.![]()
Televizyonlarda "lan" bile sansürleniyor artık yine burası daha özgür bir platform.Ay canım merak etme senin yerin ayrı Ozan'ın yeri ayrı.
Ay hep sansürcülük sanki yazılan şeyler gerçek.![]()
MS'yi anladım da BA neydi.Bize MS ve BA yeter sıkıntı yok.![]()
Ay canım merak etme senin yerin ayrı Ozan'ın yeri ayrı.
Ay hep sansürcülük sanki yazılan şeyler gerçek.![]()
Nerden buluyon böyle kaoslu yorumları.![]()
Düşün bul bakalım.Televizyonlarda "lan" bile sansürleniyor artık yine burası daha özgür bir platform.
MS'yi anladım da BA neydi.![]()
Burcum gereği yapamıyorum etrafa sevgi saçıyorum.Senin yerin bende boş artık.
Sevmeyince oluyor sende sevme.![]()
Cidden aklıma gelmedi.Düşün bul bakalım.![]()
Ay daha olanlardan haberin bile yok. Asıl şu an senin düşünmen gereken nasıl kurtulacağınız ordan.Senin yerin bende boş artık.
Sevmeyince oluyor sende sevme.![]()
Benim Albümüm.Burcum gereği yapamıyorum etrafa sevgi saçıyorum.
Cidden aklıma gelmedi.Dizilerinden biridir muhtemelen.
![]()
Burcum gereği yapamıyorum etrafa sevgi saçıyorum.
Cidden aklıma gelmedi.Dizilerinden biridir muhtemelen.
![]()
Ay daha olanlardan haberin bile yok. Asıl şu an senin düşünmen gereken nasıl kurtulacağınız ordan.![]()
İnan ki aklımın ucundan geçmedi dizilerinden biri sandım.Benim Albümüm.![]()
"Bu dizideki kişi ve kurumlar hayal ürünüdür"Konuda kendini Yılan olarak tanıtmışsın ama
Eklentiyi bozan eklenti her zaman vardır.![]()