TVen Yürüyen Ölüler 20. Bölüm (FİNAL)

Hangi sezonu daha çok beğendiniz?

• Kullanılan toplam oy
    16
aaaa çok heyecanlı bir sezon finali olmuş aklına emeğine sağlık @mrt-06 :love1:

gerçek ozan tutsakmıs meğerse ikizi kontrol altın almıs adayı ve @turkuazz başı altından çıyor bunlar :A

@dizi kolik seni kullanıyor sana ihanet edecek demiştim @sokak sanati na ilk sevgili oldukları hafta :A :A :A

aaaa çok heyecanlı bir sezon finali olmuş aklına emeğine sağlık @mrt-06 :love1:

gerçek ozan tutsakmıs meğerse ikizi kontrol altın almıs adayı ve @turkuazz başı altından çıyor bunlar :A

@dizi kolik seni kullanıyor sana ihanet edecek demiştim @sokak sanati na ilk sevgili oldukları hafta :A :A :A
Teşekkürler ablam. :bhr: Evet daha @dizi kolik dudak dudağa öpüştüğü ilk bölümde demiştin bu kızın başka bir amacı var diye hatırlıyorum. :F

destere'nin seni satmasına ne diyorsun. :A

Çok iyiydi sezon finaline yakışan bir bölüm olmuş. :D Kalemine sağlık @mrt-06 :bhr:

İlk sezonu daha çok beğenmiştim sanırım ama ben olduğum için ikinci dedim. :A

Teşekkürler ablam. :bhr: Evet daha @dizi kolik dudak dudağa öpüştüğü ilk bölümde demiştin bu kızın başka bir amacı var diye hatırlıyorum. :F

destere'nin seni satmasına ne diyorsun. :A
@destere bilinçlimi yapıyor ama tolstoyevski onun aklıyla oynamıs oyüzden yapıyor diye algıladım ben :F

Tamam ablam geçmiş olsun neyin var ki. :(

Şu laptop sorunu bir düzelemedi. :T:

Özelden diyim onu evet delircem dün abimlere götürdüm internettenmi diye 1 saatten fazla baktım donmadı eve getirdim dondu delircem ya şuan yeni laptopdan bakıyorum bir 10 dakikaya donar

Sonlara doğru anladım ilk başta öyle bir şey düşünmedim tabi. Son 3-4 bölümdür bi sezdim:A
@Çiğdem- gerçi kıskançlıktan da öyle bir şey demiş olabilir ee haliyle doğru çıktı. :A

@OzaN şu bölümü okusan keşke dizinin kilit ismi oldun. :A

Özelden diyim onu evet delircem dün abimlere götürdüm internettenmi diye 1 saatten fazla baktım donmadı eve getirdim dondu delircem ya şuan yeni laptopdan bakıyorum bir 10 dakikaya donar
Tamam bekliyorum. O zaman internetinle ilgili? (b) Yeni bir modem mi alsan acaba.

Son düzenleme:
@Çiğdem- gerçi kıskançlıktan da öyle bir şey demiş olabilir ee haliyle doğru çıktı. :A

@OzaN şu bölümü okusan keşke dizinin kilit ismi oldun. :A

Tamam bekliyorum. O zaman internetinle ilgili? (b) Yeni bir modem mi alsan acaba.
Evet ondan öyle, çocuk maymuna döndü. :F

Bu arada ben yokken @destere'ye tek tek okutturursun demi ablam. :A
Sen gelince kendin okut cnm :A

11-20 arası dedim @sokak sanati @dizi kolik @destere ben farklı bir boyuta taşıdık diziyi bence :A

ama şuan sokak sanati ile iş birliği yapmak zorundayız kaldık iki kişi :F