TVen Yürüyen Ölüler 2. Bölüm

Aa ben niye yokum ayoll reytinglerin 3.bölümden zarara uğrar seyirci bir kaçarsa daha naparsak toparlayamayız
senin reytingin benden daha düşük demekki hogatha bensiz olamıyor dizi ama sensiz kimse umursamıyor yokluğun belli olmuyor yani

senin reytingin benden daha düşük demekki hogatha bensiz olamıyor dizi ama sensiz kimse umursamıyor yokluğun belli olmuyor yani
Hhaha aa ama böyle önemli oyuncular bazen olmaz seyirci merak eder nerde bu diye sonra önemli bir yerden çıakr dönüşüm muhteşem olucak
@mrt-06

Bundan sonra etiketliyorum o zaman.

Zaten @Bully ölmezse Çiğdem elinden gidecek.
@Bully e michonne un zombilere yaptığı taktiği uygulayacağım önce zombileşmesini sağlayıp sonra iki kolunu kesip boynunada ip takıp özel eşyalarımı taşıttıracağım ona
ilerleyen bölümlerde çok fantazik düşüncelerim var

Hhaha aa ama böyle önemli oyuncular bazen olmaz seyirci merak eder nerde bu diye sonra önemli bir yerden çıakr dönüşüm muhteşem olucak
@mrt-06
evet ama sen olmayınca seyirci merakta etmiyor arada bir görümceğimin aklına gelipte seni ilave etmezse tamamen unutulursun

@mrt-06
Bir bölümde toplu katliam var zaten ablacım fazla gözükmesen iyi edersin.

Bu ne nefrettir yumucuğuma. 😱

destere bu arada sen ne zaman gidecektin?

dur bully i imha edeym giderim elbette
hem senin acelen ney niye bu kadar çok isteklisiniz gitmem konusunda bir sen, birde @Harunnn60 gagasında bir sevinç görüyorum sanki benden kurtulmak için gün sayıyorsunuz

@Çiğdem- şunlara bişey de beni dışlıyorlar

Hayır datlum aksine sana çok alıştık hani gideceğin gün ne zamansa ona göre kendimi ayarlayacaktım.

hhahah aa benide seni savunuyor diye dışlıyorlar kalemini kırmıslar ayoll
@sokak sanati ile @Harunnn60 bugün bu konuda kapıştık nedir bu hüsümetiniz bu çocuğa dedim
.A

Hayır datlum aksine sana çok alıştık hani gideceğin gün ne zamansa ona göre kendimi ayarlayacaktım.
halay çekmek için gün sayıyorum desene şuna

hhahah aa benide seni savunuyor diye dışlıyorlar kalemini kırmıslar ayoll
@sokak sanati ile @Harunnn60 bugün bu konuda kapıştık nedir bu hüsümetiniz bu çocuğa dedim
.A
sen olmasan zaten beni diri diri foruma gömerler
ne pis insanlar arasına düştüm
ama kabahat sende çok yüz veriyorsun bunlara

hhahah aa vlla benimde kalemim kırılmak üzere en iyisi @mrt-06 senle beni koruma altına alsın koruma kalkanı koysun avatarlarımıza

Ters pandik umarım aklını başına getirir.

hhahah aa vlla benimde kalemim kırılmak üzere en iyisi @mrt-06 senle beni koruma altına alsın koruma kalkanı koysun avatarlarımıza
bizi koruması için düşmanamı teslim edeceksin
önce görümceğimi oklavayla bir evire çevire döz sonra istekte bulun

Eltinide al git artık.s.s
şahsen kendisi görümceğim olur elti ben oluyordum karakterleri karıştırmayalım sokak tümseği

hhahaha döverimde severimde ayoll siz neden @destere düşmanlığı yapıyorsunuzkı @Harunnn60
sorun benim sevgimde değil sizin nefretinizde siz kinlenmişsiniz bu çocuğa sebebi neyki

@destere
harikasın hogatha tüm pis insanlara gereken dersi vermişsin