senin reytingin benden daha düşük demekki hogatha bensiz olamıyor dizi ama sensiz kimse umursamıyor yokluğun belli olmuyor yaniAa ben niye yokum ayoll reytinglerin 3.bölümden zarara uğrar seyirci bir kaçarsa daha naparsak toparlayamayız![]()
![]()
![]()
senin reytingin benden daha düşük demekki hogatha bensiz olamıyor dizi ama sensiz kimse umursamıyor yokluğun belli olmuyor yaniAa ben niye yokum ayoll reytinglerin 3.bölümden zarara uğrar seyirci bir kaçarsa daha naparsak toparlayamayız![]()
![]()
![]()
Hhaha aa ama böyle önemli oyuncular bazen olmaz seyirci merak eder nerde bu diye sonra önemli bir yerden çıakr dönüşüm muhteşem olucaksenin reytingin benden daha düşük demekki hogatha bensiz olamıyor dizi ama sensiz kimse umursamıyor yokluğun belli olmuyor yani![]()
@Bully e michonne un zombilere yaptığı taktiği uygulayacağım önce zombileşmesini sağlayıp sonra iki kolunu kesip boynunada ip takıp özel eşyalarımı taşıttıracağım ona
evet ama sen olmayınca seyirci merakta etmiyor arada bir görümceğimin aklına gelipte seni ilave etmezse tamamen unutulursunHhaha aa ama böyle önemli oyuncular bazen olmaz seyirci merak eder nerde bu diye sonra önemli bir yerden çıakr dönüşüm muhteşem olucak@mrt-06
Bir bölümde toplu katliam var zaten ablacım fazla gözükmesen iyi edersin.Hhaha aa ama böyle önemli oyuncular bazen olmaz seyirci merak eder nerde bu diye sonra önemli bir yerden çıakr dönüşüm muhteşem olucak@mrt-06
Bu ne nefrettir yumucuğuma. 😱@Bully e michonne un zombilere yaptığı taktiği uygulayacağım önce zombileşmesini sağlayıp sonra iki kolunu kesip boynunada ip takıp özel eşyalarımı taşıttıracağım onailerleyen bölümlerde çok fantazik düşüncelerim var
evet ama sen olmayınca seyirci merakta etmiyor arada bir görümceğimin aklına gelipte seni ilave etmezse tamamen unutulursun![]()
dur bully i imha edeym giderim elbetteBir bölümde toplu katliam var zaten ablacım fazla gözükmesen iyi edersin.
Bu ne nefrettir yumucuğuma. 😱
destere bu arada sen ne zaman gidecektin?
Hayır datlum aksine sana çok alıştık hani gideceğin gün ne zamansa ona göre kendimi ayarlayacaktım.dur bully i imha edeym giderim elbettehem senin acelen ney niye bu kadar çok isteklisiniz gitmem konusunda bir sen, birde @Harunnn60 gagasında bir sevinç görüyorum sanki benden kurtulmak için gün sayıyorsunuz
@Çiğdem- şunlara bişey de beni dışlıyorlar![]()
dur bully i imha edeym giderim elbettehem senin acelen ney niye bu kadar çok isteklisiniz gitmem konusunda bir sen, birde @Harunnn60 gagasında bir sevinç görüyorum sanki benden kurtulmak için gün sayıyorsunuz
@Çiğdem- şunlara bişey de beni dışlıyorlar![]()
hhahah aa benide seni savunuyor diye dışlıyorlar kalemini kırmıslar ayollBir bölümde toplu katliam var zaten ablacım fazla gözükmesen iyi edersin.
Bu ne nefrettir yumucuğuma. 😱
destere bu arada sen ne zaman gidecektin?
halay çekmek için gün sayıyorum desene şunaHayır datlum aksine sana çok alıştık hani gideceğin gün ne zamansa ona göre kendimi ayarlayacaktım.![]()
sen olmasan zaten beni diri diri foruma gömerlerhhahah aa benide seni savunuyor diye dışlıyorlar kalemini kırmıslar ayoll@sokak sanati ile @Harunnn60 bugün bu konuda kapıştık nedir bu hüsümetiniz bu çocuğa dedim
.A![]()
![]()
hhahah aa vlla benimde kalemim kırılmak üzere en iyisi @mrt-06 senle beni koruma altına alsın koruma kalkanı koysun avatarlarımızahalay çekmek için gün sayıyorum desene şuna
sen olmasan zaten beni diri diri foruma gömerlerne pis insanlar arasına düştüm
ama kabahat sende çok yüz veriyorsun bunlara
![]()
Ters pandik umarım aklını başına getirir.halay çekmek için gün sayıyorum desene şuna
![]()
ben öyle kolay kolay aklımı başıma almam ters pandikler bana işlemezTers pandik umarım aklını başına getirir.![]()
bizi koruması için düşmanamı teslim edeceksinhhahah aa vlla benimde kalemim kırılmak üzere en iyisi @mrt-06 senle beni koruma altına alsın koruma kalkanı koysun avatarlarımıza![]()
![]()
![]()
This Is Us'un 2. bölümüne geçsem aklını getirteceğimden eminim.ben öyle kolay kolay aklımı başıma almam ters pandikler bana işlemez![]()
bizi koruması için düşmanamı teslim edeceksinönce görümceğimi oklavayla bir evire çevire döz sonra istekte bulun
![]()
hhahah ahh teşekkürler
İkidir sinsi sinsi girip bir şey yazmadan çıkıyor bilemiycem.@Doğu basket haberi sanmıştır yoksa girmez konuya![]()
Sen olmadığın da o da olmuyor zaten o yüzden değişen bir şey olmaz.hhahah ahh teşekkürler
benden dolayı görümce oalrak desterede bu korumadan faydalanır zaten ben olmasam napacak![]()
![]()
![]()
halay çekmek için gün sayıyorum desene şuna
![]()
şahsen kendisi görümceğim olur elti ben oluyordum karakterleri karıştırmayalım sokak tümseğiEltinide al git artık.s.s
harikasın hogatha tüm pis insanlara gereken dersi vermişsinhhahaha döverimde severimde ayoll siz neden @destere düşmanlığı yapıyorsunuzkı @Harunnn60![]()
![]()
sorun benim sevgimde değil sizin nefretinizde siz kinlenmişsiniz bu çocuğa sebebi neyki
![]()
![]()
@destere
Normal bir dizi zannettim TV'de yayınlanan@Doğu basket haberi sanmıştır yoksa girmez konuya![]()