sizede bir havalar oldu bu günlerde rolunue çok kaptırma kendini umut efendi öyleleri diziden çkıyor malum@Harunnn60
Artık Gareth bey deyin bana. Level atladık şükür.
sizede bir havalar oldu bu günlerde rolunue çok kaptırma kendini umut efendi öyleleri diziden çkıyor malum@Harunnn60
bende süpergirl ayoll güçlerim yakında ortaya çıkacak bir çakarım sana uçar gidersinArtık Gareth bey deyin bana. Level atladık şükür.![]()
Öfff iftar öncesi snu yapma beee
Öfff iftar öncesi snu yapma beee![]()
![]()
![]()
daha bu bölümü okumaya firsatim olmadi. Ya ne bileyim @cookies de beni kötü karakter yapacaği için dedimDizide normal bir karakter mi var ki sadece seni manyak düşüneyim.
Kurallara göre mecburen 2 bölüm, elimde olsa her gün yayınlarım.
Hayır yanlış ele almışsın orayı, @Çiğdem- o işi zorunlu olarak yapıyor neden zorunlu yaptığını da ileriki bölümlerde görcen.
Yabancı dizilerdeki gibi her karakter her bölümde yok.![]()
boğazında kalsın zıkkım ye emiiiiAa ben onu unuttum. Şuan köfte yiyorum bende. Ramazanı unuttum ben.
İnsan eti bence miden kalkmalı.![]()
boğazında kalsın zıkkım ye emiiii
![]()
aa o değil insan eti olayıyla iştahımı dahada kaçırdın tşşk ama iftardada yemek yiyemezsem ne olucak senin yüzündenNe oldu kız. Cidden tok açın halinden anlamıyorum. Çok anlayışsız biriyim yine![]()
aa o değil insan eti olayıyla iştahımı dahada kaçırdın tşşk ama iftardada yemek yiyemezsem ne olucak senin yüzünden![]()
![]()
![]()
Sen onu düşünüp yiyorsundur köfteyi tühh sana beeAçlıktan geber. 1 haftada 2 Leşim olur forumdan.Nasılda avuclayarak yiyor Gareth'im
![]()
Sen onu düşünüp yiyorsundur köfteyi tühh sana bee
sahursuz iftarsız 1 ay oruc tutabilirim şuan hiçbirşey yemeyip içmeden![]()
![]()
![]()
Hhahah midemin içine ettin oyüzden olmasın beyefendiAynen bide mayonez döktüm köfteye. Ufff.
Vampir misin sen. Kan mı için ne yemek yemeden yaşanır mı.![]()
Hhahah midemin içine ettin oyüzden olmasın beyefendi
mayonez sigara ile birlikte en nefret ettiğim 2.şeydir nasıl yiyorsunuz onu![]()
hhahaha döverimde severimde ayoll siz neden @destere düşmanlığı yapıyorsunuzkı @Harunnn60Bilek yapıyorum şuan. Mayonez sevmediğini kuş pisliğine benzettiğin için yemediğin biliyorum.İşte benim ile imtihan böyle bir şeydir. @destere 'yine översen her gün bu işkencelere katlanacaksın
@Harunnn60
hhahaha döverimde severimde ayoll siz neden @destere düşmanlığı yapıyorsunuzkı @Harunnn60![]()
![]()
sorun benim sevgimde değil sizin nefretinizde siz kinlenmişsiniz bu çocuğa sebebi neyki
![]()
![]()
@destere
Hhahah @Harunnn60 benden dolayı kin güdüyor zaten 2015 den beridir sende yabancı etkinlikten bir kapısmanız vardı @destere ile ondan dolayıdırO bizi sevmiyor. Hep laf sokuyor topaç. Bilirsin bizde sorun yok.![]()
Hhahah @Harunnn60 benden dolayı kin güdüyor zaten 2015 den beridir sende yabancı etkinlikten bir kapısmanız vardı @destere ile ondan dolayıdır![]()
![]()
![]()
Hhahah aa ne haliniz varsa görün bee ramazan ramazan sizlemi uğraşıcamHep biz kin güdüyoruz zaten o naylon bir şey yapmıyor.![]()
Hhahah aa ne haliniz varsa görün bee ramazan ramazan sizlemi uğraşıcam![]()