TVen Yürüyen Ölüler 2. Bölüm

Artık Gareth bey deyin bana. Level atladık şükür.:Z
bende süpergirl ayoll güçlerim yakında ortaya çıkacak bir çakarım sana uçar gidersin
:A :A :A @mrt-06
supergirl-15_640.jpg

Dizide normal bir karakter mi var ki sadece seni manyak düşüneyim. :F

Kurallara göre mecburen 2 bölüm, elimde olsa her gün yayınlarım. :A

Hayır yanlış ele almışsın orayı, @Çiğdem- o işi zorunlu olarak yapıyor neden zorunlu yaptığını da ileriki bölümlerde görcen. :F

Yabancı dizilerdeki gibi her karakter her bölümde yok. :F
daha bu bölümü okumaya firsatim olmadi. Ya ne bileyim @cookies de beni kötü karakter yapacaği için dedim :D @pompy nin dizisindede pek iyi sayilmam :D oyuncu dediğin farkli rolleride oynamali. Birazda iyi olalim :A

Hhahah midemin içine ettin oyüzden olmasın beyefendi :F

mayonez sigara ile birlikte en nefret ettiğim 2.şeydir nasıl yiyorsunuz onu :(

Bilek yapıyorum şuan. Mayonez sevmediğini kuş pisliğine benzettiğin için yemediğin biliyorum.:F İşte benim ile imtihan böyle bir şeydir. @destere 'yine översen her gün bu işkencelere katlanacaksın:A @Harunnn60

Bilek yapıyorum şuan. Mayonez sevmediğini kuş pisliğine benzettiğin için yemediğin biliyorum.:F İşte benim ile imtihan böyle bir şeydir. @destere 'yine översen her gün bu işkencelere katlanacaksın:A @Harunnn60
hhahaha döverimde severimde ayoll siz neden @destere düşmanlığı yapıyorsunuzkı @Harunnn60 :A :A :A sorun benim sevgimde değil sizin nefretinizde siz kinlenmişsiniz bu çocuğa sebebi neyki :A :A :A

@destere