sizede bir havalar oldu bu günlerde rolunue çok kaptırma kendini umut efendi öyleleri diziden çkıyor malum @Harunnn60
Artık Gareth bey deyin bana. Level atladık şükür.
sizede bir havalar oldu bu günlerde rolunue çok kaptırma kendini umut efendi öyleleri diziden çkıyor malum @Harunnn60
bende süpergirl ayoll güçlerim yakında ortaya çıkacak bir çakarım sana uçar gidersinArtık Gareth bey deyin bana. Level atladık şükür.
Öfff iftar öncesi snu yapma beee
Öfff iftar öncesi snu yapma beee
daha bu bölümü okumaya firsatim olmadi. Ya ne bileyim @cookies de beni kötü karakter yapacaği için dedim @pompy nin dizisindede pek iyi sayilmam oyuncu dediğin farkli rolleride oynamali. Birazda iyi olalimDizide normal bir karakter mi var ki sadece seni manyak düşüneyim.
Kurallara göre mecburen 2 bölüm, elimde olsa her gün yayınlarım.
Hayır yanlış ele almışsın orayı, @Çiğdem- o işi zorunlu olarak yapıyor neden zorunlu yaptığını da ileriki bölümlerde görcen.
Yabancı dizilerdeki gibi her karakter her bölümde yok.
boğazında kalsın zıkkım ye emiiiiAa ben onu unuttum. Şuan köfte yiyorum bende. Ramazanı unuttum ben.
İnsan eti bence miden kalkmalı.
boğazında kalsın zıkkım ye emiiii
aa o değil insan eti olayıyla iştahımı dahada kaçırdın tşşk ama iftardada yemek yiyemezsem ne olucak senin yüzündenNe oldu kız. Cidden tok açın halinden anlamıyorum. Çok anlayışsız biriyim yine
aa o değil insan eti olayıyla iştahımı dahada kaçırdın tşşk ama iftardada yemek yiyemezsem ne olucak senin yüzünden
Sen onu düşünüp yiyorsundur köfteyi tühh sana beeAçlıktan geber. 1 haftada 2 Leşim olur forumdan. Nasılda avuclayarak yiyor Gareth'im
Sen onu düşünüp yiyorsundur köfteyi tühh sana bee
sahursuz iftarsız 1 ay oruc tutabilirim şuan hiçbirşey yemeyip içmeden
Hhahah midemin içine ettin oyüzden olmasın beyefendiAynen bide mayonez döktüm köfteye. Ufff.
Vampir misin sen. Kan mı için ne yemek yemeden yaşanır mı.
Hhahah midemin içine ettin oyüzden olmasın beyefendi
mayonez sigara ile birlikte en nefret ettiğim 2.şeydir nasıl yiyorsunuz onu
hhahaha döverimde severimde ayoll siz neden @destere düşmanlığı yapıyorsunuzkı @Harunnn60 sorun benim sevgimde değil sizin nefretinizde siz kinlenmişsiniz bu çocuğa sebebi neykiBilek yapıyorum şuan. Mayonez sevmediğini kuş pisliğine benzettiğin için yemediğin biliyorum. İşte benim ile imtihan böyle bir şeydir. @destere 'yine översen her gün bu işkencelere katlanacaksın @Harunnn60
hhahaha döverimde severimde ayoll siz neden @destere düşmanlığı yapıyorsunuzkı @Harunnn60 sorun benim sevgimde değil sizin nefretinizde siz kinlenmişsiniz bu çocuğa sebebi neyki
@destere
Hhahah @Harunnn60 benden dolayı kin güdüyor zaten 2015 den beridir sende yabancı etkinlikten bir kapısmanız vardı @destere ile ondan dolayıdırO bizi sevmiyor. Hep laf sokuyor topaç. Bilirsin bizde sorun yok.
Hhahah @Harunnn60 benden dolayı kin güdüyor zaten 2015 den beridir sende yabancı etkinlikten bir kapısmanız vardı @destere ile ondan dolayıdır
Hhahah aa ne haliniz varsa görün bee ramazan ramazan sizlemi uğraşıcamHep biz kin güdüyoruz zaten o naylon bir şey yapmıyor.
Hhahah aa ne haliniz varsa görün bee ramazan ramazan sizlemi uğraşıcam