TVen Yürüyen Ölüler 2. Bölüm

@RüzgarGülü boşuna okuyorsun bende aradım senaryoyu boylu boyunca içinde şöyle oturacak bir bar kafe birahane vesaire gibi muhitlerin olduğu yerler kapalı :) @mrt-06 görümceğim aşırı içki tüketiminden dolayı seni yayından kaldırmış :)

@Yiğitt sanırım askerliği dağda yaptı kimi görse dağa çıkalım diyor :)
Yiğitt: Korkma hadi gel ilerdeki dağlık alana saklanıcaz, bak herkes yola çıktı bile.
(İleride RüzgarGülü'nü gören vadikızı ve Yiğitt hızla kamptan çıkar o sırada sokak sanati eline silahını almıştır...)
@mrt-06 yiğit karakterine askerlik anısı anlattırırsan önümüzdeki bölüme harika olur kendisinin bişey anlatacağı yok :)
bak şöyle bir anı olabilir :)

Son düzenleme:
niye beni ya psikopat yada kötü düşünüyorsunuz :T: @mrt-06
Dizide normal bir karakter mi var ki sadece seni manyak düşüneyim. :F

Olsun zaten 5 bölüm sürcek yarın başlıyor :F

Haftada kaç bölüm yayınlıyosun @mrt-06 :A
Kurallara göre mecburen 2 bölüm, elimde olsa her gün yayınlarım. :A

harika olmuş @mrt-06
yalnız bazı yerlerde mantık hatası var sanki :) şu aşağıdaki lafı söyleyen süpergirl @Çiğdem- don yıkıyor? bu ne yaman çelişki :))

Çiğdem: Şu gruptaki erkeklerin tipine baktın mı? Ben ki koskoca Süper Girl'üm ben ki Fav10'un kraliçesiyim, birde gruptakilere bak? Fok suratlı herifler... Benim erkeğim çok uzaklarda ve bir gün karşıma çıkacak biliyorum!

neyse ayrıntılı yorumum yarına kaldı gibi :)
Hayır yanlış ele almışsın orayı, @Çiğdem- o işi zorunlu olarak yapıyor neden zorunlu yaptığını da ileriki bölümlerde görcen. :F

@RüzgarGülü boşuna okuyorsun bende aradım senaryoyu boylu boyunca içinde şöyle oturacak bir bar kafe birahane vesaire gibi muhitlerin olduğu yerler kapalı :) @mrt-06 görümceğim aşırı içki tüketiminden dolayı seni yayından kaldırmış :)

@Yiğitt sanırım askerliği dağda yaptı kimi görse dağa çıkalım diyor :)
Yiğitt: Korkma hadi gel ilerdeki dağlık alana saklanıcaz, bak herkes yola çıktı bile.
(İleride RüzgarGülü'nü gören vadikızı ve Yiğitt hızla kamptan çıkar o sırada sokak sanati eline silahını almıştır...)
@mrt-06 yiğit karakterine askerlik anısı anlattırırsan önümüzdeki bölüme harika olur kendisinin bişey anlatacağı yok :)
bak şöyle bir anı olabilir :)
Yabancı dizilerdeki gibi her karakter her bölümde yok. :F

Hahah ohh be okudum sonunda.

Şu kısma güldüm. :F @mrt-06 Eline sağlık. :F
Fav10 Reyting bölümündeki OzaN nehrinin yanına gider hemen peşine destere takılır.

@Yiğitt :A
vadikızı'nın ağızını Yiğitt kapatır.

karakterin çok gerçekçi duruyor. :unamused::unamused: @sokak sanati
sokak sanati: Zombileri öldüreceğimi nerden çıkardın? Hadi git burdan senden emir alacak değilim.

@Çiğdem- bu arada sen ne fenasın ya dil papuç gibi resmen. :A :A

Gerçek anlam dışında mecazi anlamdaki kirli çamaşırlarınızıda biliyorum. :A O kısma bayıldım. :A
@Yiğitt melunu da varmış ben o zombiyi gördüğü kısımda "aaaa şurada bir parlak zombi gördüm sanki" demesini beklerdim. :T:
@sokak sanati na bayıldım. :A Tam benim gibi. :A
@destere yoksulluktan çirkin @Çiğdem- e sarmış. :A Neyse birbirlerini yesinler. :A
Şimdi gördüm. :A Teşekkürler. :D

1 mi daha iyidi 2 mi hazır kısa zamanda okumuşken değerlendirebilirsin. :A

@sokak sanati fenomen oldu evet seni bile dinlemiyor. :F

Bakalım @Bully gelince sen ne yapacaksın Harun efendi. :A

Şimdi gördüm. :A Teşekkürler. :D

1 mi daha iyidi 2 mi hazır kısa zamanda okumuşken değerlendirebilirsin. :A

@sokak sanati fenomen oldu evet seni bile dinlemiyor. :F

Bakalım @Bully gelince sen ne yapacaksın Harun efendi. :A
2. bölüm kesinlikle daha iyiydi. @Çiğdem- ve @sokak sanati şovunu izledik diyeyim ben. :A İkisine biraz daha ağırlık verirsen reytingler artar bence. Ve aslında böyle ünlüler falan da mı gelse zombi faln. :A

2. bölüm kesinlikle daha iyiydi. @Çiğdem- ve @sokak sanati şovunu izledik diyeyim ben. :A İkisine biraz daha ağırlık verirsen reytingler artar bence. Ve aslında böyle ünlüler falan da mı gelse zombi faln. :A
Ünlü zombi fikri iyiymiş. İstek ünlün var mı? :A

Başlar herkese Bully bully demeye. :A

@Çiğdem- destere'ye hak ettiği gibi davranıyor bu arada. :A Bizim Çiğdem ise anca kendini kedi köpeğe benzetsin. :A @sokak sanati
Hemen enseyi karartma ya sonuçta hali hazırda lider sensin. :A

Onu bende düşündüm. @destere 'ye böyle @Çiğdem- lazım.:A

SSFC kuracağım @mrt-06 :A Bu saatten sonra öldüremezsinde diziye istediğim gibi yön veririm.:A
Daha yazacağım kadar şirretlik yazacağım ne öldürmesi. :F

Meryem Uzerli ile Justin Bieberi yap bir de Örümcek Adam. O zaman hem @Yiğitt hem @Çiğdem- hem de @xemrexxx kafayı yer biz de kurtuluruz. :A Bereni de yapabilirsin. :A

Kanaldaş 2 bölümede göz attım, güzel yazmışsın detaylı yorumu tam anlamıyla bakınca yaparım Emeğine sağlık :D @mrt-06

Onu bende düşündüm. @destere 'ye böyle @Çiğdem- lazım.:A

SSFC kuracağım @mrt-06 :A Bu saatten sonra öldüremezsinde diziye istediğim gibi yön veririm.:A
Başlar herkese Bully bully demeye. :A

@Çiğdem- destere'ye hak ettiği gibi davranıyor bu arada. :A Bizim Çiğdem ise anca kendini kedi köpeğe benzetsin. :A @sokak sanati

hhahah aa ne kedi köpeği bee ben sincaptan baska birşeye benzetmiyorumkı kendimi ben sincabım @destere defok balığı :F :F :F

aa bu arada @mrt-06 bedelli askerlik çıkıyor demiş @Harunnn60 ve @sokak sanati 4 gözle @destere nin gitmesini bekliyorlardı daha çok bekleyeceksiniz bu gidişle çocuklar
:A :A :A

@destere

Hhahah benle iyi geçinin dizide süpergüçleri olan bir ben varım sanırım yakında kurtarıcam hepinizi :A :A :A
5124612-151130-news-supergirl.jpg

Meryem Uzerli ile Justin Bieberi yap bir de Örümcek Adam. O zaman hem @Yiğitt hem @Çiğdem- hem de @xemrexxx kafayı yer biz de kurtuluruz. :A Bereni de yapabilirsin. :A
Meryem'i öldürmek zorunda kalan Emre'nin dramı, iyiymiş. :A

hhahah aa ne kedi köpeği bee ben sincaptan baska birşeye benzetmiyorumkı kendimi ben sincabım @destere defok balığı :F :F :F

aa bu arada @mrt-06 bedelli askerlik çıkıyor demiş @Harunnn60 ve @sokak sanati 4 gözle @destere nin gitmesini bekliyorlardı daha çok bekleyeceksiniz bu gidişle çocuklar
:A :A :A

@destere
Maalesef başbakan bu iddiayı reddetmiş, gündemimizde değil demiş. :A