TVen Yürüyen Ölüler 2. Bölüm

bende süpergirl ayoll güçlerim yakında ortaya çıkacak bir çakarım sana uçar gidersin
:A :A :A @mrt-06
supergirl-15_640.jpg
Kız abla daha çıkmasına var güçlerine maalesef ki o elim olayı yaşaman lazım. :F

daha bu bölümü okumaya firsatim olmadi. Ya ne bileyim @cookies de beni kötü karakter yapacaği için dedim :D @pompy nin dizisindede pek iyi sayilmam :D oyuncu dediğin farkli rolleride oynamali. Birazda iyi olalim :A
Maalesef iyi rolümüz yok. :A İyi roller reyting getirmiyor. :T:

:F Avatarını da bu adamı yapmış. Forumda ölü yiyen diye adın çıkacak valla. :F @Çiğdem-

@destere yi niye umutlandırıyorsun cnm şimdide @Harunnn60 umutlandı :A :A :A
Dün öyle yazıyordu ne biliyim. :T:

Kız abla daha çıkmasına var güçlerine maalesef ki o elim olayı yaşaman lazım. :F

Maalesef iyi rolümüz yok. :A İyi roller reyting getirmiyor. :T:

:F Avatarını da bu adamı yapmış. Forumda ölü yiyen diye adın çıkacak valla. :F @Çiğdem-

Dün öyle yazıyordu ne biliyim. :T:
o elim olay neyki @destere ile birşeydfir kesin :(

Ya şöyle bir şey olsa.
Bülent Ersoy zombilerin başı olsa.
Spiderman zombi olsa
Uglygirl biri de olsa o da Süpergirl çiğdem ile savassa Spiderman için.
Zombiler bir kanalı bassa ve kendi kanallarını kurmaya başlasa

Dizide normal bir karakter mi var ki sadece seni manyak düşüneyim. :F

Kurallara göre mecburen 2 bölüm, elimde olsa her gün yayınlarım. :A

Hayır yanlış ele almışsın orayı, @Çiğdem- o işi zorunlu olarak yapıyor neden zorunlu yaptığını da ileriki bölümlerde görcen. :F

Yabancı dizilerdeki gibi her karakter her bölümde yok. :F
dediğin doğru ama yabancı dizilerde as karakterler kaybolmaz yani benle @Çiğdem- her bölümde bir oynaşmalıyız :) yoksa seyirci beklenen ilgiyi göstermez :)

ayy ben senin peşindeyim sapıklık kolay değil:) adım adım takip ve iyi bir istihbarat gerekir o da bende var :)

beşikte kertilmişiz o zaman bizi birbirimize düğümlemişler :)
Çiğdem birkaç bölüm yok ama sen 4. bölümde varsın komik bir sahne yazdım. :F

@EFE UYSAL demişti sanırım yanlıs hatırlamıyorsam bu destere senin ilçenden seni takip eden bir piskopat olabilir dikkat et diye her şakadan bir gerçek payı vardır ayoll :A :A :A
PLL'deki -A gibi, bu durumda @destere senin yıllar önce cinsiyet değiştiren erkek kardeşin çıkması lazım. :A

PLL'deki -A gibi, bu durumda @destere senin yıllar önce cinsiyet değiştiren erkek kardeşin çıkması lazım. :A
charlotte benmiyim yoksa :)

@Çiğdem- in olmadığı bölümlerde ne işim olur:) madem hogatha yok o bölümlerde benim aksiyonum bol olmalı mesela yönetim odasını basıp @Bully i zombilere yedirerek dünyayı kötülerden kurtarmam lazım :)

charlotte benmiyim yoksa :)

@Çiğdem- in olmadığı bölümlerde ne işim olur:) madem hogatha yok o bölümlerde benim aksiyonum bol olmalı mesela yönetim odasını basıp @Bully i zombilere yedirerek dünyayı kötülerden kurtarmam lazım :)

Aa ben niye yokum ayoll reytinglerin 3.bölümden zarara uğrar seyirci bir kaçarsa daha naparsak toparlayamayız :A :A :A