Hhaha savunmuyorum ayoll niye bukadar takdınız çocuğa dedim bilmediğim bi hüsümetmi var diyeSavunup durma sende seninde başın rahat etsin.![]()
Hhaha savunmuyorum ayoll niye bukadar takdınız çocuğa dedim bilmediğim bi hüsümetmi var diyeSavunup durma sende seninde başın rahat etsin.![]()
Kız abla daha çıkmasına var güçlerine maalesef ki o elim olayı yaşaman lazım.
Maalesef iyi rolümüz yok.
Dün öyle yazıyordu ne biliyim.
o elim olay neyki @destere ile birşeydfir kesinKız abla daha çıkmasına var güçlerine maalesef ki o elim olayı yaşaman lazım.
Maalesef iyi rolümüz yok.İyi roller reyting getirmiyor.
Avatarını da bu adamı yapmış. Forumda ölü yiyen diye adın çıkacak valla.
@Çiğdem-
Dün öyle yazıyordu ne biliyim.![]()
çok tabi cnm hangi biriyle uğraşayım ayoll yok yok güçlerimi bulmam lazım en kısa süredeSpoi vermiyim şimdi.Senin de çilen çok.
![]()
dediğin doğru ama yabancı dizilerde as karakterler kaybolmaz yani benle @Çiğdem- her bölümde bir oynaşmalıyızDizide normal bir karakter mi var ki sadece seni manyak düşüneyim.
Kurallara göre mecburen 2 bölüm, elimde olsa her gün yayınlarım.
Hayır yanlış ele almışsın orayı, @Çiğdem- o işi zorunlu olarak yapıyor neden zorunlu yaptığını da ileriki bölümlerde görcen.
Yabancı dizilerdeki gibi her karakter her bölümde yok.![]()
Kaybolmaz olur mu Rick bazen 4 bölüm bile olmuyor.dediğin doğru ama yabancı dizilerde as karakterler kaybolmaz yani benle @Çiğdem- her bölümde bir oynaşmalıyızyoksa seyirci beklenen ilgiyi göstermez
![]()
ayy ben senin peşindeyim sapıklık kolay değil
beşikte kertilmişiz o zaman bizi birbirimize düğümlemişlerAranızdaki bağ çekiyor bence.@destere
ayy ben senin peşindeyim sapıklık kolay değiladım adım takip ve iyi bir istihbarat gerekir o da bende var
![]()
@EFE UYSAL demişti sanırım yanlıs hatırlamıyorsam bu destere senin ilçenden seni takip eden bir piskopat olabilir dikkat et diye her şakadan bir gerçek payı vardır ayollAranızdaki bağ çekiyor bence.@destere
rick kim bizim yanımızda dandik rick i bizim gibi kaliteyle birmi tutuyorsunKaybolmaz olur mu Rick bazen 4 bölüm bile olmuyor.![]()
Çiğdem birkaç bölüm yok ama sen 4. bölümde varsın komik bir sahne yazdım.ayy ben senin peşindeyim sapıklık kolay değiladım adım takip ve iyi bir istihbarat gerekir o da bende var
beşikte kertilmişiz o zaman bizi birbirimize düğümlemişler![]()
PLL'deki -A gibi, bu durumda @destere senin yıllar önce cinsiyet değiştiren erkek kardeşin çıkması lazım.@EFE UYSAL demişti sanırım yanlıs hatırlamıyorsam bu destere senin ilçenden seni takip eden bir piskopat olabilir dikkat et diye her şakadan bir gerçek payı vardır ayoll![]()
![]()
![]()
charlotte benmiyim yoksaÇiğdem birkaç bölüm yok ama sen 4. bölümde varsın komik bir sahne yazdım.
PLL'deki -A gibi, bu durumda @destere senin yıllar önce cinsiyet değiştiren erkek kardeşin çıkması lazım.![]()
Bundan sonra etiketliyorum o zaman.Emeğine sağlık iki bölümde de yer yer güldürdü.![]()
Zaten @Bully ölmezse Çiğdem elinden gidecek.
Aa ben niye yokum ayoll reytinglerin 3.bölümden zarara uğrar seyirci bir kaçarsa daha naparsak toparlayamayızÇiğdem birkaç bölüm yok ama sen 4. bölümde varsın komik bir sahne yazdım.
PLL'deki -A gibi, bu durumda @destere senin yıllar önce cinsiyet değiştiren erkek kardeşin çıkması lazım.![]()
Fazla uzun tutmadığım için bölümleri bazı karakterler olmuyor işte.Aa ben niye yokum ayoll reytinglerin 3.bölümden zarara uğrar seyirci bir kaçarsa daha naparsak toparlayamayız![]()
![]()
![]()