TVen Yürüyen Ölüler 2. Bölüm

Aa ben niye yokum ayoll reytinglerin 3.bölümden zarara uğrar seyirci bir kaçarsa daha naparsak toparlayamayız :A :A :A
senin reytingin benden daha düşük demekki hogatha bensiz olamıyor dizi ama sensiz kimse umursamıyor yokluğun belli olmuyor yani :)

Bundan sonra etiketliyorum o zaman. :A

Zaten @Bully ölmezse Çiğdem elinden gidecek. :)
@Bully e michonne un zombilere yaptığı taktiği uygulayacağım önce zombileşmesini sağlayıp sonra iki kolunu kesip boynunada ip takıp özel eşyalarımı taşıttıracağım ona :) ilerleyen bölümlerde çok fantazik düşüncelerim var:)

Hhaha aa ama böyle önemli oyuncular bazen olmaz seyirci merak eder nerde bu diye sonra önemli bir yerden çıakr dönüşüm muhteşem olucak :Z:Z:Z @mrt-06
evet ama sen olmayınca seyirci merakta etmiyor arada bir görümceğimin aklına gelipte seni ilave etmezse tamamen unutulursun :)

Hhaha aa ama böyle önemli oyuncular bazen olmaz seyirci merak eder nerde bu diye sonra önemli bir yerden çıakr dönüşüm muhteşem olucak :Z:Z:Z @mrt-06
Bir bölümde toplu katliam var zaten ablacım fazla gözükmesen iyi edersin. :A

@Bully e michonne un zombilere yaptığı taktiği uygulayacağım önce zombileşmesini sağlayıp sonra iki kolunu kesip boynunada ip takıp özel eşyalarımı taşıttıracağım ona :) ilerleyen bölümlerde çok fantazik düşüncelerim var:)

evet ama sen olmayınca seyirci merakta etmiyor arada bir görümceğimin aklına gelipte seni ilave etmezse tamamen unutulursun :)
Bu ne nefrettir yumucuğuma. 😱

destere bu arada sen ne zaman gidecektin?

dur bully i imha edeym giderim elbette:) hem senin acelen ney niye bu kadar çok isteklisiniz gitmem konusunda bir sen, birde @Harunnn60 gagasında bir sevinç görüyorum sanki benden kurtulmak için gün sayıyorsunuz :)
@Çiğdem- şunlara bişey de beni dışlıyorlar :)

dur bully i imha edeym giderim elbette:) hem senin acelen ney niye bu kadar çok isteklisiniz gitmem konusunda bir sen, birde @Harunnn60 gagasında bir sevinç görüyorum sanki benden kurtulmak için gün sayıyorsunuz :)
Hayır datlum aksine sana çok alıştık hani gideceğin gün ne zamansa ona göre kendimi ayarlayacaktım. :)

hhahah aa benide seni savunuyor diye dışlıyorlar kalemini kırmıslar ayoll :F @sokak sanati ile @Harunnn60 bugün bu konuda kapıştık nedir bu hüsümetiniz bu çocuğa dedim
.A :A :A

Hayır datlum aksine sana çok alıştık hani gideceğin gün ne zamansa ona göre kendimi ayarlayacaktım. :)
halay çekmek için gün sayıyorum desene şuna :)

hhahah aa benide seni savunuyor diye dışlıyorlar kalemini kırmıslar ayoll :F @sokak sanati ile @Harunnn60 bugün bu konuda kapıştık nedir bu hüsümetiniz bu çocuğa dedim
.A :A :A
sen olmasan zaten beni diri diri foruma gömerler :) ne pis insanlar arasına düştüm :) ama kabahat sende çok yüz veriyorsun bunlara :)

halay çekmek için gün sayıyorum desene şuna :)

sen olmasan zaten beni diri diri foruma gömerler :) ne pis insanlar arasına düştüm :) ama kabahat sende çok yüz veriyorsun bunlara :)
hhahah aa vlla benimde kalemim kırılmak üzere en iyisi @mrt-06 senle beni koruma altına alsın koruma kalkanı koysun avatarlarımıza :A :A :A

Eltinide al git artık.s.s
şahsen kendisi görümceğim olur elti ben oluyordum karakterleri karıştırmayalım sokak tümseği :)

hhahaha döverimde severimde ayoll siz neden @destere düşmanlığı yapıyorsunuzkı @Harunnn60 :A :A :A sorun benim sevgimde değil sizin nefretinizde siz kinlenmişsiniz bu çocuğa sebebi neyki :A :A :A

@destere
harikasın hogatha tüm pis insanlara gereken dersi vermişsin :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking