Diğer Vikings - İlk 2 Sezon Yorumları

Kardeşim Hoşgeldin o kadar mutlu oldum ki geri dönmene bunu kelimelerle anlatamam,sen gittiğinden beri yabancı dizi izlemekten keyif alamaz olduydum.
hoşbulduk teşekürler bundan sonra birlikte devam ediyoruz dizilere ..

bu arada @Forumdash buralardamı yoksa kayboldumu ?

hoşbulduk teşekürler bundan sonra birlikte devam ediyoruz dizilere ..

bu arada @Forumdash buralardamı yoksa kayboldumu ?
@destere gelsede birlikte başlasak diyordum Vikings'e hatta ilk sezonu bitirince seni gelir diye 4-5 gün ara bile verdim sen geçikince ikinci sezona başladım.Sen ne ara başladın benim çağrılarımı duydunmuydu çünkü bu dizi tam senlik.Black Sails'i bayılarak izlediğine göre bunu hayli hayli seversin diye düşünmüştüm.

4 gün içinde iknci sezonun 3. bölümüne kadar geldim daha önce aklımdaydı dizi başlangıcı yapmıştım sonra @Forumdash hevesimi kırdı kötü dizi falan demişti ama kendimi tutamadım başladım diziye dizi muhteşem tek eksik yönü kanalının HBO olmaması

+18 sahneler çok az şiddeti bol görsellik düşük

Orange Is the New Black'ı izledinmi otobüsdeki çocuk aynen sen.

bu dizi tam senlik kan gövdeyi götürüyor, ama cinsellik sıfır
)

bence hemen başlaman lazım.. şiddet te olmasın da diyorsan hiç dizi izleme daha ,iyi

ikinci sezon başladımıki ?

ilk sezonu bitirdim ..
Yuh!İlk sezonu birlikte bitirdik zaten.
İlk sezonun birinci bölümü yayınlandı bu gece izle istersen.

aslaug yuva yıktı o yüzden güzel görünmüyor gözüme
olaya duygularını katma,göze gönüle hitap ediyormu etmiyormu ? onu söyle bence harika bişey gelsin benim yuvamı dağıtsın hatta yuvama top mermisi sallasın ses çıkarmam

Yuh!İlk sezonu birlikte bitirdik zaten.
İlk sezonun birinci bölümü yayınlandı bu gece izle istersen.
vikinglerde bir iki bölüm daha izleyeyim sonra diyorum orange a başlıyim sana yetişeyimde sen 6. bölüme geçmşsin

bu dizi tam senlik kan gövdeyi götürüyor, ama cinsellik sıfır
)

bence hemen başlaman lazım.. şiddet te olmasın da diyorsan hiç dizi izleme daha ,iyi

ikinci sezon başladımıki ?

ilk sezonu bitirdim ..
hahah felixsin kıyafetine bayılıcaksın mutlaka izlemen lazım hala çıkmıyor aklımdan töbee töbee

Hacı birde yeni başlayan dizi Fargo var müthiş dizi @OzaN @Forumdash falan hepimiz izliyoruz.

orphandamı başladı ben onları kaçırmışım gözden
zaten 1 bölüm var pazar olmadan izlersin bize yetişmiş olursun cnm felixsin kıyafetinede bayılıcaksın
harika bir bölümle 2.sezon açılısı yaptılar pazar 2.bölüm gelmeden ilk bölümü izle yetiş bizlere 🙂🙂

tamam tatianam kaçarmı kaçmaz tabiki
)

True Dedective'den bile daha iyi diyenler var.
o derece güzel olacağını sanmam bence oyunculukta rust son aşamadır onu aşacak oyuncu tanımıyorum

mesela vikingsler harika bir dizi ama içnde bir rust yok

game of thrones muhteşem bir dizi içinde bir rust yok

o derece güzel olacağını sanmam bence oyunculukta rust son aşamadır onu aşacak oyuncu tanımıyorum

mesela vikingsler harika bir dizi ama içnde bir rust yok

game of thrones muhteşem bir dizi içinde bir rust yok
Abi bu dizide de Billy Bob Thornton var döktürüyor.