Diğer Vikings - İlk 2 Sezon Yorumları

2x3

Diziyi geceleri izlediğim için bir bölümünü izledikten sonra arkası sürekli olarak geliyor. Biraz seriye bağladım o yüzden. Diğer bölümler hakkında aklımda pek bir şey kalmadı. İzlediğim en son bölümü yazayım bari.

Reis Borg'un bir şeyler yapacağı belliydi. Ragnar'ın köyü bu kadar savunmasız bırakması mantıklı gelmedi.

Ragnar ile Kral Horik'in arası açılacak gibi duruyor.

Rahip 4 yılda baya değişmiş.
Ama onunkisi de beklenen bir değişiklikti.

Bjorn'un küçük hali iticiydi. Büyük hali de itici gibi duruyor.

Puanım: 9/10

2x3 mü 😱 maşallah

2x4, 2x5 ve 2x6

Güzel bölümlerdi. İlk sezona göre daha iyi bölümler izliyoruz.

Rahibin Ragnar'ı satmasını beklemezdim. Yanlış karar verdi ve çarmığa gerilecekti nerdeyse.

Kral Ecbert de baya farklı bir karakter. Ama şimdilik seviyorum.

Reis Borg ölümü hak ediyordu zaten. Gece yarısı baskını şaşırtmadı.

Puanım: 8.5/10

2x7, 2x8 ve 2x9

8. bölüm zayıftı ama diğer iki bölüm iyiydi. Özellikle 9. bölüm çok iyiydi. Hem aksiyon hem de diğer unsurlar açısından doyurucuydu.

Puanım: 9/10

2x10 (Sezon Finali)

Sadece sezonun değil dizinin şu ana kadarki en iyi bölümüydü bence.

Ben de izleyen çoğu kişi gibi Floki'nin Ragnar'ı satabileceğine inanmıştım.
Senaristler gerçekten buna inandırmayı başardı. Neyse ki Floki yanlış yolda değilmiş.

Kral Horik'ten kurtulduk sonunda. Yeni kralın da Ragnar olmasıyla artık Vikingler'in önü baya açık.

Puanım: 9.5/10

Bu dizinin de izleyicileri çoğalıyor git gide forumda. Bu gidişle tek rakibi Game of Thrones kalacak.

Bu dizinin de izleyicileri çoğalıyor git gide forumda. Bu gidişle tek rakibi Game of Thrones kalacak.
orphan ın izleyici sayısıda epey vardı.. sanırım şu anda forumdaki en popüler yabancı diziler Got , TWD, Orphan black ve de vikings olacak ..

gotham aralarda bir yerde, the knick ında geleceği parlak