Netflix Unorthodox - Dizi Yorumları

Ezik bir karakter olarak görünmeliydi zaten. Orada bir sorun yok. :A

Yalaka olmasını bende yadırgadım. Pasif yalakaydı desek daha doğru olur aslında. :A
Ahaha sesli güldüm:F Aktif yalaka nasıl oluyor:A

Hayır bize hayatını değiştiren, bir tabuya baş kaldıran kız izletecekler ama benim gördüğüm tam tersiydi:A Yardıma muhtac yardım bulamayınca "pasif yalakalığa" dönen bir kızdı izlediğim:A Nişanlısı gibi olamlydı. Asıl baş kaldırış onun gibi olurdu:X Yazık garibim:F

• Güldürdün
Reactions: kerem
Ahaha sesli güldüm:F Aktif yalaka nasıl oluyor:A

Hayır bize hayatını değiştiren, bir tabuya baş kaldıran kız izletecekler ama benim gördüğüm tam tersiydi:A Yardıma muhtac yardım bulamayınca "pasif yalakalığa" dönen bir kızdı izlediğim:A Nişanlısı gibi olamlydı. Asıl baş kaldırış onun gibi olurdu:X Yazık garibim:F
Yalaka ama yalaka olduğunu belli etmeyene 'Pasif Yalaka' diyoruz artık. TDK'yla iletişime geçmeliyiz. :F

Garibim hem karısından hemde kızından oldu. En çok ona üzüldüm. :( Saçları yüzünden diziye konsantre olamıyordum orası ayrı. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Yalaka ama yalaka olduğunu belli etmeyene 'Pasif Yalaka' diyoruz artık. TDK'yla iletişime geçmeliyiz. :F

Garibim hem karısından hemde kızından oldu. En çok ona üzüldüm. :( Saçları yüzünden diziye konsantre olamıyordum orası ayrı. :A
İlkkez duydum pasif aktif yalakalığı:F

Ben de ben de :F:F Sinirim bozuluyordu erkekleri görünce:F

• Güldürdün
Reactions: kerem
Bugün Kızılcık Şerbetinde Umut’un bahsettiği dizi buymuş, sadece 4 bölümden oluşuyor.

Yapılan yorumlar ve konusuna göre galiba Nursena - Umut ilişkisi bu diziden esinlenmiş :A

@Aserat @Hazem @offensive @cookies @xemrexxx @ozmoturk @batuhankaralar @Emre Ozansoy @serhatt
Ne mana bu dizide dindar ailede kurbanlık koyun gibi evlendirilen, saçı gözükmesin diye kazıtılan, erkek akraba olmadan dışarı çıkamayan kızın almanyaya kaçarak özgürleşmesini anlatoyor, erkek yok ki :X

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ne mana bu dizide dindar ailede kurbanlık koyun gibi evlendirilen, saçı gözükmesin diye kazıtılan, erkek akraba olmadan dışarı çıkamayan kızın almanyaya kaçarak özgürleşmesini anlatoyor, erkek yok ki :X
Umut’un anlatımı ile meali: “dindar bir ailede büyüyen Nursema zorla görücü usulü ile evlendirildi, sonra müzik ile alakalı ben ile evlenip özgürlüğe kavuşup yeni bir hayata başladı, ilerde başınıda açar” :A adamın anlatımı ile dinle konusunu, diğerleri boşuna gerilmedi masada :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx