Maskeli Fedai
Favori Üye
Ne o havamı kıskandın bakıyorumYesinler senin havanı
Ne o havamı kıskandın bakıyorumYesinler senin havanı
Sorma çatlıyorum.Ne o havamı kıskandın bakıyorum
İzledim güzel dizi.@Maskeli Fedai değil her maskeliyi kendisi sanıyor
La Casa De Papel varya cnm onu izle demiştimde abim izliyor maskelerinden korktum izleyemedim demiştin
Ekli dosyayı görüntüle 78569
Sana iyi izlemeler, dizi benim de listemde ama şu an başka işler izlediğimden bir süre sıra gelmez gibi.Bugün başladım. New York'tan Berlin'e uzanan 4 bölümlük mini bir dizi olduğu için hafta sonuna kadar izleyeceğim gibi duruyor. Tamamen bitirince genel yorumumu yapacağım. Eşlik eden varsa berhudar olurum. @Forumdash gelmeden bitirirsem iyi olur. @Yiğitt @phoebebuffay @Aserat @dreamy @bazinga @Özgür @The_Erinch @Afet Güçverir @12.Adam @DarkLegenD
Ben aylar önce izlemiştim sana iyi seyirler.Bugün başladım. New York'tan Berlin'e uzanan 4 bölümlük mini bir dizi olduğu için hafta sonuna kadar izleyeceğim gibi duruyor. Tamamen bitirince genel yorumumu yapacağım. Eşlik eden varsa berhudar olurum. @Forumdash gelmeden bitirirsem iyi olur. @Yiğitt @phoebebuffay @Aserat @dreamy @bazinga @Özgür @The_Erinch @Afet Güçverir @12.Adam @DarkLegenD
Bir dinci dizisi daha... Yine kafayı yedirteceksiniz bana. @Dosi @TolstoyevskiBugün başladım. New York'tan Berlin'e uzanan 4 bölümlük mini bir dizi olduğu için hafta sonuna kadar izleyeceğim gibi duruyor. Tamamen bitirince genel yorumumu yapacağım. Eşlik eden varsa berhudar olurum. @Forumdash gelmeden bitirirsem iyi olur. @Yiğitt @phoebebuffay @Aserat @dreamy @bazinga @Özgür @The_Erinch @Afet Güçverir @12.Adam @DarkLegenD
İzlemiştim, güzel diziydi.Bugün başladım. New York'tan Berlin'e uzanan 4 bölümlük mini bir dizi olduğu için hafta sonuna kadar izleyeceğim gibi duruyor. Tamamen bitirince genel yorumumu yapacağım. Eşlik eden varsa berhudar olurum. @Forumdash gelmeden bitirirsem iyi olur. @Yiğitt @phoebebuffay @Aserat @dreamy @bazinga @Özgür @The_Erinch @Afet Güçverir @12.Adam @DarkLegenD
Başka işler?Sana iyi izlemeler, dizi benim de listemde ama şu an başka işler izlediğimden bir süre sıra gelmez gibi.
Ben aylar önce izlemiştim sana iyi seyirler.
Yorum yapma konusunda tek üşengeç ben değilmişim anlaşılan.İzlemiştim, güzel diziydi.
Seni etiketlememin sebebi de buydu zaten.Bir dinci dizisi daha... Yine kafayı yedirteceksiniz bana. @Dosi @Tolstoyevski
Bir Başkadır bitti, Ezel'e başladım, şimdi Atiye var sırada.Başka işler?
Yorum yapma konusunda tek üşengeç ben değilmişim anlaşılan.
------
Seni etiketlememin sebebi de buydu zaten.
Hepsini zamanında izleseymişsin keşke.Bir Başkadır bitti, Ezel'e başladım, şimdi Atiye var sırada.
Bu dizi de bir yıl önce çıkmış, kaçırmışsın.Hepsini zamanında izleseymişsin keşke.
Yoo, 6-7 ay geçmiş üzerinden.Bu dizi de bir yıl önce çıkmış, kaçırmışsın.
2. bölümü bitirdim. Gayet güzel gidiyor. Teşekkürler öneri için. 🤗🤗Bugün başladım. New York'tan Berlin'e uzanan 4 bölümlük mini bir dizi olduğu için hafta sonuna kadar izleyeceğim gibi duruyor. Tamamen bitirince genel yorumumu yapacağım. Eşlik eden varsa berhudar olurum. @Forumdash gelmeden bitirirsem iyi olur. @Yiğitt @phoebebuffay @Aserat @dreamy @bazinga @Özgür @The_Erinch @Afet Güçverir @12.Adam @DarkLegenD
Rica ederim. Bu konuya mesaj yazdığımı hatırlattığın için ben teşekkür ederim asıl.2. bölümü bitirdim. Gayet güzel gidiyor. Teşekkürler öneri için. 🤗🤗
Önerimin üzerinden 9 ay geçtikten sonra hatırlayıp izlediğin için asıl ben rica ederimRica ederim. Bu konuya mesaj yazdığımı hatırlattığın için ben teşekkür ederim asıl.
Dizinin havasını çok beğenmiştim. Senaryosu çok iyiydi. Kızın yürek yiyip bende sizinle gelebilir miyim demesi dışında tabii.Önerimin üzerinden 9 ay geçtikten sonra hatırlayıp izlediğin için asıl ben rica ederim
Yalakaaa Hiç güzel işleyememişlerdi karakteri Ezik, yalaka olarak hala aklımdaDizinin havasını çok beğenmiştim. Senaryosu çok iyiydi. Kızın yürek yiyip bende sizinle gelebilir miyim demesi dışında tabii.
Ezik bir karakter olarak görünmeliydi zaten. Orada bir sorun yok.Yalakaaa Hiç güzel işleyememişlerdi karakteri Ezik, yalaka olarak hala aklımda