Maskeli Fedai
Favori Üye
Ne o havamı kıskandın bakıyorumYesinler senin havanı![]()
Ne o havamı kıskandın bakıyorumYesinler senin havanı![]()
Sorma çatlıyorum.Ne o havamı kıskandın bakıyorum![]()
İzledim güzel dizi.@Maskeli Fedai değil her maskeliyi kendisi sanıyor![]()
![]()
La Casa De Papel varya cnm onu izle demiştimde abim izliyor maskelerinden korktum izleyemedim demiştin![]()
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 78569
Sana iyi izlemeler, dizi benim de listemde ama şu an başka işler izlediğimden bir süre sıra gelmez gibi.Bugün başladım. New York'tan Berlin'e uzanan 4 bölümlük mini bir dizi olduğu için hafta sonuna kadar izleyeceğim gibi duruyor. Tamamen bitirince genel yorumumu yapacağım. Eşlik eden varsa berhudar olurum. @Forumdash gelmeden bitirirsem iyi olur.@Yiğitt @phoebebuffay @Aserat @dreamy @bazinga @Özgür @The_Erinch @Afet Güçverir @12.Adam @DarkLegenD
Ben aylar önce izlemiştim sana iyi seyirler.Bugün başladım. New York'tan Berlin'e uzanan 4 bölümlük mini bir dizi olduğu için hafta sonuna kadar izleyeceğim gibi duruyor. Tamamen bitirince genel yorumumu yapacağım. Eşlik eden varsa berhudar olurum. @Forumdash gelmeden bitirirsem iyi olur.@Yiğitt @phoebebuffay @Aserat @dreamy @bazinga @Özgür @The_Erinch @Afet Güçverir @12.Adam @DarkLegenD
Bir dinci dizisi daha... Yine kafayı yedirteceksiniz bana.Bugün başladım. New York'tan Berlin'e uzanan 4 bölümlük mini bir dizi olduğu için hafta sonuna kadar izleyeceğim gibi duruyor. Tamamen bitirince genel yorumumu yapacağım. Eşlik eden varsa berhudar olurum. @Forumdash gelmeden bitirirsem iyi olur.@Yiğitt @phoebebuffay @Aserat @dreamy @bazinga @Özgür @The_Erinch @Afet Güçverir @12.Adam @DarkLegenD
İzlemiştim, güzel diziydi.Bugün başladım. New York'tan Berlin'e uzanan 4 bölümlük mini bir dizi olduğu için hafta sonuna kadar izleyeceğim gibi duruyor. Tamamen bitirince genel yorumumu yapacağım. Eşlik eden varsa berhudar olurum. @Forumdash gelmeden bitirirsem iyi olur.@Yiğitt @phoebebuffay @Aserat @dreamy @bazinga @Özgür @The_Erinch @Afet Güçverir @12.Adam @DarkLegenD
Başka işler?Sana iyi izlemeler, dizi benim de listemde ama şu an başka işler izlediğimden bir süre sıra gelmez gibi.![]()
Ben aylar önce izlemiştim sana iyi seyirler.![]()
Yorum yapma konusunda tek üşengeç ben değilmişim anlaşılan.İzlemiştim, güzel diziydi.![]()
Seni etiketlememin sebebi de buydu zaten.
Bir Başkadır bitti, Ezel'e başladım, şimdi Atiye var sırada.Başka işler?
Yorum yapma konusunda tek üşengeç ben değilmişim anlaşılan.
------
Seni etiketlememin sebebi de buydu zaten.![]()
Hepsini zamanında izleseymişsin keşke.Bir Başkadır bitti, Ezel'e başladım, şimdi Atiye var sırada.![]()
Bu dizi de bir yıl önce çıkmış, kaçırmışsın.Hepsini zamanında izleseymişsin keşke.![]()
Yoo, 6-7 ay geçmiş üzerinden.Bu dizi de bir yıl önce çıkmış, kaçırmışsın.![]()
2. bölümü bitirdim. Gayet güzel gidiyor. Teşekkürler öneri için. 🤗🤗Bugün başladım. New York'tan Berlin'e uzanan 4 bölümlük mini bir dizi olduğu için hafta sonuna kadar izleyeceğim gibi duruyor. Tamamen bitirince genel yorumumu yapacağım. Eşlik eden varsa berhudar olurum. @Forumdash gelmeden bitirirsem iyi olur.@Yiğitt @phoebebuffay @Aserat @dreamy @bazinga @Özgür @The_Erinch @Afet Güçverir @12.Adam @DarkLegenD
Rica ederim. Bu konuya mesaj yazdığımı hatırlattığın için ben teşekkür ederim asıl.2. bölümü bitirdim. Gayet güzel gidiyor. Teşekkürler öneri için. 🤗🤗
Önerimin üzerinden 9 ay geçtikten sonra hatırlayıp izlediğin için asıl ben rica ederimRica ederim. Bu konuya mesaj yazdığımı hatırlattığın için ben teşekkür ederim asıl.![]()
Dizinin havasını çok beğenmiştim. Senaryosu çok iyiydi. Kızın yürek yiyip bende sizinle gelebilir miyim demesi dışında tabii.Önerimin üzerinden 9 ay geçtikten sonra hatırlayıp izlediğin için asıl ben rica ederim![]()
YalakaaaDizinin havasını çok beğenmiştim. Senaryosu çok iyiydi. Kızın yürek yiyip bende sizinle gelebilir miyim demesi dışında tabii.![]()
Ezik bir karakter olarak görünmeliydi zaten. Orada bir sorun yok.YalakaaaHiç güzel işleyememişlerdi karakteri
Ezik, yalaka olarak hala aklımda
![]()