Netflix Unorthodox - Dizi Yorumları

İzle yorum yap olayına üşeniyorum ya :A Benim dizimin her bölümü 20 dk mis gibi, 40-50 dk konsantre olasım da yok şu sıralar :A Başka işlerim de var :D
Aaa evet komediler 20 dakıka ama bukadar komediye şakaya doğamda olmama rağmen yabancı komedi dizisi izlemiyorum 1 tane tek insan kalan bir adam vardı onuda dizi bitmeyince biz bırakmıstık :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Aaa evet komediler 20 dakıka ama bukadar komediye şakaya doğamda olmama rağmen yabancı komedi dizisi izlemiyorum 1 tane tek insan kalan bir adam vardı onuda dizi bitmeyince biz bırakmıstık :A :A :A
Kafa dağıtmaya iyi oluyor komedi, benim de ilk yabancı komedi dizim zaten How I Met Your Mother :A Dramı da var, geçen ağladım..

Yeni yenı başlıyorum sayılır yabancı dizilere. You dizisini bitirmiştim, siz de izlemişsiniz. La Casa De Papel genel yorumum da son sayfada, okursun bi ara :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Biliyorum tabii ki canım, dönmediysen görmemişsindir. :A

Ama bu benim söylenmeyeceğim anlamına gelmez tabii :A
Kafa dağıtmaya iyi oluyor komedi, benim de ilk yabancı komedi dizim zaten How I Met Your Mother :A Dramı da var, geçen ağladım..

Yeni yenı başlıyorum sayılır yabancı dizilere. You dizisini bitirmiştim, siz de izlemişsiniz. La Casa De Papel genel yorumum da son sayfada, okursun bi ara :A

Aaa tabi öyle oldumu söyle zaten forumdan sen ayrılmadan önceden öyle durumlarda linkini göster diyordum :A

Bakarım yarın zaten diziyi izledini görünce sevinmiştim :Z @mrt-06 da önermiştim ama abim izlerken korktum bıyıklı maskeli adamlar var diyordu :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: mrt-06 and Bully
Aaa tabi öyle oldumu söyle zaten forumdan sen ayrılmadan önceden öyle durumlarda linkini göster diyordum :A

Bakarım yarın zaten diziyi izledini görünce sevinmiştim :Z @mrt-06 da önermiştim ama abim izlerken korktum bıyıklı maskeli adamlar var diyordu :F :F :F
Birisi beni mi çağırdı :A @Bully

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem and Bully

Muhabbetin ortasından girdim neden bahsediyoruz.. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Muhabbetin ortasından girdim neden bahsediyoruz.. :A
Bana acayip bir uyku çöktü şu anda :A

İyi geceler ikinize de :A
Birisi beni mi çağırdı :A @Bully
@Maskeli Fedai değil her maskeliyi kendisi sanıyor :A :A :A

La Casa De Papel varya cnm onu izle demiştimde abim izliyor maskelerinden korktum izleyemedim demiştin :A :A :A
PAPEL.jpg