Normaldir, zaman acımasız.Bir iki konuda kalıp uzun süre orada goygoy edince diğer bildirimlerden kaçırdığım oluyor sonra toplamaya çalısıyorum ama eski hızımızda değiliz @xemrexxx gibi bizde yaslandık sanırım
Normaldir, zaman acımasız.Bir iki konuda kalıp uzun süre orada goygoy edince diğer bildirimlerden kaçırdığım oluyor sonra toplamaya çalısıyorum ama eski hızımızda değiliz @xemrexxx gibi bizde yaslandık sanırım
Aaa evet komediler 20 dakıka ama bukadar komediye şakaya doğamda olmama rağmen yabancı komedi dizisi izlemiyorum 1 tane tek insan kalan bir adam vardı onuda dizi bitmeyince biz bırakmıstıkİzle yorum yap olayına üşeniyorum ya Benim dizimin her bölümü 20 dk mis gibi, 40-50 dk konsantre olasım da yok şu sıralar Başka işlerim de var
Ama tepki veremediklerimi yanı ifadesiz olanları bilki görmemişimdir cnm bu kuralı unutmaNormaldir, zaman acımasız.
Kafa dağıtmaya iyi oluyor komedi, benim de ilk yabancı komedi dizim zaten How I Met Your Mother Dramı da var, geçen ağladım..Aaa evet komediler 20 dakıka ama bukadar komediye şakaya doğamda olmama rağmen yabancı komedi dizisi izlemiyorum 1 tane tek insan kalan bir adam vardı onuda dizi bitmeyince biz bırakmıstık
Biliyorum tabii ki canım, dönmediysen görmemişsindir.Ama tepki veremediklerimi yanı ifadesiz olanları bilki görmemişimdir cnm bu kuralı unutma
Biliyorum tabii ki canım, dönmediysen görmemişsindir.
Ama bu benim söylenmeyeceğim anlamına gelmez tabii
Aaa tabi öyle oldumu söyle zaten forumdan sen ayrılmadan önceden öyle durumlarda linkini göster diyordumKafa dağıtmaya iyi oluyor komedi, benim de ilk yabancı komedi dizim zaten How I Met Your Mother Dramı da var, geçen ağladım..
Yeni yenı başlıyorum sayılır yabancı dizilere. You dizisini bitirmiştim, siz de izlemişsiniz. La Casa De Papel genel yorumum da son sayfada, okursun bi ara
Netflix - La Casa De Papel - 3. Sezon Yorumları
Son 2 bölümü çok iyiydi, onun dışında diğer bölümler beklentiyi veremediği için ilk 2 sezonun altında kaldı. :A İlk bölümler öyleydi, gerçek :A Bugün bitirelim LCDP serüvenini artık :A Çok yoğun olunca yapamadım şimdi yorum yapayım az biraz. :A @Yiğitt @Çiğdem 3×6 3x7 İyi ki sizin...fav10.net
Aaa tabi öyle oldumu söyle zaten forumdan sen ayrılmadan önceden öyle durumlarda linkini göster diyordum
Bakarım yarın zaten diziyi izledini görünce sevinmiştim @mrt-06 da önermiştim ama abim izlerken korktum bıyıklı maskeli adamlar var diyordu
Bana acayip bir uyku çöktü şu andaBirisi beni mi çağırdı @Bully
Muhabbetin ortasından girdim neden bahsediyoruz..Aaa tabi öyle oldumu söyle zaten forumdan sen ayrılmadan önceden öyle durumlarda linkini göster diyordum
Bakarım yarın zaten diziyi izledini görünce sevinmiştim @mrt-06 da önermiştim ama abim izlerken korktum bıyıklı maskeli adamlar var diyordu
Muhabbetin ortasından girdim neden bahsediyoruz..
Bana acayip bir uyku çöktü şu anda
İyi geceler ikinize de
@Maskeli Fedai değil her maskeliyi kendisi sanıyorBirisi beni mi çağırdı @Bully
Öndeki @Bully onun yanındaki ben@Maskeli Fedai değil her maskeliyi kendisi sanıyor
La Casa De Papel varya cnm onu izle demiştimde abim izliyor maskelerinden korktum izleyemedim demiştin
Ekli dosyayı görüntüle 78569
Yok
Dizini neden izlemiyorsun bu gece ilk bölüm yorumun gelsin
Herkesin izlediği diziyi izleyemiyorum @BullyDizini neden izlemiyorsun bu gece ilk bölüm yorumun gelsin
O düzene sokuyordu siziRahmetli fok başkan da.. @destere
Özledim onu..O düzene sokuyordu sizi
Yesinler senin havanıHerkesin izlediği diziyi izleyemiyorum @Bully