Profesör ilk 2 sezon şahaneydi. 3 sezonda Merkez Bankası'nı soyma planı tam anlamıyla ona ait olmadığı ve sevdiği kadın da yanında olduğu için bocaladı biraz
Ve sezon finalinde kendi kazdığı kuyuya düştü.. Aşk etkisi.. Berlin'in öldüğü ve Raquel'in öldüğünü sandığı sahnelerdeki performansları üst düzeydi. Bir de Raquel ile yüzleşirken, ağlayarak benim babama kimse yardım etmedi demesi, ordaki ses tonu etkileyiciydi..
Berlin.. Kardeşi ve arkadaşları için kendini feda etti.. Tabii o sahnenin etkisiyle de gönülleri kazandı, çoğu izleyicinin favorisi haline geldi. Yoksa öldüğü zamana kadar kötü hareketleri de olmuştu darphane soygunu döneminde. 3.sezonda flashback sahnelerinde o hareketlerinden bağımsız çok iyi bir adam olarak gösterildi. Tabii bunu da kardeşine olan sevgisine yorabiliriz. Sergio'nun yanında sevimli, diğerlerine sert hesabı
Planda onun da katkısının olduğunu gördük. Aslında 3.sezon kimileri tarafından biraz zorlama olarak görünse de benim en beğendiğim sezon finali 3.sezon finali oldu
Ha dizi tuttuğu için uzatıldı zaten orası ayrı konu
Tokyo seksi bir kadın olabilir ama çok sevimsiz, itici ve dengesiz bir karakter sevmiyorum. Berlin ne güzel fırlattı ama onu dışarıya
Kız yüzünden Rio'yu da sevemedim, beraber olmasalar ısınırdım belki biraz Rio'ya.
Denver ve Monica ikilisini sevdim. Moskova'nın ölüm sahnesinde duygulandım, baba oğul çok iyi oynamışlar.. Denver'in gülüşü de olay bu arada.
Raquel'i sevdim, Profesörle yakışıyorlar. Nairobi, Helsinki, Palermo ve sonradan gelen hamile kadın da fena değiller. Şu Arturito'yu bi öldüremediniz.. Oğluyla kavuştururlar bi herhalde.
Efsane Bella Ciao sahnesinde Profesör ve Berlin öpüşecekler diye bi gerilmedim değil.
Sonradan kardeş oldukları çıktı ortaya.
1.sezon 12.bölüm sanırım Oslo'nun öldüğü bölüm. O da çok güzeldi.
Diziye puanım 9. İyi iş çıkarmış İspanyollar..