Şu ara yeni diziye başlamam ne bu.
Ben de Berlin diyecektim.
Hadi Bremen olsun.
Bunu değil soygun dizisi 4.sezonu diyoruz ama herzamankı gibi yine başka konularda başka şeylerin soohbetini yaparakBen istanbul kimse kapamaz
Şu ara yeni diziye başlamam ne bu.
Ben de Berlin diyecektim.
Hadi Bremen olsun.
Bunu değil soygun dizisi 4.sezonu diyoruz ama herzamankı gibi yine başka konularda başka şeylerin soohbetini yaparakBen istanbul kimse kapamaz
Tamam bugünden itibarende forumdan çıkınca ben uyurum ama yarın gündüz izlemiş olarak gelirim aynı şey @Forumdash da bu gece izlicek , sende yorumunu yap ozaman @kerem @Yiğitt
Tamam bugünden itibarende forumdan çıkınca ben uyurum ama yarın gündüz izlemiş olarak gelirim aynı şey @Forumdash da bu gece izlicek , sende yorumunu yap ozaman @kerem @Yiğitt
2 i yarın izle acelen ne ayollTamam hallederiz. Ben 2. Bölüme geçiyorum gece
Ben izliyecegim simdi kaciyorum, tschüss.Tamam bugünden itibarende forumdan çıkınca ben uyurum ama yarın gündüz izlemiş olarak gelirim aynı şey @Forumdash da bu gece izlicek , sende yorumunu yap ozaman @kerem @Yiğitt
2 i yarın izle acelen ne ayoll
Millet bitirdi spoiler yitip duracağım
Aaa sen bizim dizi ekibimize uy @Silinmiş Üye gibi tek basına izlemeBen başladım izlemeye yarıladım hatta ama bitirmemek için sizi bekliyorum.
En fazla ikişer günlük yorumlayarak gidiyoruz biz sen 2 günde bitiriyorsunDün başlayacaktık hepimiz sesiniz çıkmadı ben 4 bölümü de izledim. @kerem
4 bölüm kaldı ama daha yarın izlerim bitiririm ve yorumumu yaparım.
Perşembe günü 5 e geçeriz bekle 2 gün şevkin hemen neden kaynadıkı şimdi durudk yere @sokak sanati @kerem @ForumdashBen sezonu bir günde bile bitiriyorum normalde Netflix dizilerinin ama maalesef LCDP'yi ilk sezonlarındaki şevkle izlemediğim için sıkılıp bıraktım 4 bölümden sonra.
Aaa sen bilirsin cnm ama tek basına zaten dizi izliyoruz burda birlikte yorumlamak önemli bazı seçtiklerimizde ve daha iyi oluyor mesala sen bitiriceksin sonra bizim yorumlayıp izlediğimiz günlerde keşke diceksinYani genel olarak ilk iki sezonun havasından uzak bir 3. Sezon ve 4. Sezon var. Ondan dolayı izleme şevkim az diziye ama yine de devam edip sezonu bitireceğim. Ben yarın izlersem bitiririm sizi beklersem bitmez sezon
Pazartesi ilk iki bölümü izleyecektik aslinda. Dün ne alaka?Dün başlayacaktık hepimiz sesiniz çıkmadı ben 4 bölümü de izledim. @kerem
4 bölüm kaldı ama daha yarın izlerim bitiririm ve yorumumu yaparım.
Başlarım bugün ben de, sıkıntı yok.
İzleyin siz ya, ben dizi izleyip yorumlama modunda değilim, sadece izleme modundayım. How I Met Your Mother'a devam, komedi iyi geliyor bana şu dönemde. Önce bu diziyi bitirmeliyim.@sokak sanati @Silinmiş Üye @Bully @MasacRE @Yiğitt @Forumdash Yarından itibaren soyguna çıkıyoruz Ben Giresun
Cevabın burada. @Çiğdemİzleyin siz ya, ben dizi izleyip yorumlama modunda değilim, sadece izleme modundayım. How I Met Your Mother'a devam, komedi iyi geliyor bana şu dönemde. Önce bu diziyi bitirmeliyim.
Profesörcüğüm biraz bekleyebilir.
Üçüncüde yakaladıma göre evet üçAllah'ın hakkı üçtür @Çiğdem
Bir iki konuda kalıp uzun süre orada goygoy edince diğer bildirimlerden kaçırdığım oluyor sonra toplamaya çalısıyorum ama eski hızımızda değiliz @xemrexxx gibi bizde yaslandık sanırımCevabın burada. @Çiğdem
Bu Şarkı Benim sonuçları öncesinde birkaç bildirimin var benden, gözünden kaçmış. Bir daha sonuçlar öncesi dönüş yapmayayım sana
İzle yorum yap olayına üşeniyorum ya Benim dizimin her bölümü 20 dk mis gibi, 40-50 dk konsantre olasım da yok şu sıralar Başka işlerim de varÜçüncüde yakaladıma göre evet üç
ilk 3 bölümü izledim yarın başlasan hala birlikte izleyebilirdik