Netflix Unorthodox - Dizi Yorumları

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Yani genel olarak ilk iki sezonun havasından uzak bir 3. Sezon ve 4. Sezon var. :( Ondan dolayı izleme şevkim az diziye ama yine de devam edip sezonu bitireceğim. :A Ben yarın izlersem bitiririm sizi beklersem bitmez sezon :F
Aaa sen bilirsin cnm ama tek basına zaten dizi izliyoruz burda birlikte yorumlamak önemli bazı seçtiklerimizde ve daha iyi oluyor mesala sen bitiriceksin sonra bizim yorumlayıp izlediğimiz günlerde keşke diceksin :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: blacklion
@sokak sanati @Silinmiş Üye @Bully @MasacRE @Yiğitt @Forumdash Yarından itibaren soyguna çıkıyoruz Ben Giresun :A :A :A
İzleyin siz ya, ben dizi izleyip yorumlama modunda değilim, sadece izleme modundayım. :A How I Met Your Mother'a devam, komedi iyi geliyor bana şu dönemde. :A Önce bu diziyi bitirmeliyim.

Profesörcüğüm biraz bekleyebilir. :D

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
İzleyin siz ya, ben dizi izleyip yorumlama modunda değilim, sadece izleme modundayım. :A How I Met Your Mother'a devam, komedi iyi geliyor bana şu dönemde. :A Önce bu diziyi bitirmeliyim.

Profesörcüğüm biraz bekleyebilir. :D
Cevabın burada. :A @Çiğdem

Bu Şarkı Benim sonuçları öncesinde birkaç bildirimin var benden, gözünden kaçmış. :A Bir daha sonuçlar öncesi dönüş yapmayayım sana :A

• Güldürdün
Cevabın burada. :A @Çiğdem

Bu Şarkı Benim sonuçları öncesinde birkaç bildirimin var benden, gözünden kaçmış. :A Bir daha sonuçlar öncesi dönüş yapmayayım sana :A
Bir iki konuda kalıp uzun süre orada goygoy edince diğer bildirimlerden kaçırdığım oluyor sonra toplamaya çalısıyorum ama eski hızımızda değiliz @xemrexxx gibi bizde yaslandık sanırım :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx and Bully
Üçüncüde yakaladıma göre evet üç :A :A :A

ilk 3 bölümü izledim yarın başlasan hala birlikte izleyebilirdik :A
İzle yorum yap olayına üşeniyorum ya :A Benim dizimin her bölümü 20 dk mis gibi, 40-50 dk konsantre olasım da yok şu sıralar :A Başka işlerim de var :D

• Güldürdün