CBS Under the Dome 2. Sezon Yorumları

ben öyle düşünmüyorum. kubbeden çıkınca daha genişledi hikaye daha iyi oldu bence :)
tamamda kubbede niye insanlar boşuna bekliyorki atlayıversinler? ben olsam barbie nin yerinde kırmızı kapıdan bu tarafa geçmeden önce yanıma bir sürü paraşüt alırdım uçurumdan millet paraşütle tek tek atlayıp kurtulurdu hem yumuşak iniş yaparlardı :)

2X8 izledimde yorumlamayı unuttum :(
son sahe iyiydi arbie askerler aldı ,julia ile konuşma sahneleri iyiydi birde koca jim gördü :(

8.5

2x9
çok iyiydi, kubbenin içine girdiler , askerler yumurtayı istiyor
juniron annesi kubbenin içine girdi
koca jim ne yapcak acaba

9
yorumları şimdimi yapıyorsun ? :)

tamamda kubbede niye insanlar boşuna bekliyorki atlayıversinler? ben olsam barbie nin yerinde kırmızı kapıdan bu tarafa geçmeden önce yanıma bir sürü paraşüt alırdım uçurumdan millet paraşütle tek tek atlayıp kurtulurdu hem yumuşak iniş yaparlardı :)

yorumları şimdimi yapıyorsun ? :)
sana tavsiye edeceğim diziyi yorumlarken bunu unutmuşum :D

2x10'u izledim
lyle ile ilgili soru isaretleri var rebecca'nin dedigi gibi gecis de kubbe ile sehir arasinda sıkıstı mi ? Big Jim tüm isin icine etti yumurtayi ucurumdan asagi atti ve Zenit'e giden yol kapandi. Bence Zenit'e giden yol baska bir yere tasindi ... Hunter'in kubbeye sadece öylesine geldigini düsünmüyorum kesin altindan bi is cikacak. Ayrica Pauline' in rolünü begenmemeye basladim herseyin yarisini önceden görüyor :F acaba burda subliminal bir mesaj mi aramak gerekir bilemiyorum ...
Puanim 8

2x10'u izledim
lyle ile ilgili soru isaretleri var rebecca'nin dedigi gibi gecis de kubbe ile sehir arasinda sıkıstı mi ? Big Jim tüm isin icine etti yumurtayi ucurumdan asagi atti ve Zenit'e giden yol kapandi. Bence Zenit'e giden yol baska bir yere tasindi ... Hunter'in kubbeye sadece öylesine geldigini düsünmüyorum kesin altindan bi is cikacak. Ayrica Pauline' in rolünü begenmemeye basladim herseyin yarisini önceden görüyor :F acaba burda subliminal bir mesaj mi aramak gerekir bilemiyorum ...
Puanim 8
10. bölüm çıktımı ya?

yarın ilk işim bu bölümü izlemek, ben çarşamba günü yayınlanacak diye biliyordum ?

2x10
Biri şu Big Jim'i öldürsün artık. :( Her şeyi batırdı, hem yumurtayı attı hem de çıkış yolunu kapattı damn idiot!
phil den kurtulduk sonunda ama böyle ölmesi kötü oldu.
bunlar dışında kayda değer bir şey yoktu, diğer bölümü bekliyoruz.
8/10

S2B10 izledim

giderek tempo yükseliyor :X Geçen haftaki Big Jim performansından sonra yine Big Jim performanslı bir bölüm izledik:X

Adamı senaryo dişina atınca dizide tempo düşüyor bunu anladım:X

Bİg Jim yukarda da dediğim gibi aksiyonun dibi :A Breaking Bad'de de öyle olmamiştiydi :F
Big Jim yumurtayı attı yolu kapatti Phil'in ölümü süperdi bence :X Big Jim'in karısı adeta oyuncu yoksunluğu içinde bulunmuş biri gibiydi. Acı cektiği sahnelerde kapamak geldi diziyi :(

Norie'ye kısmet çıktı zaar şu ayaktan senaryolari bıraksa dizi keşke :X

Dizi de 2 hata gördüm bunlardan birisi;
ANgie'yi aralarda gördük. 2.gösterilişinde sacının rengi değişik gelince ölmemiş dedim bi an :F
Diğer bi hata ise ;
Geçen hafta karısını eve giriş kapısının önünde görüp şok geçiren Big Jim aynı şoku Junior'ın odasında bir daha ynı replikte şok geçirdi :F:F Ne ara o daya kaçiştilar keşke görseydik:F

8.5/10

S2B10 izledim

giderek tempo yükseliyor :X Geçen haftaki Big Jim performansından sonra yine Big Jim performanslı bir bölüm izledik:X

Adamı senaryo dişina atınca dizide tempo düşüyor bunu anladım:X

Bİg Jim yukarda da dediğim gibi aksiyonun dibi :A Breaking Bad'de de öyle olmamiştiydi :F
Big Jim yumurtayı attı yolu kapatti Phil'in ölümü süperdi bence :X Big Jim'in karısı adeta oyuncu yoksunluğu içinde bulunmuş biri gibiydi. Acı cektiği sahnelerde kapamak geldi diziyi :(

Norie'ye kısmet çıktı zaar şu ayaktan senaryolari bıraksa dizi keşke :X

Dizi de 2 hata gördüm bunlardan birisi;
ANgie'yi aralarda gördük. 2.gösterilişinde sacının rengi değişik gelince ölmemiş dedim bi an :F
Diğer bi hata ise ;
Geçen hafta karısını eve giriş kapısının önünde görüp şok geçiren Big Jim aynı şoku Junior'ın odasında bir daha ynı replikte şok geçirdi :F:F Ne ara o daya kaçiştilar keşke görseydik:F

8.5/10
ben de bir şey farkettim bunlar daha 20 gün bile kalmadılar kubbede ama nasıl bir julia&barbie aşkı doğdu öyle adeta bir l&m adeta bir f&ş :F

2x10 a ekleme :D
norrie ilk yumurta yok dediğinde benim aklım normal yediğimiz yumurtalara gitti joe da kalkınca yumurtanın olmamasını niye bu kadar büyüttüler falan diye düşünmüştüm baya sonra aklıma geldi o yumurta :F :F

2x10

bölümün başları durgundu sonlara doğru heyecan arttı heyecanı zaten tüm kısma yaysalar kalitede o ölçüde artacak :)

bölümün başında jim le pauline in şaşırma anları ve barbie ile julia nın kavuşma anlarını izlemekten ve junior un dayısının dönüşünü duyduğunda bir taraflarının kalkmasını bir kenara bırakırsak pek bişey yoktu ilk yarıda :) sonra yumurtayı ben götüreyim yok sen götür derken, big jim yumurtayı basket atar gibi uçuruma yuvarladı.. iyikide attı, nerdeyse hepsi çıkacaktı kubbeden,çıkışlar kapandıysa heyecan kaldığı yerden devam edecektir artık :)
dizideki gereksiz phil karakterinden uçurumda ortaya çıkan kazıkla kurtulmuş oldular :)
benim tahminim şudur bu konuda, acaba diyorum, dizinin 3. sezon onayı gelmeden önce kubbeden geçişler çoğaldı üçüncü sezon onayını sağlamlaştırınca jim e yumurtayı aşağı attırdılar mı ? senaryoda böyle bir oynaklık yapmış olabilirlermi ? @Forumdash @yatutarsa @legolas9900 @Harunnn60

iyiki julia var dizide, kadına bakmak bile insana huzur veriyor :)