CBS Under the Dome 2. Sezon Yorumları

2x10

bölümün başları durgundu sonlara doğru heyecan arttı heyecanı zaten tüm kısma yaysalar kalitede o ölçüde artacak :)

bölümün başında jim le pauline in şaşırma anları ve barbie ile julia nın kavuşma anlarını izlemekten ve junior un dayısının dönüşünü duyduğunda bir taraflarının kalkmasını bir kenara bırakırsak pek bişey yoktu ilk yarıda :) sonra yumurtayı ben götüreyim yok sen götür derken, big jim yumurtayı basket atar gibi uçuruma yuvarladı.. iyikide attı, nerdeyse hepsi çıkacaktı kubbeden,çıkışlar kapandıysa heyecan kaldığı yerden devam edecektir artık :)
dizideki gereksiz phil karakterinden uçurumda ortaya çıkan kazıkla kurtulmuş oldular :)
benim tahminim şudur bu konuda, acaba diyorum, dizinin 3. sezon onayı gelmeden önce kubbeden geçişler çoğaldı üçüncü sezon onayını sağlamlaştırınca jim e yumurtayı aşağı attırdılar mı ? senaryoda böyle bir oynaklık yapmış olabilirlermi ? @Forumdash @yatutarsa @legolas9900 @Harunnn60

iyiki julia var dizide, kadına bakmak bile insana huzur veriyor :)
Sanmam öyle dalavere yağacaklarını :X kitaptan uyarlama bi sezon daha gider bence de 4.sezona içim şişer:X

--------spoi-------

Vardır, olmasaydı o ucurumda olmazdı :X yada soru şöyle olmalıydı ucurum varmıydı kitapta:X

Spoiye alamıyorum
kitabı okumadığım için fikrim yok ama her uyarlama gibi ekler çıkarmalar yapılmış olma ihtimali yüksek :)

sırf spoiler yapılmıyor dediğin için deneme amaçlı spoiler yaptım oluyormuş :))

kitabı okumadığım için fikrim yok ama her uyarlama gibi ekler çıkarmalar yapılmış olma ihtimali yüksek :)

--------spoi-------

Vardır, olmasaydı o ucurumda olmazdı :X yada soru şöyle olmalıydı ucurum varmıydı kitapta:X

Spoiye alamıyorum
Kitapla dizi çok farklı arkadaşlar hatta suan 2.sezonun konusu kitapta yok :)

Yok yapılıyor spoilerde ben onu tabletten yazmiştim pc'den yazmamiştim. Tapatalk denen bi uygulama var güzelliğinin yanı sıra eksiği çok :X
@Forumdash ın kulağını çınlatalım :)
demekki benim tahminim doğru olabilir baktılar dizi izleniyor kubbedeki delikleri kapattılar :)

Ben de kitabı okumadım:X Dizinin reytingi de düşük geçen seneye oranla:X İlk sezonu rekordu şimdi %30-40 düşük :X Kanalın devam ettireceğini sanmıyorum 3.sezondan sonra:X

@Forumdash @destere kitapta o Melanie , o amca sonra fen öğretmeni yok bu sezon ki olaylar kitapta geçmiyor , senarist ler kendilerince bir konu oluşturmaya çalışıyorlar ne kdar başarılı oldular orası sizin kararınız :)
Ayrıca @destere senin angie bu dizide fazla oynatmislar haberin yok :F

Yok yapılıyor spoilerde ben onu tabletten yazmiştim pc'den yazmamiştim. Tapatalk denen bi uygulama var güzelliğinin yanı sıra eksiği çok :X

Ben de kitabı okumadım:X Dizinin reytingi de düşük geçen seneye oranla:X İlk sezonu rekordu şimdi %30-40 düşük :X Kanalın devam ettireceğini sanmıyorum 3.sezondan sonra:X
3. sezon uda yapsınlar yeterli zaten ikinci sezon bile fazla geldi :) yalnız julia konusuna katılmıyorum en yakın zamanda onu başka bir dizide izlemek isterim :)

@Forumdash @destere kitapta o Melanie , o amca sonra fen öğretmeni yok bu sezon ki olaylar kitapta geçmiyor , senarist ler kendilerince bir konu oluşturmaya çalışıyorlar ne kdar başarılı oldular orası sizin kararınız :)
Ayrıca @destere senin angie bu dizide fazla oynatmislar haberin yok :F
angie güzel kızdı zaten benim gibi kızın seveni çok o yüzden rolünü uzatmışlardır:) bana kalsa 15 sezon da sürse angie yi öldürmezdim :)

3. sezon uda yapsınlar yeterli zaten ikinci sezon bile fazla geldi :) yalnız julia konusuna katılmıyorum en yakın zamanda onu başka bir dizide izlemek isterim :)

angie güzel kızdı zaten benim gibi kızın seveni çok o yüzden rolünü uzatmışlardır:) bana kalsa 15 sezon da sürse angie yi öldürmezdim :)
Juliayı bende seviyorum :X en gıcıkları nora ve ögretmen :X erkekler en gıcık olanı zaten gecen hafta öldü:X

Juliayı bende seviyorum :X en gıcıkları nora ve ögretmen :X erkekler en gıcık olanı zaten gecen hafta öldü:X
öğretmenin siniri aldılar bir kaç bölümdür yancılık yapıyor ara boşluk dolduruyor :)
nora için ise söyleyecek söz yok boşuna konmuş bir karakter, joe ya acıyorum ilk defa bir dizide erkeğe acıdım :) norie adlı kız joe yu yüzük parmağında hoplatıp işaret parmağına takar o derece şirret bir tip :)

Son düzenleme:
öğretmenin siniri aldılar bir kaç bölümdür yancılık yapıyor ara boşluk dolduruyor :)
nora için ise söyleyecek söz yok boşuna konmuş bir karakter, joe ya acıyorum ilk defa bir dizide erkeğe acıdım :) norie adlı kız joe yu yüzük parmağında hoplatıp işaret parmağına takar o derece şirret bir tip :)
Joe da gıcık bi tip aslında :X hele su kamera bölümünde dahimiş gibi davranıldı ya :F

@destere @Forumdash
bu vatandaşın ters şekilde durması gerekmiyor muydu? :D
Bwj3L0kIEAAappJ.jpg