CBS Under the Dome 2. Sezon Yorumları

Dizide bazı olayları anlayamadım açıklarsaniz sevinirim
1- barbie , Julia kocasını öldürmüştü ilk sezon , sonra bunu Julia öğrendi galiba ? Tam hatırlayamadım

2- 2.sezonda amca , angie öldürmüştü , herkes ona tepki göstermişti ama sezon finaline son 3 bölüm kala sanki adamın yaptığını unutmuş gibi yaptılar nerdeyse adama selam verecekler sizcede saçma değil mi ? :D
aynen öğrenmişti.
imkanlar kısıtlı olunca mecbur sevdiler herhal :D

Dizide bazı olayları anlayamadım açıklarsaniz sevinirim
1- barbie , Julia kocasını öldürmüştü ilk sezon , sonra bunu Julia öğrendi galiba ? Tam hatırlayamadım

2- 2.sezonda amca , angie öldürmüştü , herkes ona tepki göstermişti ama sezon finaline son 3 bölüm kala sanki adamın yaptığını unutmuş gibi yaptılar nerdeyse adama selam verecekler sizcede saçma değil mi ? :D
bence saçma değil dizide ne diyorlarsa odur :) biz diziyi soru sormadan seviyoruz öyle kabullendik sende kabullen :)
julia barbie sini bulduki şimdi kocasını kim tepiklemiş çokmu umrunda :) angie ye gelince kız 20 yıl sonra cillop gibi bu dünyaya tekrar gelmiş o sevinçle düşmanını affeder tabiki :) sen kız 20 yıl sonra nasıl ortaya çıktı diye sormadan neden öldüren affedildimi diye soruyorsan ben senden şüphe ederim :))