öyle deme ilk sezonu çok güzeldi sonradan bozduyılın en kötü dizileri arasına seçilmiş dizi izleynlere bakınca şaşırmadım bir @Çiğdem- eksik
öyle deme ilk sezonu çok güzeldi sonradan bozduyılın en kötü dizileri arasına seçilmiş dizi izleynlere bakınca şaşırmadım bir @Çiğdem- eksik
gerçekten miyılın en kötü dizileri arasına seçilmiş dizi izleynlere bakınca şaşırmadım bir @Çiğdem- eksik
izle derim ben orada kötü bir karakteri oynuyor ve daha dişi bir karakter 🙄hayır izlemedim ama izlemek isterdim
bu haliyle bile @xemrexxx nin camış violasından daha iyidiröyle deme ilk sezonu çok güzeldi sonradan bozdu
viola teyze rüyanda sana tecavüz falan mı etti nedir bu takıntınbu haliyle bile @xemrexxx nin camış violasından daha iyidir
nerde o günlerviola teyze rüyanda sana tecavüz falan mı etti nedir bu takıntın
juliam 35 yaşında henüz 53 falan değilsenin julia'nın doğum günüymüş bugün. @destere 53 olmuş
biz en son dizide mantık aramayı bırakmıştık2x11
Herkese meraba yaklaşık 7 ay sonra diziye tekrar döndüm
Malesefe bölüm güzeldi ama sanki çizgi film izliyorum gibi hissettim , dizi çok yapay
Dizinin konu sıkıntısı çektiği aşikar kubbe de hergün bir olay oluyor artık hiç şaşırmiyorum
mantık hataları baya vardı
Fen öğretmeni çok bilmiş ya çok itici sanki küçük dağları ben yarattım havasında , kar olayı güzel di , barbinin Julia kurtarmasi mantık hatası o soğukta 2 dk dayanamaz barbie ama donmadi Bile adam
Ahaha ya insan hiç mi bir diziyi çektikten sonra bir izlemez , bu dizinin yönetmeni Kim , senaryosunu kim yazıyor , ne biçim bir dizibiz en son dizide mantık aramayı bırakmıştık
fen öğretmeninden nefret ettik topluca ama julia yıda özledik başlasada dizi izlesek kadını )2x11
Herkese meraba yaklaşık 7 ay sonra diziye tekrar döndüm
Malesefe bölüm güzeldi ama sanki çizgi film izliyorum gibi hissettim , dizi çok yapay
Dizinin konu sıkıntısı çektiği aşikar kubbe de hergün bir olay oluyor artık hiç şaşırmiyorum
mantık hataları baya vardı
Fen öğretmeni çok bilmiş ya çok itici sanki küçük dağları ben yarattım havasında , kar olayı güzel di , barbinin Julia kurtarmasi mantık hatası o soğukta 2 dk dayanamaz barbie ama donmadi Bile adam
aynen zaten mantıklı kısmı azınlığa düşünce mantık aramak anlamsız gelmeye başladı )biz en son dizide mantık aramayı bırakmıştık
fen öğretmeni bahsettiğin tüm olayların sebebini bir tarafıyla çözüyordu önümüzdeki sezon kırmızı yağmur yağarsa çaresini nasıl bulacaklar acaba2x12
ahaha burada bir fen öğretmeni var her olayı çözüyor hemde 2 dk diğer karakterlerde hiç şaşırmıyorlar her eve lazım bu fen öğretmeni
7.5dizide baya mantık hatası varya açıkçası 2.sezonun başında iyi giriş yapmışlardı ama devamı gelmedi
kubbenin onları koruduğunu düşünüyor julia ama ben öyle zannetmiyorum dizi kendisiyle çelişiyor bence burada , çünkü dizinin başından beri kubbenin içinde baya olay gerçekleşit ( kırmızı yağmur , böcekler , kar ,deprem , yangınlar )
açıkçası pekte yorumlanacak birşey yoktu , junior annesi ilgi çekici karakterdi oda öldü zaten ,
diğer güzel kızda çukura düştü
2x13
tam iyi bir sezonn finali olacakken son 5 dk ile kötü bir sezon finaline adım atmıştır
dün gece düşünürken dizinin en gerçekçi karakteri koca jim olduğunu düşündüm ve nitekim öyle çıktı
adam bölüm boyunca baya insan öldürdü , fen öğretmenine öldürmeden önce söylediği sözler iyiydi , ''herşeyi sen bildiğini zannediyorsun dimi ?'' yani jim diğer karakterler gibi çelişkili değil neyi düşünüyorsa yapıyor
son sahne hayal kırıklığı oldu , melaine beyazlar içinde hadi evinize dedi
7
@destere @yatutarsa @legolas9900
Tmm desterefen öğretmeni bahsettiğin tüm olayların sebebini bir tarafıyla çözüyordu önümüzdeki sezon kırmızı yağmur yağarsa çaresini nasıl bulacaklar acabakadını erken harcadılar
son dakika julia ile ilgili haberler bulursan mutlaka paylaş harun ? dizi başlayana kadar kadınla hasret giderelim
Destere sende az değilsin gerçektenRachelle Lefevre 2015 yılında Backcountry filminde oynayacakmış @Harunnn60 senin paylaşacağın yok haberi ben paylaşayım bu film kaçmaz şimdiden 9 puan veriyorum